Mobitel s wifi-jem

poruka: 18
|
čitano: 6.866
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mobitel s wifi-jem

ako itko može dreporučiti neki mobitel s wlan-om do 1000 kn, a ako nema   ništa zato.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel s wifi-jem

ne, za te novce Mršti se

možda da još malo dodaš pa neki iz oglasnika nađeš

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel s wifi-jem

da vidio sam situaciju nažaost ništa. A za novi mob s wlan-om mogu kupit jači asus Eee pc i radit sv što i s mobom pa i više

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
Mobitel s wifi-jem

Našlo bi se ali polovno, npr. Nokia N80 ali ti je nebi preporučio, možda bi se našao i SE P990i te vrlo teško MDA Vario.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel s wifi-jem

a dali možete onda preporučit neki mobitel do 1k kn. nije bitno dal je rabljen. ja sam gledao ali nisam dovoljno informiran koji bi bio najisplativiji

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Mobitel s wifi-jem
E65 odlican mobitel,
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Mobitel s wifi-jem

Dali se isplati uzeti rabljenu nokiu N80 za 800 kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

Dali se isplati uzeti rabljenu nokiu N80 za 800 kn

Pa i ne baš... Kod nas u BiH možeš za tu lovu i možda jos 100kn kupiti polovan E65 ili čak E51... Oba odlična telefona... Neznam kakva je situacija u Hr. s polovnim tel. ali mislim da nisu puno skuplji...

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.9.2008 18:05 (brainiac).
17 godina
neaktivan
Mobitel s wifi-jem

a pronašao sam i rabljeni N93 za 900 kn. Dal je on solidan izbor

0 0 hvala 0
17 godina
Mobitel s wifi-jem

Ja bi tražio dalje.

Što se tiče cijena, neznam kako se drže za pojedine modele, ali mi se čine Ok. Ali opeta zavisi koliko su stari modeli i u kojem srtanju. Između N93 i N80 moja je preporuk možda rađe N80, manja, N93 ima malo previše pokretnih djelova i veća je. Ali probaj tražiti dalje.

Ali ipak, sve je na tebi...

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel s wifi-jem

Uzmi Samsung SGH-I600. Imam ga i predobar je, sve hvale o njemu. Sada neznam koliko mu se cijena kreće preko oglasnika.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
17 godina
Kupi si PSP s njim dobiš wi-fi i to za ćak 1200 (ili manje) kuna.
nije na nama da odlučujemo tko će umrijeti a tko živjeti.već da iskoristimo preostalo vrjeme najbolje što možemo.
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
  Zaboga, zašto bi kupio PSP kad čovjek hoće mobitel?Smijeh
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
17 godina
neaktivan
Mobitel s wifi-jem

njuskalo.hr to je jedino sto ti mogu reci vidia sam da ima najnoviji vodafone black bery za 900 kn

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj Nokiu E51 misli da je ona najjeftijia trenutno na trzistu.

Istra ti Materina
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
 Pa covjek trazi mobitel ne trazi pda-ove i slicno
Moze onda po tome uzet i ipod touch koji je duplo manji i tanji i nudi 100% bolji browser... 
ili bilo koji drugi PDA...
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
Mobitel s wifi-jem

Čuj kad PDA i smartphone modelu mobitela su ti koji su najčešći s podrškom za WiFi, ovi ostali dummy modeli u narodu znani kao obični mobiteli su bez podrške za WiFi i ako je imaju jako su rjetki i skuplji od 1000Kn, čak ili polovni.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mobitel s wifi-jem

Nokia E51

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice