ima ih i sancta domenica.
Može li meizu služiti kao vanjska memorija, ako se spoji preko usb na tv, za gledanje filmova?

ima ih i sancta domenica.
Može li meizu služiti kao vanjska memorija, ako se spoji preko usb na tv, za gledanje filmova?
pokusao sam stavitiflyme 5 beta i koristio sam flash fire i sad mi je mob izgleda riknio,pocelo je kao sve ok i kada je trebao napraviti rebooot nemoze se vise upalit,stane na pocetku,crn ekran ispisano meizu nakon pola minute ugasi odmah upali i opet ispocetka,mislim da sam mu zeznio os.uzas
hvala na pomoci,nasao sam na netu i napravio.nema vise cackanja po betama.hehe
vjeruj mi niti to nije 100% sigurno da ce raditi. Meni na mx4 pro, sve je upaljeno, imamo autosync pa mi opet kasne poruke na whatssup sve dok ne udem sam u njega a posebice kasni kada sam spojen na wifi
Instalirali smo MTK Eng Tools, i ukljucili AMR-WB za GSM pozive....zvuk koji ja dobijam u mojoj slusalici, od mikrofona meizu m2 note je i dalje prilicno los..... Da li jos neko ima takav problem? Inace telefon je nov, sa Flyme verzijom 4.5.4.A , a Andriod je 5.1.
Hvala, za sada sve uspješno radi ;)
Problem je u mikrofonu na meizu m2 note, jer se drugi zale da me slabo cuju...vise se cuje okolina od mog glasa
Gdje bi bilo najjeftiniji (i najsigurniji) uzeti m2 (ne note), vidim da je giztop dosta preporucan. Ima li koja jeftinija alternativa ili je to to?
Gdje bi bilo najjeftiniji (i najsigurniji) uzeti m2 (ne note), vidim da je giztop dosta preporucan. Ima li koja jeftinija alternativa ili je to to?
Aliexpress (Top One, Chigon - cca 7 dana dostava), Giztop (cca 14 dana) ili Merimobiles (cca 30 dana) - svi imaju unutar 50 kn cijenu pa vidi što ti paše, negdje cijena ovisi i o boji uređaja...
I dobro pazi pri kupnji uredjaja, ne idi na najjeftiniji koji nadjes da se nebi kasnije kajao ako te zapadne 4.5.4U verzija ili 4.5.4A sa kineskim bloatware i bez hrvatskog jezika.
Gledaj obavezno da bude 4.5.4I sto znaci internacionalna sa kompletnim prevodom na hrvatski i sa vec instaliranim google play i bez kineskog bloatware-a.
Vjeruj mi samo to sto imas ce ti ustediti gomilu i zivaca i vremena a to sto je I verzija malo skuplja od ostalih itekako se isplati kad ti vec out of the box dobijes gotov i sredjen uredjaj koji radi ko urica, bez da se ti moras sekirati kasnije oko icega.
Slažem se općenito oko preporuke za "I" verziju, ali inače "A" verzija (prekjučer sam instalirao zadnju, 4.5.4.2A) nema nikakvog kineskog bloatwarea i radi izvrsno, jedino što nema HR izbornik...
Razmišljao sam o kupovini Meizu M2 (doduše mini verzija od 5 inča), lik koji prodaje kupuje kinesku verziju telefona, zatim obriše kineske aplikacije. Zanima me da li bi to moglo dovesti do poteškoća u radu Google aplikacija (Mape, GMail, Play store i slično)? Da li može dovesti do nekih drugih, meni nepoznatih poteškoća/komplikacija? Kakve su performanse telefona (pročitah na početku teme da uzima puno RAMa), kakav mu je multitasking? Kakav je uopšte kvalitet Meizu telefona, jer bi ga koristio 3-4 godine?
LP
Slobodno kupi bez razmišljanja, M2 je odličan i kvalitetno napravljen uređaj iako im je to najslabiji i najjeftiniji model. Kod mene je već cca 4 mjeseca i sve uredno radi, čak i poslije što sam mu zamijenio ekran nakon što ga ga je žena bacila na pločice i razbila ga. Samo gledaj da je kod tog lika kod kojeg ćeš uzeti barem generička "A" verzija Flyme OS-a (ne "U" ili neka deseta) jer kod nje sve uredno radi i svaki mjesec izlazi update koji bez problema instaliraš. "A" verzija ne dolazi s Google Playem već ga moraš u par klikova instalirati s Meizu Marketa i dalje sve kao obično (Meizu je u sporu s Googleom oko Playa pa ga tvornički stavljaju samo na "I" internacionalnu verziju).
A funkcioniše li viber normalno? I šta bi značila ta U verzija?
Moze meni netko pomoci, znam da imaju verzije modela M571m, M571u, M571c. Sto predstavlja za koje je trziste napravljen.
Jeli itko upoznat sa M578H verzijom koja je odnedavno postala dostupna kod nas, za koje je to tocno trziste i znali itko koja verzija Flyme OS-a je na njoj.
Opasno sam zainteresiran za ovaj mobitel a bolje je se raspitat. Inace radi se od Meizu M2 modelu a ne Note modelu.
Ja ne znam ,ja sam posebna biljka valjda,meni je jučer stigo običan M2 sa U verzijom koji je imao Google play i hrpu kineskog bloatvera.
Pošto trenutno nema funkcionalne službene I verzije (ovo pišem za M2 ,ne Note) koja radi stavio sam A verziju na kojoj nema google play stora no meni djeluje da ima i puno manje kineskih aplikacija i općenito da puno glađe radi.
Preko njihove neke install aplikacije sam skinuo google installer i sve najnormalnije skinuo.
Sve chat aplikacije mi normalno rade viber,whatsup i FBmsnger.
Strava koja koristi gps isto normalno radi,Gmail i FB sve štima.
Treba naglasit da ta "A" verzija nema hrv. izbornik,može se koristit tipkovnica ali je mob na engleskom.
I ne znam kako je sa ostalim verzijama ali mobilni internet sam morao ručno postavljat.
To vam je moja mini potpuno neobjektivna recenzija jer sam još uvijek pod " new car smell " dojmom ,mob mi je jako lijep i za sada nemam zamjerki.
Kupljen je u WOWshopu,naručen u pon u 10:30h stigao jučer ,dakle utorak 9:30h tako da i njih mogu pohvalit ,za sada pozitivna iskustva.
Kako nema sluzbene I verzije za Meizu M2 obicni, ima i to skoro 2 mjeseca i jace da je izasla bas za obicni a ne Note.
Samo sto ti je razlika ta sto je ona nekih 20-ak dolara skuplja od obicnih verzija.
Ja ne kuzim da li sam ja nekaj krivo radio ali tu Global verziju mi nije htio stavit nikako.
Kinesku (A) najnormalnije.
Malo je zafrkanije staviti ovu verziju, ima u prijasnjim postovima objasnjeno kako se stavlja.
Ali sto ti nisi kupio out of the box verziju koja je vec internacionalna a ne uzimat kinesku pa je prebacivat na internacionalnu.
Uzmes odmah tvornicku internacionalnu i miran si a ne zafrkavat se ovako.
Jer mi nigdje nisu nudili da biram koju verziju želim.
Samo pokušavam ljude uputit da nije tragedija ak dobiš kinesku verziju,zahtjeva malo prčkanja ali nije kraj svijeta.
Vidis da si na aliexpres kupovao nebi imao tih problema hehe, jer oni imaju sve moguce verzije za sva moguca trzista.
A inace onom tko zna radit root-ovanje i flashanje moba njemu nista nece biti problem, ali zato velikoj vecini hoce.
Zato se ja uvijek raspitujem kako i sta prije kupnje