"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave izdvojena tema

poruka: 25.496
|
čitano: 6.515.320
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
14 godina
neaktivan
Re: "Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave
mackocicko2004 kaže...
 Ma mislim na problema sa servisim i sl . Samsung ce svako uzeti da popravlja ,kineze nece niko

bar ovde gdje ja zivim ! :)

Kcerka ima recimo S4 ,pukao ekran na pola,nema problema ,zamjena 50 e i ok ,kineza nebi ni pogledali !

Kod vas u HR je vjerovatno druga prica zato samo napred i sretno sa kinezima ! :)

Pa za kineze ti ni ne treba servis - sve sam riješiš, rootaš, staviš ROM, zamijeniš staklo ;) 

14 godina
neaktivan
delta-hawk kaže...

Ako mislis na 4G LTE od  bonbona, vjerovatno ne podrzava jer malo kineza ti uopce podrzava 4G tako nisko

Koju to frekvenciju? Moj kinez uredno radi na 4G bonbonu, cca 25-30 mbit brzina...

10 godina
protjeran
Moracu pazariti tog kineza da vidim bas kakav je ako se moze naci za cca 115 e! Da ne trolam vise!
10 godina
protjeran
U BiH redmi note 2 kosta oko 170 e tako da ne znam sta da mislim.Polovan S4 je oko 150 e!
Moj PC  
0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
"Kineski" mobiteli - tema za odabir i rasprave

Pozz drustvo

Da li je neko narucivao kineza sa aliexpresa na adresu na primer u Francusku ili Austriju ali obicnom postom da nije dhl? Interesuje me da li ima nekih troskova oko carine.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 12:02 (machak99).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
U BiH redmi note 2 kosta oko 170 e tako da ne znam sta da mislim.Polovan S4 je oko 150 e!

vau S4 polovan je 150e. Big deal, ionako je mobitel smece imho. Vec je sto puta receno ali Redmi Note 2/3 pojede bilo koju "zapadnu" konkurenciju tipa srotsong, gejfon, lg, mototrola i tako... Ali gle ako se tebi svida neki samsungov mob slobodno odi, ali kazem ti u danasnje vrijeme kupovina takvih mobitela je glupa kupovina...

10 godina
protjeran
Gam3r kaže...
mackocicko2004 kaže...

vau S4 polovan je 150e. Big deal, ionako je mobitel smece imho. Vec je sto puta receno ali Redmi Note 2/3 pojede bilo koju "zapadnu" konkurenciju tipa srotsong, gejfon, lg, mototrola i tako... Ali gle ako se tebi svida neki samsungov mob slobodno odi, ali kazem ti u danasnje vrijeme kupovina takvih mobitela je glupa kupovina...

Ma nije frka ,imam Note 3 ,bolji mi ,zasad ne treba .Volio bih da probam redmin note 2 da vidim bas kakav je !Od kineza sam do  sad imam Huawei y 300 koji sam dao odmah djetetu jer je krs i Lenovo ,sad sam zaboravio model ,cini mi se da je bio A820 dual sim !

Huawei je izdrzao svasta i jos radi mada mu je pukao ekran skroz ,ispadao je ko zna koliko puta ! :)

Nisu kinezi losi onako za svaki dan ali ipak moras imati nesto firmirano ! hahahahah

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 12:32 (mackocicko2004).
12 godina
neaktivan

Ekipa molim pomoć. Naime, iz telefona mi svakih nekoliko dana nestanu neki ljudi iz imenika, kako i zašto ne znam. Ništa ne brišem, u džepu se ne mogu izbrisati kad je telefon zaključan a i to bih primijetio.  Još sam si napravio imenik na Gmailu ali nema ih nigdje. Naravno da nemam onaj broj koji baš tada moram hitno nazvati. Ima li netko kakva iskustva s time? Android 5.1 je gore ako to nešto znači. Hvala! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Bolja kamera,bolji procesor i jača baterija

13 godina
mackocicko2004 kaže...

Nisu kinezi losi onako za svaki dan ali ipak moras imati nesto firmirano ! hahahahah

Hahahahah najjaca recenica! Ti si kralj... 

10 godina
protjeran

Ovaj webshop ima dobre cijene, ono što me zanima je gdje se šalje mobitel u slučaju kvara?

Negdje u EU ili u Kinu?

I ako netko zna neki webshop sa kinezima koji reklamacije zaprima u europi, odnosno da se mobitel šalje na europsku adresu.

11 godina
neaktivan
17 godina
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
delta-hawk kaže...

I A3 2016 je sa 1.5 GB rama a kosta 2300 kuna, mislim zalost.

Pa za te pare kupis kineza koji ce i A7 2016 pokositi s nogu, samo prodaju maglu i ime.

Jest da su oni malo kvalitetniji ali nisu tolika razlika u kvaliteti da su 3-4 puta skuplji.

Vecinom je to prodaja branda i imena, a onaj tko ne pati od toga da se fura da on ima najnoviji Iphone ili Samsung njemu ce i kinez biti dobar

jer ono sto je najbitnije, on odradi posao i odradi ga dobro.

Tko hoce da se modira slobodno, vasi zivoti i vase pare. Ali zato nemojte nama dolaziti i govoriti sto mi kupujemo kineze.

Kupujemo ih jer hocemo i mozemo i jer nam odgovaraju i ne patimo od brenda i imena.

Ma mislim na problema sa servisim i sl . Samsung ce svako uzeti da popravlja ,kineze nece niko

Kcerka ima recimo S4 ,pukao ekran na pola,nema problema ,zamjena 50 e i ok ,kineza nebi ni pogledali !

Kod vas u HR je vjerovatno druga prica zato samo napred i sretno sa kinezima ! :)

Haha, ovo ti je dobra provala. Rođak mi radi u servisu (i za ) Samsunge i izmjena ti je 700 kuna, a ne 50€.

A za te novce si ja rađe kupim novog kineza, a ti imaj i dalje polovnog S4  .... 50€ skupljeg

dak
10 godina
protjeran
dak0001 kaže...
mackocicko2004 kaže...
delta-hawk kaže...

I A3 2016 je sa 1.5 GB rama a kosta 2300 kuna, mislim zalost.

Pa za te pare kupis kineza koji ce i A7 2016 pokositi s nogu, samo prodaju maglu i ime.

Jest da su oni malo kvalitetniji ali nisu tolika razlika u kvaliteti da su 3-4 puta skuplji.

Vecinom je to prodaja branda i imena, a onaj tko ne pati od toga da se fura da on ima najnoviji Iphone ili Samsung njemu ce i kinez biti dobar

jer ono sto je najbitnije, on odradi posao i odradi ga dobro.

Tko hoce da se modira slobodno, vasi zivoti i vase pare. Ali zato nemojte nama dolaziti i govoriti sto mi kupujemo kineze.

Kupujemo ih jer hocemo i mozemo i jer nam odgovaraju i ne patimo od brenda i imena.

Haha, ovo ti je dobra provala. Rođak mi radi u servisu (i za ) Samsunge i izmjena ti je 700 kuna, a ne 50€.

A za te novce si ja rađe kupim novog kineza, a ti imaj i dalje polovnog S4  .... 50€ skupljeg

Evo koliko kosta u Bih

http://mobilshop.ba/artikal/?xiaomi-redmi-note-2--black-16gb&a=1515

375 km ,podijeli sa 2 pa imas u Ojrima ! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 13:56 (mackocicko2004).
11 godina
neaktivan

Danas primječujem da mi na dpd pokazuje da je Paket u njemačkoj (Raunheim)  a kod francuske pošte Chronopost pokazuje da je u Parizu. Tko je u pravu :D inače nisu isti datumi vjerojatno zbog vremenske zone koja nije ista. 

u Chronopost je 9 (datum ) a dpd je na hrvatskome je 10 dan u mjesecu. 

Dali to tako i kod vas pokazuje ? 

Probao sam ponoviti ponovno kod oboje sa istim brojem za pračenje i dalje je isto  :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 14:13 (Markić7).
9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

I ja sam u BiH isto, i mobitele imas na popravak u servisima koliko hoces.

Nece ti ih svaki uzeti ali bas onaj shop sto si linkao ce ti ih uzeti i ima jos dosta shopova koji ce ih uzeti.

Jer svaki shop koji ih prodaje on i vrsi servis za njih.

10 godina
protjeran
delta-hawk kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nece ti ih svaki uzeti ali bas onaj shop sto si linkao ce ti ih uzeti i ima jos dosta shopova koji ce ih uzeti.

imas li neke linkove ?Ima li gdje jeftinije od onog linka gore u Bih mislim?

Ima li gdje na " kerdit " soping karticama Unikredit banke ,odmah bih pazario jedan da testiram cisto ! ?  :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 14:47 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan

Bok, Meni je u utorak (dakle prekjučer) stigao mi4c koji sam naručila s http://shop.gizchina.com/ u subotu. Dakle stigao je za 1 i pol radni dan, iz Slovenije.

Tamo je bio jeftiniji, ali plaća se 35 dolara shipping pa dođe na isto.

15 godina
Meni je dosta dugo stajao u Njemačkoj, cca 4 dana a onda se pokrenuo..danas preuzeo jer sam jučer radio.
RN 3, giztop, DPD, plaćen 26.1.
Preporuka za tracking: 17track.com
11 godina
neaktivan

Kupio sam Xiaomi Redmi Note 2 preko Giztop...nakon 12 dana stigao na kućnu adresu bez PDV ili ikakvih drugih davanja...tracking brojevi dosta dobro prate kretanje...jako dobra EU trgovina s kineskim mobitelima...mobitel isproban i stvarno je super brz i predobro radi ;-)

http://www.giztop.com/xiaomi/redmi-note2/xiaomi-redmi-note2.html

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ako si kupio preko Giztopa meni je ovaj link bio najtočniji za praćenje

http://www.sfb2c.com/?a=trackEn

9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
delta-hawk kaže...
mackocicko2004 kaže...

imas li neke linkove ?Ima li gdje jeftinije od onog linka gore u Bih mislim?

Ima li gdje na " kerdit " soping karticama Unikredit banke ,odmah bih pazario jedan da testiram cisto ! ?  :)

Zavisi gdje se nalazis, ali svaki prodavac na OLX.ba ti nudi dostavu u cijeloj BiH a cijena je 10 KM.

Imas i oni koji tu nude mobitele na 6-12 rata i preko kartica i imas razne druge nacine.

Kontaktiraj nekog od njih pa se raspitaj.

15 godina
mackocicko2004 kaže...

S4 je dosta slabiji mobitel, jedino ima bolji ekran i kameru, sve ostalo ili je isto ili losije, s600 chipset nema sta traziti pored mtk helio x10, isplativija kupnja je xiaomi a ako si jedan od onih kojima je samo bitno sta ce raja rec kad stavis mobitel na stol u birtiji onda si uzmi s4 i skidaj bogove 13 puta na dan jer se touchwiz zblesiro

SkywalkerX kaže...

Kupio sam Xiaomi Redmi Note 2 preko Giztop...nakon 12 dana stigao na kućnu adresu bez PDV ili ikakvih drugih davanja...tracking brojevi dosta dobro prate kretanje...jako dobra EU trgovina s kineskim mobitelima...mobitel isproban i stvarno je super brz i predobro radi ;-)

http://www.giztop.com/xiaomi/redmi-note2/xiaomi-redmi-note2.html

dobra je to trgovina dok ne nastanu problemi, a onda te odjebu ko zadnjeg idiota, sve sto trebaju napraviti je javit svojoj lokalnoj posti da se pokrene istraga jer su oni posaljitelji paketa a oni su se udostojili poslat 2 mail-a i to su rekli da ne moraju oni nista pokretat nego da ja to moram 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 15:54 (domac5).
15 godina
neaktivan

kakvi su komentari na Doogee Nova Y100? Znam da je Doogee i da je sranje, ali trebam nesto jeftino za nezahtjevnu curu da joj drzi neko vrijeme. Kaj mislite?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Taj Y100 se još malo gdje prodaje. Pogledaj Cubota X12 ili VK700X, malo su popularniji sada i aktualniji a koštaju približno.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com (+recenzija Cubota X16- top mobitela iz EU za početak 2016.) Banggood kuponi za -10$ na PP
9 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

kakvi su komentari na Doogee Nova Y100? Znam da je Doogee i da je sranje, ali trebam nesto jeftino za nezahtjevnu curu da joj drzi neko vrijeme. Kaj mislite?

1 GB RAM-a i 8 GB ROM-a nisu bas nesto, po meni sve iznad 600-700 kuna je previse. Jer za vece novce mozes i naci bolji mob.

Ako je mobitel nov a do tih novaca za jednog ne zahtjevnog korisnika mogao bi izdrazi jedno vrijeme.

15 godina
neaktivan

hvala, ionako kupujem rebljeno tako da ne ocekujem previse. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Rabljeno 400 kuna i nek bude sretan taj sto prodaje sto je dobio i toliko hehe.

Inace telefon je ono dobar za osnovne zadace, poruke, pozivi, viber, whats app.

Ali sto se surfanja tice nek ne ocekuje da ce to biti brzo ili da telefon nece imati lagova. Jer ipak je to low end uredjaj i od njega nemoj puno ocekivati.

Dapace nemoj ocekivat nista, tako se neces razocarat hehehehe.

0 0 hvala 0
11 godina
Gam3r kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ja sam za mamu gledao neki mobitel i prva misao mi je bila neki kinez do 150E (Xiaomi ili Meizu) i uopce ne sumnjam da nisu sjajni mobiteli, ali sam nasao novi novcati LG G2 koji je i dalje fenomenalan mob kupljen kod nas u trgovini sa ovjerenim jamstvom i racunom tako da sam uzeo njega za potpuno iste novce...osim eventualnih nadogradnji i mrvicu slabijeg SOC-a po nicemu nije losiji...ovi kinezi su kamerama tek sada dosli na razinu G2, ekran nemaju nista bolji...uglavnom i sebi da sam uzimao prije bi uzeo novi G2 nego recimo Xiaomi Redmi Note 2 npr.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.2.2016 19:33 (ocean77).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: eBay, AliExpress, carinjenje - Česta pitanja, Banggood.com, Gearbest.com
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice