MEIZU M2 Note

poruka: 1.882
|
čitano: 365.463
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: MEIZU M2 Note

ima ih i sancta domenica.

Može li meizu služiti kao vanjska memorija, ako se spoji preko usb na tv, za gledanje filmova?

PROTIV
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 15:22 (turista).
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

pokusao sam stavitiflyme 5 beta i koristio sam flash fire i sad mi je mob izgleda riknio,pocelo je kao sve ok i kada je trebao napraviti rebooot nemoze se vise upalit,stane na pocetku,crn ekran ispisano meizu nakon pola minute ugasi odmah upali i opet ispocetka,mislim da sam mu zeznio os.uzas

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
na xda forumu malo je tih koji nemaju problema. neznam ćemu ići u rizik.
PROTIV
14 godina
Meni je takoder tako bilo. Spojio sam mob na pc i pojavio se folder recovery. Tu sam ubacio verziju koju sam htio, zadnja sluzbena. Zatim kad ti se restarta mob dok je ugasen onih par sec drzis power tipku i za volumen +, kad se pojavi crno i pise meizu pustis power, a kad nestane to meizu onda pustis i volumen +. Tada te pita upragde i clear, znam da su dve opcije. Ja sam obje izabrao. Tad je instalirao sve sam i nakon 10,15 sve je radilo ok. Baterija ti mora biti preko 20%. Malo to sa tipkama nije lako, ali brzo se skuzi. Nadam se da ces tako uspjeti...
15 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

hvala na pomoci,nasao sam na netu i napravio.nema vise cackanja po betama.hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pitanje za forumase,
dok razgovaram sa detetom ( on ima meizu m2 note), dosta lose ga cujem...da li ima u podesavanjima negde da se podesi mikrofon?

0 0 hvala 0
14 godina
Netko je ako se ne varam prije prije par mjeseci napisao da se skine MTK Engineering i da se u postavkama moze namjestiti jaci zvuk. Sad sta tocno namjestiti ne mogu se sjetiti:)
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Viber mi nikada nije on li ne, osim ako ne uđem. Probao sam sa autosync ali bez uspjeha. Molim vas pomoć

1 0 hvala 0
14 godina
sigurnost- štedi bateriju - desno dole (4 kockice), upravljanje aplikacijama. Odabereš aplikacije koje budu stalno ukkjučene, među njima i viber
PROTIV
11 godina
turista kaže...
sigurnost- štedi bateriju - desno dole (4 kockice), upravljanje aplikacijama. Odabereš aplikacije koje budu stalno ukkjučene, među njima i viber

vjeruj mi niti to nije 100% sigurno da ce raditi. Meni na mx4 pro, sve je upaljeno, imamo autosync pa mi opet kasne poruke na whatssup sve dok ne udem sam u njega a posebice kasni kada sam spojen na wifi

9 godina
neaktivan

Instalirali smo MTK  Eng Tools, i ukljucili  AMR-WB za GSM pozive....zvuk koji ja dobijam u mojoj slusalici, od mikrofona meizu m2 note je i dalje prilicno los..... Da li jos neko ima takav problem? Inace telefon je nov, sa Flyme verzijom 4.5.4.A , a Andriod je 5.1.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 16:01 (Urke20).
9 godina
neaktivan

Hvala, za sada sve uspješno radi ;)

14 godina
ti imaš problem sa zvučnikom ili mikrofonom?
PROTIV
9 godina
neaktivan

Problem je u mikrofonu na meizu m2 note, jer se drugi zale da me slabo cuju...vise se cuje okolina od mog glasa

14 godina
MEIZU M2 Note

Gdje bi bilo najjeftiniji (i najsigurniji) uzeti m2 (ne note), vidim da je giztop dosta preporucan. Ima li koja jeftinija alternativa ili je to to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Original International version MEIZU M2 NOTE M571H 4G FDD LTE Dual SIM Mobile Phone 5.5" 1920X1080P MT6753 Octa Core13.0MP
http://s.aliexpress.com/EfemmmQ3
(from AliExpress Android)
9 godina
neaktivan
Može netko pomoći.

Prije nekoliko dana sam na svome M2 mini vidio na sredini ctu jedno 2 cm dujine i točku neku pored, malo širu.

Na tom dijelu kao da je boja bljeđa nego na drugim dijelovima ekrana. To se najviše vidi na bijeloj podlozi ekrana, ali i na drugim.

Sve funkcije rade normalno. Mobitel nije pao niti je upao u vodu, u futroli je uvijek. Baš me smeta to, strah me da se još ne proširi po ekranu.

Zanima me mogu li za ovo dobiti novi uređaj, pošto očito nije moja greška, a ne želim da se rasklapa mobitel star mjesec dana.

Garancija je u Agram servisu.
AnđeoGabrijel21 is offline
14 godina
neaktivan
The coon kaže...

Gdje bi bilo najjeftiniji (i najsigurniji) uzeti m2 (ne note), vidim da je giztop dosta preporucan. Ima li koja jeftinija alternativa ili je to to?

Aliexpress (Top One, Chigon - cca 7 dana dostava), Giztop (cca 14 dana) ili Merimobiles (cca 30 dana) - svi imaju unutar 50 kn cijenu pa vidi što ti paše, negdje cijena ovisi i o boji uređaja...

9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

I dobro pazi pri kupnji uredjaja, ne idi na najjeftiniji koji nadjes da se nebi kasnije kajao ako te zapadne 4.5.4U verzija ili 4.5.4A sa kineskim bloatware i bez hrvatskog jezika.

Gledaj obavezno da bude 4.5.4I sto znaci internacionalna sa kompletnim prevodom na hrvatski i sa vec instaliranim google play i bez kineskog bloatware-a.

Vjeruj mi samo to sto imas ce ti ustediti gomilu i zivaca i vremena a to sto je I verzija malo skuplja od ostalih itekako se isplati kad ti vec out of the box dobijes gotov i sredjen uredjaj koji radi ko urica, bez da se ti moras sekirati kasnije oko icega.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Slažem se općenito oko preporuke za "I" verziju, ali inače "A" verzija (prekjučer sam instalirao zadnju, 4.5.4.2A) nema nikakvog kineskog bloatwarea i radi izvrsno, jedino što nema HR izbornik...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Razmišljao sam o kupovini Meizu M2 (doduše mini verzija od 5 inča), lik koji prodaje kupuje kinesku verziju telefona, zatim obriše kineske aplikacije. Zanima me da li bi to moglo dovesti do poteškoća u radu Google aplikacija (Mape, GMail, Play store i slično)? Da li može dovesti do nekih drugih, meni nepoznatih poteškoća/komplikacija? Kakve su performanse telefona (pročitah na početku teme da uzima puno RAMa), kakav mu je multitasking? Kakav je uopšte kvalitet Meizu telefona, jer bi ga koristio 3-4 godine?

LP 

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 13:46 (AMG63).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Slobodno kupi bez razmišljanja, M2 je odličan i kvalitetno napravljen uređaj iako im je to najslabiji i najjeftiniji model. Kod mene je već cca 4 mjeseca i sve uredno radi, čak i poslije što sam mu zamijenio ekran nakon što ga ga je žena bacila na pločice i razbila ga. Samo gledaj da je kod tog lika kod kojeg ćeš uzeti barem generička "A" verzija Flyme OS-a (ne "U" ili neka deseta) jer kod nje sve uredno radi i svaki mjesec izlazi update koji bez problema instaliraš. "A" verzija ne dolazi s Google Playem već ga moraš u par klikova instalirati s Meizu Marketa i dalje sve kao obično (Meizu je u sporu s Googleom oko Playa pa ga tvornički stavljaju samo na "I" internacionalnu verziju). 

9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

A funkcioniše li viber normalno?  I šta bi značila ta U verzija?

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 16:36 (AMG63).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Moze meni netko pomoci, znam da imaju verzije modela M571m, M571u, M571c. Sto predstavlja za koje je trziste napravljen.

Jeli itko upoznat sa M578H verzijom koja je odnedavno postala dostupna kod nas, za koje je to tocno trziste i znali itko koja verzija Flyme OS-a je na njoj.

Opasno sam zainteresiran za ovaj mobitel a bolje je se raspitat. Inace radi se od Meizu M2 modelu a ne Note modelu.

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Ja ne znam ,ja sam posebna biljka valjda,meni je jučer stigo običan M2 sa U verzijom koji je imao Google play i hrpu kineskog bloatvera.

Pošto trenutno nema funkcionalne službene I verzije (ovo pišem za M2 ,ne Note) koja radi stavio sam A verziju na kojoj nema google play stora no meni djeluje da ima i puno manje kineskih aplikacija i općenito da puno glađe radi.

Preko njihove neke install aplikacije sam skinuo google installer i sve najnormalnije skinuo.

Sve chat aplikacije mi normalno rade viber,whatsup i FBmsnger.

Strava koja koristi gps isto normalno radi,Gmail i FB sve štima.

Treba naglasit da ta "A" verzija nema hrv. izbornik,može se koristit tipkovnica ali je mob na engleskom.

I ne znam kako je sa ostalim verzijama  ali mobilni internet sam morao ručno postavljat.

To vam je moja mini potpuno neobjektivna recenzija jer sam još uvijek pod " new car smell " dojmom ,mob mi je jako lijep i za sada nemam zamjerki.

Kupljen je u WOWshopu,naručen u pon u 10:30h stigao jučer ,dakle utorak 9:30h tako da i njih mogu pohvalit ,za sada pozitivna iskustva.

1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Kako nema sluzbene I verzije za Meizu M2 obicni, ima i to skoro 2 mjeseca i jace da je izasla bas za obicni a ne Note.

Samo sto ti je razlika ta sto je ona nekih 20-ak dolara skuplja od obicnih verzija.

M2 global
Version:Flyme OS 4.5.4I
Time:2015-12-29
i
m2 note global
Version:Flyme OS 4.5.4.2I
Time:2015-12-24
Cak su i proizveli tvornicki mobitele sa I verzijom sluzbenom specijalno prilagodjena za M2, jest da je skuplja ali barem dobijes out of the box mobitel spreman za koristenje na hrvatskom jeziku
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 18:05 (delta-hawk).

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Ja ne kuzim da li sam ja nekaj krivo radio ali tu Global verziju mi nije htio stavit nikako.

Kinesku (A) najnormalnije.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Malo je zafrkanije staviti ovu verziju, ima u prijasnjim postovima objasnjeno kako se stavlja.

Ali sto ti nisi kupio out of the box verziju koja je vec internacionalna a ne uzimat kinesku pa je prebacivat na internacionalnu.

Uzmes odmah tvornicku internacionalnu i miran si a ne zafrkavat se ovako.

0 0 hvala 0
13 godina
MEIZU M2 Note

Jer mi nigdje nisu nudili da biram koju verziju želim.

Samo pokušavam ljude uputit da nije tragedija ak dobiš kinesku verziju,zahtjeva malo prčkanja ali nije kraj svijeta.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
MEIZU M2 Note

Vidis da si na aliexpres kupovao nebi imao tih problema hehe, jer oni imaju sve moguce verzije za sva moguca trzista.

A inace onom tko zna radit root-ovanje i flashanje moba njemu nista nece biti problem, ali zato velikoj vecini hoce.

Zato se ja uvijek raspitujem kako i sta prije kupnje

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice