neznam nece mi radit. odmah mi izbacuje taj error
1.Skini ove programe i ostalo:
GSMulti = http://www.megaupload.com/?d=IXI7BEZI
KP500 Firmware = http://www.filefactory.com/file/a03fce6/n/KP500_10N_Firmware.rar
KP500_081002.dll = http://www.mediafire.com/?zzylwnyze2v
2.Instaliraj GSMulti
4.Kopiraj firmware i KP500_081002.dll na dekstop
5.Uđi u GSMulti
6.Klikni na Setting(S)
7.Klikni na Configuration
8.Odaberi za DLL datoteku KP500_081002.dll
9.Za S/W odaberi firmware koji si stavio na DeskTop
10.Dolje klikni na USB
11.Klikni na OK i izađi iz programa
12.Uđi u C:/GSMULTI/UsbDrivers i instaliraj drivere iz tih mapa
13.Poveži Cookie da se driveri prepoznaju
14.Pokreni program u C:/GSMULTI/USBMap_V01
15.Gore klikni na INFINEON
16.Sada poveži Cookie i prićekaj da se detektira Cookie
17.Nakon što se Cookie detektirao ištekaj Cookie i klikni na SAVE & EXIT
18.Sada uđi u GSMULTI
19.Klikni na START i brzo poveži svoj Cookie
recieving data in progress. i tu mi stoji vec 3 minute. tema.big mi je samo u folder dosla. sta sad?
To ti mora tako trajat, trebaš pričekat desetak minuta
neznam sta da radim. sve sam napravio kako si mi rekao al mi nece radit. stalno izbacuje onaj error nakon par sekundi
Hvala!! Svi koji ovo budu radili, neka znaju da radi!!
jeli mozda problem u tome sto koristim vistu.... yure koji OS ti imas
jeli mozda problem u tome sto koristim vistu.... yure koji OS ti imas
Driveri ti samo rade na Windows Xp i Windows 7
Ja sam na sedmici. ^^ prekrasna je ova iPhone tema, ima li koja druga, i, moram li mjenjat wallpaper tako da promjenim sliku u Flash Contents?
regajte se na
www.mylgcookie.com
najbolji forum
ima i balkanaca koji se bave svim vezano uz cookie,
ja sam po jednom tutorijalu otključao svoj mob u par minuta
Napomena : Najbolji firmware podržan od svih operatora : v10d
Ima na tom forumu jedan theme manager, samo skinite, zamjenite u win image idle_widget.dmf, pošaljite cust particiju na mob, i kopirajte theme manager u ostalo
Ima oko 10 tema ugrađenih, a možete stavljat i svoje koje ste skinuli s gore navednog foruma, sutra vam izlazi "Cookieflow" player, isti player kao i na iPhoneu.
hvala gorane uspio sam ga flashirat i nakon toga stavit iphone temu. svaka ti cast. puno puno hvala
Imam problem. Kako da ga flasham?
Isao sam stavljat neku drugu temu pa mi izbacilo error i nema mi menija sad..
Imam problem. Kako da ga flasham?
Isao sam stavljat neku drugu temu pa mi izbacilo error i nema mi menija sad..
De bolje pojasni...
e kod te iphone teme kak da stavim neku drugu pozadinu...?i da mobitelu se nakon nekog vremena ugasi ekran i nemogu ga vise upalit osim da mu izvadim bateriju i ponovno ga upalim...pomoc?
e kod te iphone teme kak da stavim neku drugu pozadinu...?i da mobitelu se nakon nekog vremena ugasi ekran i nemogu ga vise upalit osim da mu izvadim bateriju i ponovno ga upalim...pomoc?
To ti je samo primjer teme, ako hoćeš temu da sam postavljaš wallpaper napravim ti ja sutra
a jel znas jel se postavljanjem tih tema gubi hrv jezik i jel znas mozda slucajno kako popravit ovo sa gasenjem ekrana, mozda negdje u postvkama
Teme programiraš sam u flashu (.swf), tema je na engleskom jer je napravio neki englez
Teme programiraš sam u flashu (.swf), tema je na engleskom jer je napravio neki englez
jel znas mozda slucajno kako popravit ovo sa gasenjem ekrana, mozda negdje u postvkama
Moraš imati određeni firmware na Cookiu, sutra ti javim, sada moram ići sleeping
e skuzio sam, moram ga otkljucat sa onom tipkom sa strane mobitela.... a jel znas vidio sam na youtubeu da oni koji imaju tu iPhone temu otkljucavaju ga da onak vuku onaj pravokutnik s lijeve na desnu stranu. jesi napravio još kakvu temu?
imam dobar problem, napravio sam onu foru sa mjenjanjem tema na prvoj stranici, ali sada mi je ekran crn, nema nicega na njemu osim gore ikone za bateriju i sat... a nema one teme, sto trebam otvorit u Flash Contents mapi... e sad, kako da to sve vratim u normalu? hvala
svi koji imate probleme i ako želite još bolje teme i sve ostalo.
Registrirajte se na www.mylgcookie.com !!!
Ja sam prvi put isto imao problema ali na ovom forumu sam sve našao što mi treba,imate preko 100 tema,1000 aplikacija i wallpapera, stvarno sve !
NEMOJTE BITI GLUPI KAO JA, STAVLJAO SAM FIRMWARE OD LG ARENE NA COOKIE (SADA NE MOGU UKLJUĆITI MOBITEL, NITI FLASHATI, NERADE DRIVERI, NEMA DETEKCIJU) STOGA KORISTITE SAMO FIRMWARE NAMJENJEM ZA COOKIE!!!!!
NEMOJTE BITI GLUPI KAO JA, STAVLJAO SAM FIRMWARE OD LG ARENE NA COOKIE (SADA NE MOGU UKLJUĆITI MOBITEL, NITI FLASHATI, NERADE DRIVERI, NEMA DETEKCIJU) STOGA KORISTITE SAMO FIRMWARE NAMJENJEM ZA COOKIE!!!!!
uuuu,pa mogao si rađe stavit s-class sučelje
ima jedna cust particija sa arene i popa,pa možeš skinut i radi normalno na gore navedenom forumu
ima jedna cust particija sa arene i popa,pa možeš skinut i radi normalno na gore navedenom forumu
Ne mogu spjoiti Cookie sa raćunalom, niti ga puniti
Ne mogu spjoiti Cookie sa raćunalom, niti ga puniti
jel ti se pojavi onaj crni ekran sa lg logom ?
Ništa
Ništa
imaš garanciju ?
sve to napravim i pokaze mi se "Error: Choose only s/w file" sto mi je ciniti??
Ništa
imaš garanciju ?
Izgubio sam je kada sam stavljao novi firmware