Jedan od ovih Sony Ericssona ili iPhone?

poruka: 148
|
čitano: 25.056
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Jedan od ovih Sony Ericssona ili iPhone?
Mitsuoka kaže...
muha1995 kaže...
P.S. Uzmi iPhone, to nije luksuz, to je investicija... ;)

Ti si 95 godiste, pa jos nisi ni svijeta vidio, tako mogu protumacit tvoj komentar. Dosta ljudi smatra iPhone statusnim simbolom, a pogotovo u danasnje vrijeme je to pogresno jer iPhone bome imaju svi, od onih koji ga mogu imati, do onih koji nemaju za kruh ali zato dizu kredit za iPhone, bas radi ovoga balkanskoga mentaliteta.
Mobitel je investicija, smartphone je luksuz koji si malo ljudi moze priustiti bez da to osjete. Naravno VECINA vas djece koja odrasta u kapitalisticko balkanskom mentalitetu ima pogresne stavove, zato i vise manje ne volim iPhone, jer od vas cini bahate i prepotentne ljude, kojima je bitna samo vanjstina.

Za autora, netko je u temi dobro rekao, nemoj potrositi svaku kunu, jer svaka kuna dobro dode, a mobiteli su sada na dosta visokoj razini da ces bit zadovoljan sa vise manje svakim Android uredajom normalne cijene (X8, Wildfire S,...) osim ako si bahato razmazeno deriste koje mora imati dizajnersku krpicu koja mu ni u najmanjoj mjeri ne treba {#}

Komentar mu je na mjestu, puno ce se manje zivcirati uzme li iPhone.

I ja sam nekad bio hater i mrzitelj(dok sam imao androida), ali prije ili kasnije ces shvatiti da nema smisla zivcirati se.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
15 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

treba mi za net, glazbu, videe, slikanje.. itd..

Nikako iphone,baterija drži maximalno 1 dan na 3g mreži -videe,muziku isve ostalo moraš konvertirati preko itunesa što je zamorno i komplicirano pogotovo ak nisi u tome,ak  odrapiš jailbreak nemaš garanciju ako ne varaš(nemoj prijatelju znam iz iskustva),aha, aplikacije koje su free nevaljaju ..., sve ostalo se plača od 1 dolara pa nadalje ...(inaće nisam protivni iphone-a)

16 godina
EZY-E kaže...

I ja sam nekad bio hater i mrzitelj(dok sam imao androida), ali prije ili kasnije ces shvatiti da nema smisla zivcirati se.

ma zašto bi se uopće iko živcira u vezi toga? jedino tako nešto san vidia kod korisnika iPhona, ja naprimjer iman LG Optimus 2x samo zato šta san ga dobija na poklon, inaće san reka sam sebi da neću trošit velike pare na mobitele jer mi netriba tako nešto al eto :) uglavnon po mome mišljenju su androidi daleko isprid iPhona šta se tiče modifikacije i same "otvorenosti" operativnog sustava, iPhone stvarno odlično izgleda i super mu je dizajn cilog sustava ali to je otprilike to, to je ustvari mobitel koji je izdala tvrtka koja samin imenon postiže 10-15% cijene... kad san kupova mobitel odma su mi ponudili iPhone al san reka da me ne zanima pa mi je momak reka da mu je više puna ona stvar ljudi koji mu dođu doslovno pametovat da je iPhone najbolji mobitel trenutno na tržištu, tako i većina mojih prijatelja misli, kad me pitaju koji mobitel iman i kažen LG uvik su reakcije tipa nešto u stilu dobro je to al ja iman iPhone... ako na mobitel ne gledaš samo ka na aparat sa kojin ćeš se zajjebavat kad ti je dosadno i ne misliš samo igrat na njemu, nego koristit cili potencijal, onda apsolutno preporučan android, nikakav iOS ne dolazi u obzir, a ako ti mobitel služi samo za zvat, slat poruke, ić na fejs, odigrat koju igru i pokazat novu "marku" onda je za tebe iPhone, a i dosta starijih poslovnih ljudi su mi rekli da se u firmama iPhone kupuje samo da bi ga se moglo na sastanku stavit na stol da se vidi da imaš para...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 1:22 (slimyyy).
14 godina
neaktivan

Taj iPhone je samo šminka on košta 5000kn a SonyEricson arc (koj je puno bolji) je 2000kn manje!

Taj sony ima sve isto kao iPhone!...ja sam prije htio iPhone i samo iPhone sad ma ni ne zanjima on ima mobitela s jaćom kamerom većom rezolucijom boljim ikonicama!

Slažem se s onim ko je reko u ovoj temi da iphone žele samo razmažena derišta!...ja sam zadovoljan sa samsungom B3410.

Radije ću mob do 1000kn a ostale novce sačuvati trebat če mi ti novci kad tad!

Evo ti video iPhone 4 vs Sonyericson exsperia arc:

P.S Ostavi se iPhona on je samo šminka!

Arian RIčko
16 godina
neaktivan
EZY-E kaže...

Ja nisam hejter u pravome smislu te riječi, neka ga on slobodno uzme, ali ima boljih stvari.

A ovakvo mi je razmisljanje o iPhoneu nakon sto sam ga imao.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
slimyyy kaže...

ma zašto bi se uopće iko živcira u vezi toga? jedino tako nešto san vidia kod korisnika iPhona, ja naprimjer iman LG Optimus 2x samo zato šta san ga dobija na poklon, inaće san reka sam sebi da neću trošit velike pare na mobitele jer mi netriba tako nešto al eto :) uglavnon po mome mišljenju su androidi daleko isprid iPhona šta se tiče modifikacije i same "otvorenosti" operativnog sustava, iPhone stvarno odlično izgleda i super mu je dizajn cilog sustava ali to je otprilike to, to je ustvari mobitel koji je izdala tvrtka koja samin imenon postiže 10-15% cijene... kad san kupova mobitel odma su mi ponudili iPhone al san reka da me ne zanima pa mi je momak reka da mu je više puna ona stvar ljudi koji mu dođu doslovno pametovat da je iPhone najbolji mobitel trenutno na tržištu, tako i većina mojih prijatelja misli, kad me pitaju koji mobitel iman i kažen LG uvik su reakcije tipa nešto u stilu dobro je to al ja iman iPhone... ako na mobitel ne gledaš samo ka na aparat sa kojin ćeš se zajjebavat kad ti je dosadno i ne misliš samo igrat na njemu, nego koristit cili potencijal, onda apsolutno preporučan android, nikakav iOS ne dolazi u obzir, a ako ti mobitel služi samo za zvat, slat poruke, ić na fejs, odigrat koju igru i pokazat novu "marku" onda je za tebe iPhone, a i dosta starijih poslovnih ljudi su mi rekli da se u firmama iPhone kupuje samo da bi ga se moglo na sastanku stavit na stol da se vidi da imaš para...

Ne kužim zašto običnom korisniku je prednost da ima otvoren sustav po kojem može prčkati i zezati se ako mu nije do toga?

I ne razumijem zašto za iskoristiti puni potencijal uređaja treba android? Evo jedino što sam na iOS-u bez JB-a nemožeš je slati fileove preko bluetootha, nemožeš na bug forum ploadati slike sa njega, i moraš koristiti itunes. Ostalo je sve isto, skineš aplikaciju i radi što god hoćeš, a da nekažem da kroz appove imaš više funkcionalnosti na iOS-u nego na androidu. A i neke identične bolje rade. 

Istina, nema aplikacije za torrent na iOS-u...vjerojatno vrlo bitna stavka...{#}

Kvaka je da ti iOS obavi većinu stvari kako spada odmah nakon ga upališ bez ikakvog tweakanja. A ne da prvo nađem launcher koji ne šteka, pa galeriju koja cache-a slike kako spada itd itd...imao sam godinu dana desire pa znam koliko mi je živaca popilo kada sam isprobavao po 5-6 istog tipa aplikacije da nađe koja radi jednu bazičnu stvar kako treba. Na iphone-u iz nekog čudnog razloga je obično prva koju skinem takva, jedino za facebook chat nemogu naći app koji mi paše, ali to nisam ni na androidu našao, tako da ću to proglasiti nerješenim{#}

Stoja
16 godina
Stoja kaže...

Ne kužim zašto običnom korisniku je prednost da ima otvoren sustav po kojem može prčkati i zezati se ako mu nije do toga?

I ne razumijem zašto za iskoristiti puni potencijal uređaja treba android? Evo jedino što sam na iOS-u bez JB-a nemožeš je slati fileove preko bluetootha, nemožeš na bug forum ploadati slike sa njega, i moraš koristiti itunes. Ostalo je sve isto, skineš aplikaciju i radi što god hoćeš, a da nekažem da kroz appove imaš više funkcionalnosti na iOS-u nego na androidu. A i neke identične bolje rade. 

Istina, nema aplikacije za torrent na iOS-u...vjerojatno vrlo bitna stavka...{#}

Kvaka je da ti iOS obavi većinu stvari kako spada odmah nakon ga upališ bez ikakvog tweakanja. A ne da prvo nađem launcher koji ne šteka, pa galeriju koja cache-a slike kako spada itd itd...imao sam godinu dana desire pa znam koliko mi je živaca popilo kada sam isprobavao po 5-6 istog tipa aplikacije da nađe koja radi jednu bazičnu stvar kako treba. Na iphone-u iz nekog čudnog razloga je obično prva koju skinem takva, jedino za facebook chat nemogu naći app koji mi paše, ali to nisam ni na androidu našao, tako da ću to proglasiti nerješenim{#}

Oko aplikacija si jako u krivu. Android ima puno raznovrsnijih aplikacija kojih za iphone nema. Ajd za iphone nađi aplikacije kao što su titanium backup, beautiful widgets, razne launchere, aplikacije za sms, tipkovnice, browsere, glazbene playere... Android je tu daleko ispred.

A i kad kupiš android on odma radi, a za iphone moraš mjenjati sim karticu, jer obična ne paše, pa ga aktivirati preko itunesa...

16 godina
dejo6 kaže...

Oko aplikacija si jako u krivu. Android ima puno raznovrsnijih aplikacija kojih za iphone nema. Ajd za iphone nađi aplikacije kao što su titanium backup, beautiful widgets, razne launchere, aplikacije za sms, tipkovnice, browsere, glazbene playere... Android je tu daleko ispred.

A i kad kupiš android on odma radi, a za iphone moraš mjenjati sim karticu, jer obična ne paše, pa ga aktivirati preko itunesa...

Ajde mi reci što će ti backup kada ti ga itunes radi svaki put kada spojiš uređaj na komp? I to radi bolje od bilo kojeg backup-a na mobitelu, doslovce ti sve iskopira, i kada restoreas vraća ti se u identično stanje uređaj sa jednim klikom. titanium pola toga ne backupira i proces je jako spor...

Što se kustomizacije tuče to ok, ali to je za mene postalo više prčkanje nego zapravo korištenje uređaja, i jedan i drugi su funckcionalni i ispuniti će svoju svrhu. Widgeti su mala prednost. Browsere imaš na iOS-u jako puno, to što ti neznaš je drugi problem...aplikacija za sms ti ne treba jer ona u iphonu radi odlično, i bolje mi je nego na adnroidu. Player...ajde ok mada ipod sam odlično radi, fali jedino fini equalizer da možeš fino podešavati, za ostalo ne vidim u čemu bi android bio ispred po playerima. 

A ja neznam koliko često mjenjaš mobove, ali itunes aktivaciju napraviš samo jednom. A ja sam custom romove na desire-u svako malo mjenjao jer nijedan nije bio bug free i brz, ovdje sam to dobio out of the box...

Android da, ako ti je toliko do igranja sa mobitelom i kustomizacije. Iphone ako se želiš prvih sat vremena gnjaviti sa itunesom i onda zaboraviti na sve i jednostavno koristiti mobitel. Što da ti kažem nego da od 4. mjeseca ja nisam ugasio mobitel? A radi jednako brzo kao i onda. Jedino kada se dogodi da se uspori ugasim sve aplikacije i kao da sam ga restartao radi normalno. Za desire mi je bila normalna stvar svakih 3-4 dana ga restartati sam, ako se on nebi sam srušio...

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 12:04 (Stoja).
15 godina

Hvala svima koji su komentirali i djelili svoje mišljenje, no samo još nešto da kažem.. 

Treba mi neki mobitel koji će dugo trajati dugo..(+/- 5 godina...) Naravno da ću ga paziti i sve to, a ne treba mi mobitel koji će se za 3-4 godine raspast..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Top Bugovac kaže...

Hvala svima koji su komentirali i djelili svoje mišljenje, no samo još nešto da kažem.. 

Treba mi neki mobitel koji će dugo trajati dugo..(+/- 5 godina...) Naravno da ću ga paziti i sve to, a ne treba mi mobitel koji će se za 3-4 godine raspast..

Čuj ako paziš, neće ti se nijedan raspasti. Jer uglavnom svi ovi nemaju ni toliki tipki na sebi ni ništa kao prije da se raspadne. Ali činjenica je da iphone nema poklopac za izvaditi bateriju, pa mu to daje malo više čvrstine. Meni recimo kada je desire pao na pod par puta sa nekih pol metra i više, malo mi se iskrivila plastika na rubu poklopca za bateriju, pa je koji milimetar stršalo van, i lagano bi se čulo škriputanje kada ga stisneš na tom dijelu.

Stoja
14 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Samsung moj ti je samsung preživio 2 pranja u mašini jednom u wc-u i radio je jako dugo!

A od moje sestre se samsung okupo u fontani!...i mobovi rade super!

{#}

Arian RIčko
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 12:37 (77ari).
14 godina
odjavljen
77ari kaže...
Top Bugovac kaže...

Samsung moj ti je samsung preživio 2 pranja u mašini jednom u wc-u i radio je jako dugo!

A od moje sestre se samsung okupo u fontani!...i mobovi rade super!

{#}

Ja sam mom starom kupio neku stariju nokiu od 300 tinjak kuna, ekran crno bijeli, ima neku led lampu gore...uglavnom prije par tjedana ostao mu je vani, cijelu noć je padala kiša, i nisu mu mic i slušalica radili par sati...zvjer od moba :D

14 godina
neaktivan

Kako ste više dosadni sa tim ajFon vs android sraćkama.

( Sony ) Ericsson je jedina tvrtka od koje sam ikad kupovao mobitele jer u mojem iskustvu su jedini mobiteli koji nikada nisu failali ( izuzev k700i i UZASNOG joysticka koji mi se istrošio nakon godinu dana ), ako uzmeš x10, pa i nećeš pogriješit. Ja osobno imam Arc i prezadovoljan sam, jest da je bila 4k cijena, ali je mob opravdao tu cijenu za ova 4 mjeseca redovite uporabe otkad ga imam.

A što se tiče iPhonea.. živimo u Hrvatskoj, zemlji gdje ako netko uzme legalan komad softvera, drugi ga pita "koji kur*c to nisi skinuo sa piratebaya" ( osobno sam se našao u toj situaciji par puta ). S tim rečeno, uvijek prije nego kupim app za Android, skinem piratsku verziju da vidim jel taj app baš ono što mi treba, a za ajfon se ljudi jebu u zdrav mozak sa onim jailbreakom i fintom "da se telefon slučajno ne smije ugasiti".

iPhone je osrednji produkt, kao što je i većina Androida, ali razlika je što postoje par odličnih android telefona, dok su svi iphone isti "fancy šmensi" shit.

Choice is up to you.

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
ormar kaže...

( Sony ) Ericsson je jedina tvrtka od koje sam ikad kupovao mobitele jer u mojem iskustvu su jedini mobiteli koji nikada nisu failali ( izuzev k700i i UZASNOG joysticka koji mi se istrošio nakon godinu dana ), ako uzmeš x10, pa i nećeš pogriješit. Ja osobno imam Arc i prezadovoljan sam, jest da je bila 4k cijena, ali je mob opravdao tu cijenu za ova 4 mjeseca redovite uporabe otkad ga imam.

A što se tiče iPhonea.. živimo u Hrvatskoj, zemlji gdje ako netko uzme legalan komad softvera, drugi ga pita "koji kur*c to nisi skinuo sa piratebaya" ( osobno sam se našao u toj situaciji par puta ). S tim rečeno, uvijek prije nego kupim app za Android, skinem piratsku verziju da vidim jel taj app baš ono što mi treba, a za ajfon se ljudi jebu u zdrav mozak sa onim jailbreakom i fintom "da se telefon slučajno ne smije ugasiti".

iPhone je osrednji produkt, kao što je i većina Androida, ali razlika je što postoje par odličnih android telefona, dok su svi iphone isti "fancy šmensi" shit.

Choice is up to you.

Napises kako su drugi dosadni sa iPhone vs Android srackama i onda nastavis srackati u istom smijeru? Jesi li i sam sebi dosadan sa iPhone vs Android srackama?

15 godina
ormar kaže...

Choice is up to you.

e bas mi treba mob koji neće imati takve "failove" koji živciraju...

Edit:// Ajde anketa

Koji mobitel?

Edit:// Ne stane odgovor: "Neki drugi."

6 iPhone 4
11 SonyEricsson Neo
3 SonyEricsson x10
0 SonyEricsson x8
1 SonyEricsson Arc
Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 14:14 (Top Bugovac).
14 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
ormar kaže...

Choice is up to you.

Napises kako su drugi dosadni sa iPhone vs Android srackama i onda nastavis srackati u istom smijeru? Jesi li i sam sebi dosadan sa iPhone vs Android srackama?

To je bila i poanta :)

16 godina
Top Bugovac kaže...

e bas mi treba mob koji neće imati takve "failove" koji živciraju...

Edit:// Ajde anketa

Koji mobitel?

Edit:// Ne stane odgovor: "Neki drugi."

E baš mi frend pred par dana nabavio SE xperia neo, možda danas bude kod njega išao da mu malo pokažem kako sa mobitelom, kako radi android i tako...pa ti javim dojmove kakav je(u usporedbi sa iphonom 4 kojeg ja imam)

Stoja
17 godina
neaktivan
77ari kaže...

Taj iPhone je samo šminka on košta 5000kn a SonyEricson arc (koj je puno bolji) je 2000kn manje!

Taj sony ima sve isto kao iPhone!...ja sam prije htio iPhone i samo iPhone sad ma ni ne zanjima on ima mobitela s jaćom kamerom većom rezolucijom boljim ikonicama!

Slažem se s onim ko je reko u ovoj temi da iphone žele samo razmažena derišta!...ja sam zadovoljan sa samsungom B3410.

Radije ću mob do 1000kn a ostale novce sačuvati trebat če mi ti novci kad tad!

Evo ti video iPhone 4 vs Sonyericson exsperia arc:

P.S Ostavi se iPhona on je samo šminka!

Ajde odi prije pogledat cijene pa onda komenitraj,koliko imaš godina?10? Nje iphone 5000kn nigdje,valjda samo u tvojoj glavi.Novi je npr na preplatu max 2500kn a toliko je i novi vamumiran na oglasniku. Arc je izašao sad negdje početkom ljeta dok je iphone 4 prije godinu dana pa naravno da je bolji u nekim segmentima,ja da sam kupujem mob bi ili čekao iphone 5 ili uzeo galaxy s 2 ili sensation,a za oko 2000 k imaš ih dosta novih pogledaj u novom bugu kao optimus black ili defy. A ti stoja zašto se uopče s takvim maminim sino prepiraš valjda nitko nema više 12 godina.
16 godina
jpelko2 kaže...
. A ti stoja zašto se uopče s takvim maminim sino prepiraš valjda nitko nema više 12 godina.

A šta ćeš, vruće mi, otpalo mi kupanje, pa mi dosadno, ovo mi baš dođe gušt da se malo raspišem{#}  A eto možda i nekome pomognem koga zanima{#}

Stoja
14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
muha1995 kaže...
P.S. Uzmi iPhone, to nije luksuz, to je investicija... ;)

Ti si 95 godiste, pa jos nisi ni svijeta vidio, tako mogu protumacit tvoj komentar. Dosta ljudi smatra iPhone statusnim simbolom, a pogotovo u danasnje vrijeme je to pogresno jer iPhone bome imaju svi, od onih koji ga mogu imati, do onih koji nemaju za kruh ali zato dizu kredit za iPhone, bas radi ovoga balkanskoga mentaliteta.
Mobitel je investicija, smartphone je luksuz koji si malo ljudi moze priustiti bez da to osjete. Naravno VECINA vas djece koja odrasta u kapitalisticko balkanskom mentalitetu ima pogresne stavove, zato i vise manje ne volim iPhone, jer od vas cini bahate i prepotentne ljude, kojima je bitna samo vanjstina.

Za autora, netko je u temi dobro rekao, nemoj potrositi svaku kunu, jer svaka kuna dobro dode, a mobiteli su sada na dosta visokoj razini da ces bit zadovoljan sa vise manje svakim Android uredajom normalne cijene (X8, Wildfire S,...) osim ako si bahato razmazeno deriste koje mora imati dizajnersku krpicu koja mu ni u najmanjoj mjeri ne treba {#}

Momak koji traži mobitel, TRAŽI MOBITEL! On ne razmišlja da li da kupi mobitel, ili ne. On razmišlja KOJI mobitel da kupi. On se misli, jer ne zna šta je iPhone, nije ga imao, koristio, nema iskustva s tim. Ja ga savjetujem kao onaj koji koristi iPhone već duže vrijeme, i kao onaj koji je imao i koristio ostale "smartphone" tog nivoa. Ja sam mu fino napisao, da je iPhone, što se tiče funkcija isti kao i svaki drugi mobitel, samo one brže rade i ljepše izgledaju, jednostavne su. A što se tiče kapitalističko balkanskog mentaliteta...pa, neko uživa u dobrom mobitelu, automobilu, neko u dobroj hrani ili putovanju... Sam čovjek kao stvorenje je takvo da uvijek hoće još, želi da napreduje. Slažem se s tobom po pitanju mode. iPhone je in. Ali neko ko ga sebi ne može priuštiti, neće ni misliti o tim stvarima. Isto tako, neko ko može (bez obzira hoće li za njega sabrati pare za 7 ili 77 dana) ima pravo da sanjari, ima i uživa!!!

16 godina
muha1995 kaže...

samo one brže rade i ljepše izgledaju, jednostavne su.

ovo je krivo, puno brže rade na smartphonovima sa dvojezgrenin procesoron, a već san i navea zašto lipše izgledaju i zašto su jednostavnije... uglavnon ja mislin da je dobia odgovore koje traži pa neka sad sam zaključi šta želi

15 godina
neaktivan
Top Bugovac kaže...

Upravu su oni koji su rekli da je svaki mobitel koliko/toliko izdržljiv. Vjeruj mi, nećeš izdržati da imaš jedan mobitel 5 godina, bar ja to ne mogu zamisliti. Ali što se tiče kompaktnosti vanjskog izgleda, uzmi bilo koji mobitel u jednu, i iPhone u drugu...vidjet ćeš razliku. iPhone leži pod rukom. Nema  nikakvih dodataka ni sa jedne strane koji strše, kao što je kod drugih mobitela, npr. poklopac kamere, neke izvedbe u dizajnu itd...

16 godina
muha1995 kaže...

Upravu su oni koji su rekli da je svaki mobitel koliko/toliko izdržljiv. Vjeruj mi, nećeš izdržati da imaš jedan mobitel 5 godina, bar ja to ne mogu zamisliti. Ali što se tiče kompaktnosti vanjskog izgleda, uzmi bilo koji mobitel u jednu, i iPhone u drugu...vidjet ćeš razliku. iPhone leži pod rukom. Nema  nikakvih dodataka ni sa jedne strane koji strše, kao što je kod drugih mobitela, npr. poklopac kamere, neke izvedbe u dizajnu itd...

a vidiš opet se nebi složia sa tebon u vezi toga koji mobitel kako leži u ruci :P npr. iPhone leži "najgore" od svih smartphonova jer ima one "oštre" rubove koji su neugodni u ruci, dok je naprimjer SE lipo prilagođen i zaobljen

16 godina
neaktivan
muha1995 kaže...
Top Bugovac kaže...

Izgleda odlično, brz je, hrpa programa i igrica, sve to možeš reći za iphone, ali da leži pod rukom... Tu se s tobom nikako ne mogu složiti. Primi u ruku neki sony ericsson, samsung pa i nexus s koji su veći mobiteli, ali više zaobljeni i samim tim praktičniji za korištenje.

15 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
muha1995 kaže...

a vidiš opet se nebi složia sa tebon u vezi toga koji mobitel kako leži u ruci :P npr. iPhone leži "najgore" od svih smartphonova jer ima one "oštre" rubove koji su neugodni u ruci, dok je naprimjer SE lipo prilagođen i zaobljen

Ja ne znam da li si ti koristio iPhone, ali iPhone NEMA OŠTRE RUBOVE KOJI SU NEUGODNI U RUCI. Pišem ovo i držim iPhone, zadnji dio zaobljen ekstra. A dio gdje se zadnji dio oklopa spaja sa display-om uopšte se ne osjeti. Ovo što sam rekao vrijedi za 2g, 3g i 3gs. Ako si ti rekao za 4G, onda si upravu. Kod 4G mi se izgled ne sviđa... i on jeste "kockast"...

16 godina
Top Bugovac kaže...
dejo6 kaže...

Uzmi neki treći, noviji. Ja imam x10 i nemam zamjerke, al ipak je to skoro dvije godine star mob. Xperia neo u tele2 mi izgleda kao dobra ponuda.

da ali taj je 3000kn.. kad sve nagrecam imam ~2200 kn :S 

skupi malo vise i uzmi sgs 2

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. 3.8.2011. godine, u 11:41, napisao sam svoj 10.000-ti post.
16 godina
muha1995 kaže...

Ja ne znam da li si ti koristio iPhone, ali iPhone NEMA OŠTRE RUBOVE KOJI SU NEUGODNI U RUCI. Pišem ovo i držim iPhone, zadnji dio zaobljen ekstra. A dio gdje se zadnji dio oklopa spaja sa display-om uopšte se ne osjeti. Ovo što sam rekao vrijedi za 2g, 3g i 3gs. Ako si ti rekao za 4G, onda si upravu. Kod 4G mi se izgled ne sviđa... i on jeste "kockast"...

mislia san na 4G, evo čak u phoneArena.com kažu isto na 0:20 kaže da pari da ga je neko sikiron osika :)

16 godina
neaktivan

Pa za četvorku i govorim neće valjda sad kupovat još stariju verziju, a za mjesec dana izlazi iphone 5.

Sorry sad vidim da si komentirao slimyyyev komentar, ali obojica smo mislili na isti model.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 18:27 (Iggx).
16 godina

Ma to je stvar navike...prvi put kada sam uzeo četvorku u ruke baš nikako mi nije ležao, imao sam osjećaj kao da će mi ispasti iz ruke prvih dan-dva kako sam ga nabavio. Sada mi ful lijepo leži u ruci, barem meni. Baš sam jučer imao u rukama svoj stari desire i isto mi fino leži u ruci i nisam osjetio veliku razliku...

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice