Kupnja iPhone 5 u Apple storeu

poruka: 4
|
čitano: 3.282
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
E ovako, zanimaju me detalji oko kupnje iPhone 5 preko store.apple.com/us (procitao sam proslu temu, ali mene sve zanima detaljno). Tamo piše puno razlicitih cijena i nekih objašnjenja (ja se bas i ne razumijem u takve stvari). Tako da me zanima necije iskustvo ili savjet onih koji se u to razumiju. Informacije mi trebaju sto prije. Unaprijed hvala!

0 2 hvala 0
16 godina

kod nas u oglasniku su po 3500 kn zapakirani, zasto bi onda kupovo tamo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kupnja iPhone 5 u Apple storeu
PohanaVjeverica kaže...
E ovako, zanimaju me detalji oko kupnje iPhone 5 preko store.apple.com/us (procitao sam proslu temu, ali mene sve zanima detaljno). Tamo piše puno razlicitih cijena i nekih objašnjenja (ja se bas i ne razumijem u takve stvari). Tako da me zanima necije iskustvo ili savjet onih koji se u to razumiju. Informacije mi trebaju sto prije. Unaprijed hvala!

Preko tog servisa ne možeš kupiti iPhone u Hrvatskoj. To je namijenjeno samo za američke kupce preko njihovih operatera AT&T, Verizon i Sprint i tamo su iskazane cijene za sklapanje ugovora preko njih. Ukoliko želiš iPhone najbolje odi kod jednog od naših operatera i tamo ga uzmi. Druga opcija ti je da ga kupiš preko oglasnika. Ukoliko kupiš kod nas imaš hrvatsko jamstvo.

17 godina
Re: Kupnja iPhone 5 u Apple storeu
PohanaVjeverica kaže...

Ne možeš naručit jer nema shipping za EU.

SolidSnakeCRO kaže...

Da se razumiješ u bilo kaj nebi kupovao iPhone.

{#}, u jelly?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

2 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice