Koji smartphone?

poruka: 86
|
čitano: 18.325
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koji smartphone?

Što se tiče ekrana na suncu, najgori ti je AMOLED ekran po tom pitanju, mada meni i nije toliko strašno bilo kako se govori. Ali istina na suncu ako ekran nije minimalno na 80% svjetline slabo se vidi...

Dok samsung galaxy S sa super amoledom je puno bolji po tom pitanju, a svi ostali LCD ekrani više-manje nemaju nikakvih problema na suncu.

Sa one tvoje liste ja bi maknuo HTC desire i SE x10, po meni nikako nemogu parirati galaxy S-u, desireHD-u, lg optimus 2x-u i sličnim novim hihg end modelima. Pogotovo kada uzmeš da x10 nema MT, a na desire-u polovično radi. 

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 22:36 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Koji smartphone?
Cekaću ja izgleda ovaj 2x optimus ili Xperiju .

@stoja ,daj mi reci da li su to velike mane itd. jeli dosta sporija Xperija od galaksija.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koji smartphone?
tpg kaže...

@stoja ,daj mi reci da li su to velike mane itd. jeli dosta sporija Xperija od galaksija.

Nisam ih imao u rukama i testirao pa da ti kažem sporiji je/bržiji, ali desire i x10 imaju stariju generaciju snapdragona koji je sporiji od novijih mobova. Procesor koji ti ima galaxy S ti je u rangu A4 procesora iz iphona 4(mislim da je malo brži samsungov nisam siguran) dok je HTC desire HD još bržiji od samsunga. Međutim LG sa svojim dvojezgrenim procesorom pere sve ostale i trenutno predstavlja, uz samsung galaxy S2(također dvojezgreni proc) najbrže smartphonove današnjice.

A što se nedostatka MT-a tiče, pa meni je nedostatak, jer sam se naučio na pinch-to-zoom i dosta igri koje igram iskorištavaju MT i puno su zabavnije. Desire-u bi još kao manu istaknuo malenu internu memoriju koja ti se brzo popuni instaliravanjem aplikacija, pa onda treba rootati i slično da bi se problem sanirao. Samsung ima 8GB interne memorije pa stim nema beda...

Stoja
15 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Ja bi cekao 2x meni se mob tolko svidja..

Android....

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Ma nije taj mob toliko dobar. Je da ima dual core procesor,ali ima slab UI i nije baš brz. HTC Desire HD je brži od njega.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Koji smartphone?

Nije ni los ovaj samsung I8700 Omnia 7,al nikako mi se nesviđa WP7,neznam zasto nekako mi je "ružan" OS ,menu kako je velik tj. one ikone neznam ni sam više.

Nije ni skup ovaj samsung ,ne čini se los jedino taj OS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Onda uzmi DHD ILI Galaxy S

Android....

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Desire HD definitivno. Najbolji mob trenutno(dok ne dođe GALAXY S II na naše prostore).

Moj PC  
0 2 hvala 1
16 godina
Jabulani kaže...

Desire HD definitivno. Najbolji mob trenutno(dok ne dođe GALAXY S II na naše prostore).

To što ti ga je tata kupio ne znači da je najbolji

15 godina
Kill Frenzy kaže...
Jabulani kaže...

Dobro nećemo sad ko kome kupuje mob. dali je to tata,mama ili neko deseti.

Pomozite rađe meni u odabiru.

Kazu mi da je X10 nije losa al ne preporucuju ,ipak kazu da je samsung omnia I8700 super mob a i manje košta tako da me super izađe.

Daj mi recite kakvo je stanje sa aplikacijama za WP7.

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Jabulani kaže...

1. tata mi ne kupuje mobove

2. imam nokiu 3310

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 20:24 (Jabulani).
15 godina
protjeran
tpg kaže...
Kill Frenzy kaže...
Jabulani kaže...

Dobro nećemo sad ko kome kupuje mob. dali je to tata,mama ili neko deseti.

Pomozite rađe meni u odabiru.

Kazu mi da je X10 nije losa al ne preporucuju ,ipak kazu da je samsung omnia I8700 super mob a i manje košta tako da me super izađe.

Daj mi recite kakvo je stanje sa aplikacijama za WP7.

Ja ti imam ip4 i desire, a svakodnevno koristim i omniu 7. Ukratko, ip4 je meni daleko najbolji medju ta 3 mobitela.

Omnia je ok hardwareski (odlican ekran, za filmove gledat bolji od retine) ali wp7 ipak jos nije ni blizu gotov proizvod, i sta se ponude aplikacija tice, a i sta se samog os-a tice (osim nedostatka funkcija, ima tu i dosta bugova jos uvijek, a animirane tranzicije su u pocetku cool al postanu iritantne jer predugo traju).

Desire je bio odlican mob kad je izasao, al sad je samo prosjecan android mob s nekoliko velikih nedostataka (nema multitouch, jako malo prostora za aplikacije).

Iphone je najfluidniji, najjednostavniji (sve je maksimalno logicno i u kracem vremenu ga naucis koristiti nego android), najbolja je ponuda aplikacija, odlican za muziku, najbolji za igre itd. Mane su mu to sta bi ekran mogao biti mrvu veci (al prednost je sta sve mozes radit jednom rukom) i ovisnost o itunesu (koja se da minimalizirati al je uvijek potreban).

16 godina
Jabulani kaže...
Kill Frenzy kaže...
Jabulani kaže...

2. imam nokiu 3310

Na temelju čega onda zaključuješ da je desire HD naj naj naj?

Pročitao si negdje,vidio?

15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Jabulani kaže...
Kill Frenzy kaže...
Jabulani kaže...

2. imam nokiu 3310

Na temelju čega onda zaključuješ da je desire HD naj naj naj?

Pročitao si negdje,vidio?

Ispričavam se. Malo sam pretjero,ali među top 5 naj mobitela je 100%.

14 godina
tpg kaže...
E ljudi jos malo planiram uzeti neki smart phone,najdalje na ljeto,neznam koji bi uzeo nekako me privlaci Iphone4 neznam zasto ali on najvise.

E sad sta bi volio da ima mob volio bi da sve ima tj.dobru cam sa blicom naravno,da nije tako loš zvuk,brz naravno da ima puno aplikacija za njega.

Bojim se za Iphone da neće unlock izaći pa nisam siguran da ga uzmem.

Ajde se vi ispucajte recite vaše prijedloge jer od svakog proizvođača mi se neki sviđa ali sam u dilemi i da napomenem nikad nisam imao neki smartphone !

Osobno imam HTC DHD-a, i jaaako sam sa njim zadovoljan, do bola, a tebi bih savjetovao subjektivno gledajuć, slijedjeći odabir;

1 ako ti mob ne znači posao primarno, savjetujem Iphone 4 iz razloga što je stvarno šmensi fensi, dizajnom skoro master of peace, istina malo po kažem mojem subjektivnom dojmu nepotpun, neke mi se funkcije i detalji kako su riješeni ma ovom mobu ne dopadaju. Najviše home screen-ovi i mogućnosti različitosti launchera, preko nekoliko i njihove mogućnosti podešavanja onako kako JA to želim. Minus je i aplikacija Ioffice, koja na tržištu košta oko 9,99 USD-a, 9,99 preskupo i.

2 ako ti je mob posao, preporučam HTC DHD, zašto, upravo iz razloga što mi se prijatelj pohvalio kako mu je administrator u firmi odnekud sa HTC DHD-om sredio komp, a ovaj to nije mogao fizički ispred njega, dakle samo pohvale za mob i njegove mogućnosti, Naravno, sve one funkcije koje mi fale kod SDADAŠNJEG Iphone-a, koje sam gore ranije naveo, HTC DHD ima, možda ne baš i 100% bolje, ali ima zdravo seljački rečeno mukte. Još jedna subjektivna crtica, imam malo poveću ručicu tako da mi je Iphone realno pre malen dimenzijama, pa ono hladno alu kućište, što kada iziđe I5 možda neće biti slučaj, a HTC DHD mi dimenzijama upravo savršeno odgovara.

Druge mobove i firme ne diram iz razloga što imaju po mojem subjektivnom dojmu pre više minusa po mom ukusu, ali ako nekome pašu, ne branim, moj novac ide samo u ova dva moguća pravca, dok ne dođu neke nove pile a la HTC DHD2 (ako ne bude imenom neki drugi), Iphone 5, ili neko mob sa stvarno opakim performansama koje sada ima HTC DHD, a koji sam ja zato i odabrao kao prvi i jedini pick.

ATJ Lučko
15 godina
protjeran
Koji smartphone?

pricekaj iphone 5(mislim da izlazi na ljeto) ali frend mi ga ima stari mu doneso od nekud iz vana nekakav probni model..i mogu reć da je odličan..brz, ima jači proc od iphona 4, veći ekran i još dosta toga, os je isti, ali vjerojatno kad uđe u prodaju doć će novi os..a za cijenu neznam vjerojatno će bit skup ko i svi iphoni kad izađu:D

EDIT: frend se zajebavo a ja kreten povjerovo, eto ukratko ima neka aplikacija na fejsu da piše via iphone 5..i eto ja budala povjerovo...sorry za spam

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 21:39 (gjurki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Sa one tvoje liste ja bi maknuo HTC desire i SE x10, po meni nikako nemogu parirati galaxy S-u, desireHD-u, lg optimus 2x-u i sličnim novim hihg end modelima. Pogotovo kada uzmeš da x10 nema MT, a na desire-u polovično radi. 

Dijelom pricas gluposti iz cistog razloga jer si neinformiran.

X10 je dobio svoj sluzbeni driver za Multi(dual)touch i pinch to zoom radi savrseno, kao i koristenje vise virtualnih gumbova od jednom u igrama.

Osobno isprobao i koristio.

- Psiho246
15 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Neka uzme telefon koji mu se svidja najvise sve je to uglavnom isto..

Android....

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Intelovac123 kaže...

Neka uzme telefon koji mu se svidja najvise sve je to uglavnom isto..

a i to šta kažeš..

15 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Mi sad njemu tu nesto pametujemo ako covjek voli vise se neka uzme x10 ako voli samsung neka uzme galaxy s itd.......

Android....

0 0 hvala 1
16 godina
gjurki kaže...

pricekaj iphone 5(mislim da izlazi na ljeto) ali frend mi ga ima stari mu doneso od nekud iz vana nekakav probni model..i mogu reć da je odličan..brz, ima jači proc od iphona 4, veći ekran i još dosta toga, os je isti, ali vjerojatno kad uđe u prodaju doć će novi os..a za cijenu neznam vjerojatno će bit skup ko i svi iphoni kad izađu:D

Ne pričaj gluposti, sigurno nema i5 nego neki drugi mob s iOS skinom ili nešto.
Volim jabuke :)
15 godina
protjeran
power_user kaže...
gjurki kaže...

Ne pričaj gluposti, sigurno nema i5 nego neki drugi mob s iOS skinom ili nešto.

pitaj marina k., pogledaj mu status..bas sam na chatu sad bio sa njime i kaže da je odličan...ne zove se iphone 5 nego valjda iphone 4gs..ni meni nije jasno, na gsm areni ga nema..

EDIT: kreten se samo zajebavo, kao poslje prvog aprila..budala...ja jos veca sta sam povjerovo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 21:38 (gjurki).
15 godina
Koji smartphone?

Nekako me privlači sad ovaj samsung omnia i zbog cijene al me brine ovaj OS.

Naravno Iphone je na 1. mjestu ali se bojim da ga neću moci otkljucati jer mi je preskup otkljucani to me samo spriječava.

E sad X10 i DHD nimalo ne izostaju al ipak njih stavljam na 3 mjestu.

Galaksy mi se nekako ne sviđa imam priliku raditi na njemu kad hocu ali nepase mi i velika mu je mana sto nema blic( mislim na S I9000).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Ako imas para Iphone 4

Al ako ti je to otkljucavanje problem onda DHD

Android....

0 0 hvala 1
16 godina
gjurki kaže...

Sve mi čahure lete iz monitora koliko pucaš...lovcu

15 godina
protjeran
Koji smartphone?

ma koji god da uzmeš ti je dobar vjeruj mi...biraj između htc-a ili iphona...mislim da čak u ovom novom bugu imaš recenziju nekog mobitela kojeg su oni prozvali najbolji mobitel trenutno..pa si i to pogledaj, al taj je vjerojatno skup...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Kill Frenzy kaže...
gjurki kaže...

Sve mi čahure lete iz monitora koliko pucaš...lovcu

pogledaj moj post dolje...sad cu i ovaj editirat..{#}

15 godina
neaktivan
Koji smartphone?

DHD -790 KM

IPHONE 4 16 GB - 1290 KM

Kupis DHD i ostane ti za cevape i pivu..

Android....

1 0 hvala 1
15 godina
Intelovac123 kaže...

DHD -790 KM

IPHONE 4 16 GB - 1290 KM

Kupis DHD i ostane ti za cevape i pivu..

Ma ostane mi za jos jedan smartić haha, sestri da odma uzmem.

15 godina
neaktivan
Koji smartphone?

Ostane ti za Wildfire {#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice