Oprostite, evo jučer sam se prvi puta prijavila na ovaj forum. Imam problem s tim mobitelom da ne mogu u postavkama namjestiti da mi se oglasi zvuk kad dođe poruka. Nudi opciju ISKLJUČI ZVUK, a ne nudi opciju UKLJUČI ZVUK, nego nudi još 1 SAT, 4 SATA, 8 SATI. Ne razumijem to, poruke mi normalno dolaze ,ali ne oglašavaju se.
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
- poruka: 25.391
- |
- čitano: 6.261.793
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ako ti piše ISKLJUČI zvuk kao opcija, valjda to znači da je zvuk uključen, a jesi li otišla u postvke zvuka i vidjela da ti nije slučajno za zvuk poruka (isto tako u messangeru i whatsuppu) namješteno "ništa" ili tiho". I ono najbanalnije, jesi pojačala zvuk zvona s tipkama (ako imaš kod one crte gdje vidiš na koliko je zvuk, na kraju desnu strelicu prema dole stisni i vidi da ti nije zvuk medija skroz smanjen, to ti je sličica note i sl.)?
Sve sam provjerila osim mesangera i watsupa. Provjerit ću, pa ako je u tome problem, bit ću vam jako zahvalna za savjet. Hvala unaprijed!
Ne znam koju varijantu androida imaš, ali mislim da ti je problem u optimizaciji baterije.
Idi na Postavke/Baterija i tamo gore desno imaš opcije štednje baterije.
Trebaš odrediti koje će aplikacije raditi i u sleep modu, tj. primati notifikacije.
Hvala vam puno ! Vaš savjet je pomogao. Radi pomoću messengera.Još jednom puno hvala!
Hvala vam na savjetu, ali ne znam kako naći koje će aplikacije raditi u sleep modu.Inače kad uključim štednja baterije ,onda mi ne nudi takve opcije osim štednje baterije, koju sam sad uključila.Inače sada sam instalirala messenger, pa onda SMS zvukovi primanja funkcioniraju bez problema. Hvala vam na savjetu!
Hvala vam na savjetu, ali ne znam kako naći koje će aplikacije raditi u sleep modu.Inače kad uključim štednja baterije ,onda mi ne nudi takve opcije osim štednje baterije, koju sam sad uključila.Inače sada sam instalirala messenger, pa onda SMS zvukovi primanja funkcioniraju bez problema. Hvala vam na savjetu!
Pa sam napisal da ne znam koju verziju androida imaš.
5.1 ima pametnu uštedu na čekanju koju valjda treba isključiti.
6.0 ima optimizaciju baterije preko aplikacija + pametnu uštedu na čekanju.
A sve u postavkama baterije. Treba se malo poigrati s tim.
Piše mi da imam Verzija sustava Android 5,1, ali mi ne nudi opciju pametna ušteda na čekanju.
Pod security ne daje nikakve opcije koje bi upućivale na rješavanje zvuka za dolazak SMS-A
Sta o thl-u?
nasao sam ovaj THL 5000 : http://www.thlmobilestore.com/thl-5000-mtk6592-octa-core-android-4-2-2gb-32gb-smartphone-5-0-inch.html
CPU: true octa-core 2.0 Ghz
Ram: 2GB
5.0 inchni display 1920x1080
Android kitkat
5000 miliampherna baterija(to mi je hit)
eh telefon je zakon
al je ni dobro sto zamjenski display kosta 70 do 80 eura!
tak da bi trebalo pazit na display i nabavit one display protectore : http://www.ebay.com/itm/BROTECT-AirGlass-Flexible-Glasfolie-fur-THL-5000-Displayschutzfolie-/381826394901?hash=item58e6a06b15:g:yyAAAOSwB09YD0h1
ja imam jednog, jako je dobar a najbolje mije sto mu je baterija velika
negdje oko 3 dana traje
preporucam mobitel al display je malo skup
Ne, nikako. Jako je skup za model sa samo 2GB RAM-a, a ni inače ga ne bih preporučio jer em ThL, ako se ne varam, spada u manje kvalitetne "kineze", em je ovaj model dosta zastareo. SoC podržava samo 3G i pri tom nema 900MHz, verzija Androida je KitKat, procesor jeste octa-core, ali A7...
Uskoro će black friday.....jel netko naletio na neku super ponudu mobitela ispod cijene pa da podijeli link? Moj je danas riknuo....
Vidim da imaju više evropskih skladišta,ako uzme od tamo dali ide na carinu ?
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
da li je netko imao ili jos uvijek ima leeco le pro 3 ili lenovo zuk 2 pro?
bok, pozz, help,
nisam nikad kupovala mob preko neta,pogotovo ne s tih "stranih" stranica, pa me zanima jel ovo sigurno,tj jeste li i vi s ove stranice narucivali?
kolko sam skuzila ako uzmem preko DHL-a ne bi mi trebali sibnut pdv :D
jedino nisam bas nasla nigdi jel ima i koliko je garancija?
sry ako su glupa pitanja,al bas se lose kuzim -.-
tnx :D
zbog ovoga pitam za lenovo zuk z2 pro - http://www.chinatopix.com/articles/106674/20161122/banggood-banggood-black-friday-lenovo-zuk-z2-pro-lenovo-news-china.htm
Jel možda netko kupio Lenovo P2?
Zanima me zbog Snapdragona 625 i baterije od 5100mAh. Malo me muci što navodno nema Wi-Fi direct.
Ako ga netko ima neka podjeli iskustva.
bok, pozz, help,
nisam nikad kupovala mob preko neta,pogotovo ne s tih "stranih" stranica, pa me zanima jel ovo sigurno,tj jeste li i vi s ove stranice narucivali?
https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3-Pro-3G-RAM-32G-ROM-Metal-Body-4100-mAh-Snapdragon-616-Octa/342812_32641018014.html
Da. Top one je ok. Obavezno uzmi dhl jer tako nema carine i pdva. Ako hoces javi se korisniku ilion na telekineza forumu da ti osigura 5$ popust.
Garancija je 1g ali je (prema iskustvima korisnika koji su pisali o tome) kod garancije kompliciranije nego da kupujes u RH ducanu.
što kažete za ovaj mob uloženo-dobiveno i kvaliteta " UMI Diamond" https://www.aliexpress.com/item/Original-Umi-Diamond-4G-LTE-Mobile-Phone-MTK6753A-Octa-Core-3G-RAM-16G-ROM-Android-6/32766271242.html?spm=2114.01010208.3.3.sUJl3d&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_5_10065_10068_10000007_10084_10083_10080_10082_10081_10060_10061_10062_10056_10055_10037_10054_10033_10059_10032_10099_10078_10079_10077_10073_10097_10100_10096_10070_423_10052_10050_424_10051,searchweb201603_2&btsid=8c7f0e4d-163c-4294-945a-c9b8cb4ba8fe
bok, pozz, help,
https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-3-Pro-3G-RAM-32G-ROM-Metal-Body-4100-mAh-Snapdragon-616-Octa/342812_32641018014.html
pogledaj i ovaj mobitel , bolji procesor i sve, a 10 dolara skuplji
Nakon godinu i tri mjeseca odlučio sam malo se modernizirati. Gledao sam koji bi Xiaomi odgovarao u budžet od 1200kn i na kraju naručio Redmi 3S Prime 3/32 sa Minideala iz EU skladišta.
http://www.minideal.net/eu-warehouse-xiaomi-redmi-3s-3gb-ram-32gb-rom-4g-smartphone-gray.html
Pošto vidim da on dolazi sa International MIUI romom verzije 7 i podrškom za update znači li to da će za njega možda biti nadogradnja na MIUI 8?
Se mogu na tom mobitelu maknuti sve one stream aplikacije od LeTv-a? Ne da se blokiraju nego baš izbrišu?
Leeco nije bas zadovoljio ove sa android authoritya po ovom danasnjem reviewu
Je li itko kupovao sa službene stranice oneplus.net? Zanima me koliko se čeka na mob?