K750i poroblem

poruka: 9
|
čitano: 1.688
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
K750i poroblem

ekran na mojemu mobu k750i je puknuo i to izgleda odvratno jer mi je crta po kojoj

je puknuo točno po sredini i jako me bode u oči kada nešto radim. da li da popravim ekran

odnosno da ga zamijenim ili da kupim novi mob. kod kupnje sam limitiran na 1k kn ali može i sa pretplatom.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
K750i poroblem

Nemoj kupovat ekran novi jer je skuplji nego polovni K750.
A za 1k knuna mores kupit dosta dobar mobitel, npr. K800(to mi je prvo palo na pamet).

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.11.2008 16:43 (markoal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
K750i poroblem

Ekran ti se nikako ne ispalti kupovati, oriđiđi je 300-400 kn, a zamjenski je 150 cca, ali ti je puuuno losiji! Imao sam ja K700i, imao je istu sudbinu kao tvoj!:D

...Najbolje kupi neki novi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
K750i poroblem

a koji mob da si kupim razmišljao sam o w350i...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: K750i poroblem
Mayales kaže...

a koji mob da si kupim razmišljao sam o w350i...

I nije baš najbolja opcija. Ako ti paše pretplata uzmi onda W910i ili W890i
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
17 godina
protjeran
K750i poroblem

ok i mislio sam si uzeti nekog skupljega ali nisam se mogao odlučiti

uzimam w910i i ova tema može pod ključ

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
K750i poroblem

Jel puknulo staklo ili baš ekran? Velika je razlika. Raspitaj se u servisu koliko bi koštao popravak, a ak je više od 300kn, definitivno ti se ne isplati.

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
K750i poroblem

Ma ne isplati se to popravljat.Radije kupit novi mob npr.Nokiu 6300 ili SE K800i

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
K750i poroblem

puknuo mi je i ekran i staklo jer je rez dosta dubok,

na službenim stranicama servisa popravak bi koštao 250kn+ još neki dodaci te materijal koji su koristili tako da se definitivno ne isplati.

ali odluka je pala uzimam w910

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice