Pozdrav ekipa! Ovako mami mi riknuo mobitel i sad treba kupit neki novi, ne želi puno izdvojit na njega pa bi išla maksimum do nekih 600-700 kn, također ne treba bit smarthphone ni ništa spektakularno samo je važno da bude brz i da se ne ruši i da što duže traje i da ima što veći imenik. Potreban joj je ponajviše za zvat i pisat poruke ništa drugo ne radi na njemu. Ja sam mislio preć na tele 2 ono prijenos broje te fore al na bonove ne pretplatu pa ako možete tamo preporučit neki mobitel do 700 kn ili na preko njuškala kod nekog šanera isto može.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nokia C5 , best buy mob za poso i net, smartphone je ali jednostavan ;) i ima ugrađenu navigaciju.
Potraži polovni ili novi imaš od 600kn pa nadalje zavisi od stanja.
Sva je pomahnitala kad je vidila dual sim:DD uu to se čini fora i te fore:D
jel valja mobitel? Nisu mi te motorole baš pouzdane?
Nokia C5 , best buy mob za poso i net, smartphone je ali jednostavan ;) i ima ugrađenu navigaciju.
Potraži polovni ili novi imaš od 600kn pa nadalje zavisi od stanja.
Pa i nije baš , novi su od 1000 kn na dalje, polovne ne želi. http://www.njuskalo.hr/index.php?ctl=search2&f_keywords=nokia+c5
Odličan uređaj bez mana-brz, odlične kvalitete izrade, ima qwerty tipkovnicu i dual sim. Kud češ bolje za te novce?
Ako ti što znači, ja bih ga uzeo.
Odličan uređaj bez mana-brz, odlične kvalitete izrade, ima qwerty tipkovnicu i dual sim. Kud češ bolje za te novce?
Ako ti što znači, ja bih ga uzeo.
Puno hvala, to kupuje!
Puno hvala, to kupuje!
Nema na čemu.