LG GT500 - isplativost?

poruka: 6
|
čitano: 2.372
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Molim vas recite mi iskustva o ovom mobitelu?
Da li se isplat kupiti lg gt500 za 1000 kuna?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Molim pomoc hitno je

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Molim vas recite mi iskustva o ovom mobitelu?

Koliko sam vidio specifikacije na googleu, isplati se...

17 godina
neaktivan

Da si naveo u samom naslovu teme o kojem je mobitelu riječ siguran sam da bi dobio dobro potkrijepljen odgovor!!!

E sad što se tiče samog mobitela po specifikacijama mobitel je dosta dobar, doduše ja sam vrlo skeptičan prema LG-u jer po mojem mišljenju LG još do sada nije napravio pošteni mobitel koji bi bio za preporučiti.

Hvala mami i tati koji su me napravili, jer da me nema mnogo ljudi bi bilo u velikoj zabludi!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

C550 je relativno dobar LG-jev mob.

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Molim vas recite mi iskustva o ovom mobitelu?
D3nnis kaže...

Da si naveo u samom naslovu teme o kojem je mobitelu riječ siguran sam da bi dobio dobro potkrijepljen odgovor!!!

E sad što se tiče samog mobitela po specifikacijama mobitel je dosta dobar, doduše ja sam vrlo skeptičan prema LG-u jer po mojem mišljenju LG još do sada nije napravio pošteni mobitel koji bi bio za preporučiti.

U potpunosti se slažem jer su specifikacije odlične - touch screen + 2 GB + 5 Mpix + Wlan (ovo nisam 100% siguran jer T-Mobile kaže da nema, a gsmarena kaže da ima).

Imam loša iskustva sa starijim generacijama LG-a no to je bilo prije 2-3 godine pa su valjda u međuvremenu napredovali

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice