ako itko može dreporučiti neki mobitel s wlan-om do 1000 kn, a ako nema ništa zato.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne, za te novce
možda da još malo dodaš pa neki iz oglasnika nađeš
da vidio sam situaciju nažaost ništa. A za novi mob s wlan-om mogu kupit jači asus Eee pc i radit sv što i s mobom pa i više
Našlo bi se ali polovno, npr. Nokia N80 ali ti je nebi preporučio, možda bi se našao i SE P990i te vrlo teško MDA Vario.
a dali možete onda preporučit neki mobitel do 1k kn. nije bitno dal je rabljen. ja sam gledao ali nisam dovoljno informiran koji bi bio najisplativiji
Dali se isplati uzeti rabljenu nokiu N80 za 800 kn
Dali se isplati uzeti rabljenu nokiu N80 za 800 kn
a pronašao sam i rabljeni N93 za 900 kn. Dal je on solidan izbor
Ja bi tražio dalje.
Što se tiče cijena, neznam kako se drže za pojedine modele, ali mi se čine Ok. Ali opeta zavisi koliko su stari modeli i u kojem srtanju. Između N93 i N80 moja je preporuk možda rađe N80, manja, N93 ima malo previše pokretnih djelova i veća je. Ali probaj tražiti dalje.
Ali ipak, sve je na tebi...
Uzmi Samsung SGH-I600. Imam ga i predobar je, sve hvale o njemu. Sada neznam koliko mu se cijena kreće preko oglasnika.

njuskalo.hr to je jedino sto ti mogu reci vidia sam da ima najnoviji vodafone black bery za 900 kn
Pogledaj Nokiu E51 misli da je ona najjeftijia trenutno na trzistu.
Čuj kad PDA i smartphone modelu mobitela su ti koji su najčešći s podrškom za WiFi, ovi ostali dummy modeli u narodu znani kao obični mobiteli su bez podrške za WiFi i ako je imaju jako su rjetki i skuplji od 1000Kn, čak ili polovni.
Nokia E51