"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.391
|
čitano: 6.261.602
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
8 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Oprostite, evo jučer sam se prvi puta prijavila na ovaj forum. Imam problem s tim mobitelom da ne mogu u postavkama namjestiti da mi se oglasi zvuk kad dođe poruka. Nudi opciju ISKLJUČI ZVUK, a ne nudi opciju UKLJUČI ZVUK, nego nudi još 1 SAT, 4 SATA, 8 SATI. Ne razumijem to, poruke mi normalno dolaze ,ali ne oglašavaju se.

9 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pa ako ti piše ISKLJUČI zvuk kao opcija, valjda to znači da je zvuk uključen, a jesi li otišla u postvke zvuka i vidjela da ti nije slučajno za zvuk poruka (isto tako u messangeru i whatsuppu) namješteno "ništa" ili tiho". I ono najbanalnije, jesi pojačala zvuk zvona s tipkama (ako imaš kod one crte gdje vidiš na koliko je zvuk, na kraju desnu strelicu prema dole stisni i vidi da ti nije zvuk medija skroz smanjen, to ti je sličica note i sl.)?

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 12:50 (AnđeoGabrijel21).

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Sve sam provjerila osim mesangera i watsupa. Provjerit ću, pa ako je u tome problem, bit ću vam jako zahvalna za savjet. Hvala unaprijed!

15 godina
neaktivan

Ne znam koju varijantu androida imaš, ali mislim da ti je problem u optimizaciji baterije.

Idi na Postavke/Baterija i tamo gore desno imaš opcije štednje baterije.

Trebaš odrediti koje će aplikacije raditi i u sleep modu, tj. primati notifikacije.

dak
8 godina
neaktivan

Hvala vam puno ! Vaš savjet je pomogao. Radi pomoću messengera.Još jednom puno hvala!

8 godina
neaktivan

Hvala vam na savjetu, ali ne znam kako naći koje će aplikacije raditi u sleep modu.Inače kad uključim štednja baterije ,onda mi ne nudi takve opcije osim štednje baterije, koju sam sad uključila.Inače sada sam instalirala messenger, pa onda SMS zvukovi primanja funkcioniraju bez problema. Hvala vam na savjetu!

15 godina
neaktivan
jasna29 kaže...

Hvala vam na savjetu, ali ne znam kako naći koje će aplikacije raditi u sleep modu.Inače kad uključim štednja baterije ,onda mi ne nudi takve opcije osim štednje baterije, koju sam sad uključila.Inače sada sam instalirala messenger, pa onda SMS zvukovi primanja funkcioniraju bez problema. Hvala vam na savjetu!

Pa sam napisal da ne znam koju verziju androida imaš.

5.1 ima pametnu uštedu na čekanju koju valjda treba isključiti.

6.0 ima optimizaciju baterije preko aplikacija + pametnu uštedu na čekanju.

A sve u postavkama baterije. Treba se malo poigrati s tim.

dak
8 godina
neaktivan

Piše mi da imam Verzija sustava Android 5,1, ali  mi ne nudi opciju pametna ušteda na čekanju.

8 godina
Probaj pod security

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pod security ne daje nikakve opcije koje bi upućivale na rješavanje zvuka za dolazak SMS-A

8 godina
neaktivan
Moze li tko napraviti poredjenje izmedju xiaomi redmi 3s i meizu m3s, koji je bolji za kupovinu i zasto

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Sta o thl-u?

nasao sam ovaj THL 5000  :  http://www.thlmobilestore.com/thl-5000-mtk6592-octa-core-android-4-2-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html

CPU: true octa-core 2.0 Ghz

Ram: 2GB

5.0 inchni display 1920x1080

Android kitkat

5000 miliampherna baterija(to mi je hit)

eh telefon je zakon

al je ni dobro sto zamjenski display kosta 70 do 80 eura!

tak da bi trebalo pazit na display i nabavit one display protectore :  http://www.ebay.com/itm/BROTECT-AirGlass-Flexible-Glasfolie-fur-THL-5000-Displayschutzfolie-/381826394901?hash=item58e6a06b15:g:yyAAAOSwB09YD0h1

ja imam jednog, jako je dobar a najbolje mije sto mu je baterija velika

negdje oko 3 dana traje

preporucam mobitel al display je malo skup

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne, nikako. Jako je skup za model sa samo 2GB RAM-a, a ni inače ga ne bih preporučio jer em ThL, ako se ne varam, spada u manje kvalitetne "kineze", em je ovaj model dosta zastareo. SoC podržava samo 3G i pri tom nema 900MHz, verzija Androida je KitKat, procesor jeste octa-core, ali A7...

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.11.2016 23:05 (Ivan(4)).
Moj PC  
4 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Uskoro će black friday.....jel netko naletio na neku super ponudu mobitela ispod cijene pa da podijeli link? Moj je danas riknuo....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Za sad jedino ovo za 50$

dak
16 godina
Pozdrav,imali netko iskust sa tomtop shopom.
Vidim da imaju više evropskih skladišta,ako uzme od tamo dali ide na carinu ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

da li je netko imao ili jos uvijek ima leeco le pro 3 ili lenovo zuk 2 pro?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

bok, pozz, help, 
nisam nikad kupovala mob preko neta,pogotovo ne s tih "stranih" stranica, pa me zanima jel ovo sigurno,tj jeste li i vi s ove stranice narucivali?

https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3-Pro-3G-RAM-32G-ROM-Metal-Body-4100-mAh-Snapdragon-616-Octa/342812_32641018014.html

kolko sam skuzila ako uzmem preko DHL-a ne bi mi trebali sibnut pdv :D
jedino nisam bas nasla nigdi jel ima i koliko je garancija? 
sry ako su glupa pitanja,al bas se lose kuzim -.-
tnx :D

0 0 hvala 0
15 godina

0 0 hvala 0
14 godina

Jel možda netko kupio Lenovo P2?

Zanima me zbog Snapdragona 625 i baterije od 5100mAh. Malo me muci što navodno nema Wi-Fi direct.

Ako ga netko ima neka podjeli iskustva.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
na.ti.23 kaže...

bok, pozz, help, 
nisam nikad kupovala mob preko neta,pogotovo ne s tih "stranih" stranica, pa me zanima jel ovo sigurno,tj jeste li i vi s ove stranice narucivali?

https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3-Pro-3G-RAM-32G-ROM-Metal-Body-4100-mAh-Snapdragon-616-Octa/342812_32641018014.html

Da. Top one je ok. Obavezno uzmi dhl jer tako nema carine i pdva. Ako hoces javi se korisniku ilion na telekineza forumu da ti osigura 5$ popust.  

Garancija je 1g ali je (prema iskustvima korisnika koji su pisali o tome) kod garancije kompliciranije nego da kupujes u RH ducanu. 

8 godina
Kvaliteta je takva da nema ni zamjenake baterije na aliexpressu :D

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
na.ti.23 kaže...

bok, pozz, help, 

pogledaj i ovaj mobitel , bolji procesor i sve, a 10 dolara skuplji

14 godina

Nakon godinu i tri mjeseca odlučio sam malo se modernizirati. Gledao sam koji bi Xiaomi odgovarao u budžet od 1200kn i na kraju naručio Redmi 3S Prime 3/32 sa Minideala iz EU skladišta.

http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-3s-3gb-ram-32gb-rom-4g-smartphone-gray.html

Pošto vidim da on dolazi sa International MIUI romom verzije 7 i podrškom za update znači li to da će za njega možda biti nadogradnja na MIUI 8?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
8 godina
neaktivan
@Furymaker imam ja Le 3 Pro.. pucaj!!

1 0 hvala 0
13 godina
Pratim Zuk već neko vrijeme i nema baš nekih dobrih vijesti. Zapravo, čudno je koliko je nepopularan uz takve specefikacije i takvog vlasnika (Lenovo).
13 godina
protjeran
sasha2511 kaže...
@Furymaker imam ja Le 3 Pro.. pucaj!!

Se mogu na tom mobitelu maknuti sve one stream aplikacije od LeTv-a? Ne da se blokiraju nego baš izbrišu?

15 godina
Meni je taj mobitel zanimljiv odavno, cak su mu i recenzije dobre.. Ali mora postojati razlog zasto ga ljudi ne kupuju, ne hvale i stavljaju u istu recenicu sa ostalim budget flagshipima..

Leeco nije bas zadovoljio ove sa android authoritya po ovom danasnjem reviewu
13 godina
protjeran

Je li itko kupovao sa službene stranice oneplus.net? Zanima me koliko se čeka na mob? 

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice