Koji smartphone?

poruka: 44
|
čitano: 12.063
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Koji smartphone?
DuMe kaže...

Da ne otvaram novu temu...

Imam dvojbu između htc desire i samsung galaxy s i9000...

Koji je bolji po vama i po cemu (po cijeni su slicni)... 

znaci,do 2000 kn mogu naci oba dva modela,samo me zanima koji je bolji i zasto..

(ili ima neki treći model)

Mislim da je bolji izbor i9000 (meni najvise zbog memorije) ako ti ne smeta to sto nema bljeskalicu.

16 godina
Koji smartphone?

Vjerojatno će onda biti Omnia 7, odnosno prvo ga moram malo isprobat jer mi izgleda malo glomazno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koji smartphone?

Omnia7, i meni je bio malo glomazan,al s vremenom sam se naviknul, pikiral sam isključivo na android, al sad dok vidim winse, i kak delaju, strava..A o mobu da ne pričam..

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Koji smartphone?

Da li se isplati dati malo više za Galaxy S? Iskreno mi se više sviđa galaxy i android. I još jedno pitanje vezano uz vip. Ako uzmem mobitel u pretplati Start 25, to plaćam samo 25 kn mjesečno ili ima još neke naknade?

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Koji smartphone?

jos moras platit 10 kn radijsku frekvenciju i mislim da ti ide 0,25 lipa za uspostavu poziva.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Koji smartphone?

Evo uzeo sam Galaxy S. Hvala na pomoći!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...

Evo uzeo sam Galaxy S. Hvala na pomoći!

Koliko si platio?

novi ili?

16 godina

Novi u vipu, 2500 kn sam ga platio u tarifi start 25 na 12 mj.

14 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Start 25?

Kaj 35kn mjesecno placas to :D?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Smartphone bez data plana ti je najveća glupost.

Muka mi padne kad vidim nekoga s iPhonom, a na bonove, i naravno mobilni podaci isključeni.

Ono što želim reći; mobitel najviše koristiš u pokretu, kad nemaš wifi-a, pa se osiguraj s nekom opcijom ili tarifom koja ti omogućava jeftin podatkovni promet. 2GB je i više nego dovoljno za cjeli mjesec za smartphone, naravno, ako već nisi.

Inače super odabir, meni jedini minus plastika odozada i to što nema flash.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Koji smartphone?

Ma i pola gige je dosta ako se ne troši na gluposti{#} Ja na mobilni uglavnom peglam mail/face i malo surfanja i jednostavno nemogu potrošiti hehe. Onda uleti tunein radio i onda se to puno brže počne topiti(jedno 50-ak MB-a po satu)

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ma i pola gige je dosta ako se ne troši na gluposti{#}  Ja na mobilni uglavnom peglam mail/face i malo surfanja i jednostavno nemogu potrošiti hehe. Onda uleti tunein radio i onda se to puno brže počne topiti(jedno 50-ak MB-a po satu)

Slažem se.

Ja imam flat, s tim da mi pada brzina nakon 512 MB. Prošli mjesec mi je obavijest o padu brzine došla 20.6., a ovaj će vjerojatno još i kasnije, ako uopće stigne.

A stvarno dosta se koristim, browsam barem sat vremena dnevno, mail je syncan, facebook isto, nekad i skidam s Marketa, a i WP7 se sam od sebe dosta spaja na net.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
BMK kaže...

Start 25?

Kaj 35kn mjesecno placas to :D?

Da, mislim da ću tih 25 kn što imam za trošit koristit za aplikacije koje se placaju. Inace cu koristiti svoju staru karticu na bonove.

FlyBoy kaže...

Smartphone bez data plana ti je najveća glupost.

Muka mi padne kad vidim nekoga s iPhonom, a na bonove, i naravno mobilni podaci isključeni.

Ono što želim reći; mobitel najviše koristiš u pokretu, kad nemaš wifi-a, pa se osiguraj s nekom opcijom ili tarifom koja ti omogućava jeftin podatkovni promet. 2GB je i više nego dovoljno za cjeli mjesec za smartphone, naravno, ako već nisi.

Inače super odabir, meni jedini minus plastika odozada i to što nema flash.

A gledaj, ne treba meni sad neka tarifa koju plačam parsto kuna mjesečno i dobijem par GB prometa, dok sam kod kuće spajam se wifi-em, a i ovako mogu uzeti paket od 50mb za 15 kn ili 200 mb za 30 kn. Više od toga mi nije potrebno.

16 godina
Koji smartphone?

Ali je dobro jer si bezbrižan. Ja mobilni interenet nikada ne gasim i tako sam stalno up to date. Mail mi ide na push i isto tako fejs poruke. Frend mi pošalje poruku preko face-a ja ju dobijem kao da je sms poruka, i lijepo odgovaram, a sve za 0kn. Što da kažem nego da 50 poruka što imam uključenih u pretplatu ja pošaljem možda 15...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice