Ti si 95 godiste, pa jos nisi ni svijeta vidio, tako mogu protumacit tvoj komentar. Dosta ljudi smatra iPhone statusnim simbolom, a pogotovo u danasnje vrijeme je to pogresno jer iPhone bome imaju svi, od onih koji ga mogu imati, do onih koji nemaju za kruh ali zato dizu kredit za iPhone, bas radi ovoga balkanskoga mentaliteta.
Mobitel je investicija, smartphone je luksuz koji si malo ljudi moze priustiti bez da to osjete. Naravno VECINA vas djece koja odrasta u kapitalisticko balkanskom mentalitetu ima pogresne stavove, zato i vise manje ne volim iPhone, jer od vas cini bahate i prepotentne ljude, kojima je bitna samo vanjstina.
Za autora, netko je u temi dobro rekao, nemoj potrositi svaku kunu, jer svaka kuna dobro dode, a mobiteli su sada na dosta visokoj razini da ces bit zadovoljan sa vise manje svakim Android uredajom normalne cijene (X8, Wildfire S,...) osim ako si bahato razmazeno deriste koje mora imati dizajnersku krpicu koja mu ni u najmanjoj mjeri ne treba
Komentar mu je na mjestu, puno ce se manje zivcirati uzme li iPhone.
I ja sam nekad bio hater i mrzitelj(dok sam imao androida), ali prije ili kasnije ces shvatiti da nema smisla zivcirati se.