Kamere u smartfonima- Rasprava izdvojena tema

poruka: 6.755
|
čitano: 1.852.695
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Kamere u smartfonima- Rasprava

Kao i sve druge kolaboracije tipa Leica, Hasselblad itd. Čisti marketing + nekoliko filtera. OnePlus je uz Hasselblad i saj taj "color science" kako američani vele, imao kameru koja je uvijek kaskala za konkurencijom.

Halo Bing! Kako bratac?

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Kamere u smartfonima- Rasprava
Apachy kaže...

Kao i sve druge kolaboracije tipa Leica, Hasselblad itd. Čisti marketing + nekoliko filtera. OnePlus je uz Hasselblad i saj taj "color science" kako američani vele, imao kameru koja je uvijek kaskala za konkurencijom.

Po meni jedina suradnja koja je malo pogurala kamere je ona Huawei/Leica i Xiaomi/Leica...naravno da je to daleko od pravih Leica ali ta suradnja je oba brenda ipak ucinila boljima.

Isto tako mislim da je Zeiss dosta pogurao Nokiu svojevremeno.

11 mjeseci
ocean77 kaže...
Apachy kaže...

Po meni jedina suradnja koja je malo pogurala kamere je ona Huawei/Leica i Xiaomi/Leica...naravno da je to daleko od pravih Leica ali ta suradnja je oba brenda ipak ucinila boljima.

Isto tako mislim da je Zeiss dosta pogurao Nokiu svojevremeno.

Da sa filterima, nema te tehnologije koja može napraviti neštko konretno na mobitelima.. čista fizika..

11 godina
Kamere u smartfonima- Rasprava

Ko god je probao zeiss natural na vivo telefonima rec ce vam da ipak ima nešto u tome. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zeiss na Nokia N Series je pravio razliku u kvaliteti u odnosu na duge telefone jer je ugrađivao svoja stakla.Tako da bez hardwera neke renomirane optike nema niti značajno kvalitetnije kamere....
Sve da i imam,otkud mi
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice