danas je sve bilo ok, razgovarao sam surfao i sve...i onda odjednom,vadim ga iz džepa i crn ekran...pokušavam upali ne ide, pokušavam ga spojit na računalo nepokazuje ništa! ŠTA MU JE I ŠTA DA RADIM!?!?!??!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
danas je sve bilo ok, razgovarao sam surfao i sve...i onda odjednom,vadim ga iz džepa i crn ekran...pokušavam upali ne ide, pokušavam ga spojit na računalo nepokazuje ništa! ŠTA MU JE I ŠTA DA RADIM!?!?!??!
Nosit na servis? 
Mislim ono...
ma mislio sam da netko zna kako ga upalit, ili ima ideju šta da napravim da proradi...
Pokušaj home i power buton držat 10 sekundi ili ga spoji na itunes da vidiš ako ga skuži.
Probaj držat power i home tipku malo duže cca 30 sec, trebalo bi ti se pokazat applov znak
Meni se znalo dogodit da mi pokazuje krivo postotak baterije, stavio ga na punjač i tek nakon 10 min se pojavio indikator punjenja
upalilo je ovo sa 10 sek...sad se malo dobio...javim ako sve proradi....btw di si saznao to za držanje 10 sek?!
Imas cak i u manualu -.-
upalilo je ovo sa 10 sek...sad se malo dobio...javim ako sve proradi....btw di si saznao to za držanje 10 sek?!
Iskustvo.
To ti je soft restore.
maxy