Iphone4 kvar

poruka: 9
|
čitano: 8.631
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Iphone4 kvar

danas je sve bilo ok, razgovarao sam surfao i sve...i onda odjednom,vadim ga iz džepa i crn ekran...pokušavam upali ne ide, pokušavam ga spojit na računalo nepokazuje ništa! ŠTA MU JE I ŠTA DA RADIM!?!?!??!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Iphone4 kvar
BoDdAH kaže...

danas je sve bilo ok, razgovarao sam surfao i sve...i onda odjednom,vadim ga iz džepa i crn ekran...pokušavam upali ne ide, pokušavam ga spojit na računalo nepokazuje ništa! ŠTA MU JE I ŠTA DA RADIM!?!?!??!

Nosit na servis? {#}

Mislim ono...

Živio Arch! Živio OpenSource! Dolje Microsoft i zapadne robovlasničko-kapitalističko-naftne vrijednosti!
17 godina
neaktivan

ma mislio sam da netko zna kako ga upalit, ili ima ideju šta da napravim da proradi...

17 godina

Pokušaj home i power buton držat 10 sekundi ili ga spoji na itunes da vidiš ako ga skuži.

16 godina
Iphone4 kvar

Probaj držat power i home tipku malo duže cca 30 sec, trebalo bi ti se pokazat applov znak

Meni se znalo dogodit da mi pokazuje krivo postotak baterije, stavio ga na punjač i tek nakon 10 min se pojavio indikator punjenja

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

upalilo je ovo sa 10 sek...sad se malo dobio...javim ako sve proradi....btw di si saznao to za držanje 10 sek?!

15 godina
neaktivan
Iphone4 kvar

Imas cak i u manualu -.-

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BoDdAH kaže...

upalilo je ovo sa 10 sek...sad se malo dobio...javim ako sve proradi....btw di si saznao to za držanje 10 sek?!

Iskustvo.

To ti je soft restore.

14 godina
neaktivan
Iphone4 kvar
ajde iphone 4 korisnici jel normalno da kad se jace lupi ispod kamere zatrese se unutra a kad ga tresem ne cuje se to
maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice