Iphone i problem s SIM karticom

poruka: 33
|
čitano: 29.910
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

pozz..

imam problem s Iphone 3GSom i SIM karticom:

pri paljenju iphonea SIM se očita i ja upišem PIN, e onda nastaje problem- mreža ili nije dostupna (slika 1) ili je signal na 1 crtici (ali nema mreže!) (slika 2)...

Problem je nastao nakon jučerašnjeg updatea na iOS 4.3.3 i jailbreaka s redsnowom... kartica je Bonbonova... probao sam drugu karticu (koja radi) i isti problem je i s njom, a ova kartica radi u drugom mobitelu...

resetirao sam mrežne postavke i opet isto... kad u postavkama biram mrežu piše: neuspjelo učitavanje popisa mreža.

unaprijed hvala... ;)

1 1
2 2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Probaj ga restorati i nemoj raditi jaibreak pa ces vidjet dali ti jailbreak smeta .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Iphone i problem s SIM karticom
Znaci restore na 4.3.3 kojeg sam skinio za jailbreak, ali jailbreak da ne radim?
Ok... Probat cu pa javim... Hvala... ;)
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Znaci restore na 4.3.3 kojeg sam skinio za jailbreak, ali jailbreak da ne radim?

Tocno tako :)

16 godina
neaktivan

nakon restore na 4.3.3 iphone nije aktiviran, i ne moze se aktivirati već mora ići jailbreak.. :/

druge ideje?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Itko?
15 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
pod009 kaže...

Tocno tako :)

Ako dobro razumijem ti si negdje skinuo 4.3.3. za Jailbreak. Probaj ga spojiti na iTunes i preko njega ga restartaj kao ''New iPhone''. Znači originalni iOS sa iTunesa ;)

14 godina
neaktivan

Updateo si ga i updateo ti se baseband i sad vise iphone nije otkljucan na sve mreze.

Moras stavit 6.15.00 FW ili kako vec ide,od iPada da mozes otkljucat na sve mreze,ali onda gotovo sigurno gubis GPS.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Da iphone ti je zakljucan ili moras ipad baseband staviti da otkljucas to ti je jedina opcija!

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Ne zelim 4.3.4 jer nema JB, a i nista novo ne donosi...
Iphone je iz TMobilea, pa radi na Bonbon mrezii! Znaci ne treba mi unlock?
16 godina

Ne trebaš unlock!

Restoreaj na čisto(4.3.3) sa shift+restore u iTunesu(bez vraćanja backupa) pa vidi da li ti radi, ako ne probaj na 4.3.4 pa izdrži bez JB, a ako da onda napravi JB pa vidi je li u njemu problem.

P.S. za aktivaciju koristi T-Mobile SIM, ako nemaš kupi za 20kn i izreži, treba ti samo za aktivaciju

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 22:11 (power_user).
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Mislim da ne mogu aktivirati iphone nakon samog updatea na 4.3.3... :/ stoji mi onaj znak za itunes i ne mice!
Ako hocu update na 4.3.4 dobijem error 3194!
Imam tMobile karticu... ;) probam pa javim...;)
15 godina

probaj dodati ovo u hosts file 74.208.105.171 gs.apple.com

pa iz DFU moda restore na 4.3.3 aktivirati ga moras sa t-mobile karticom a onda otkljucas i stavis sto vec koristis!

16 godina
neaktivan
Kuzim ovo dodavanje brojeva u fajl i DFU mpd, ali Na koji 4.3.3? Ovaj kojega sam prije koristio za JB ili? Znaci ubacim nakon restor tmobile karticu i upisem pin? A mogu li uraditi restore s backupom?
Mozes malo objasniti? :D zahvaljujem...
15 godina

mozes taj koji si koristio za jailbrake posto je on nemodificiran! mozes restorat i sa t-mobile karticom unutra ja sam tako stalno kad se mobitel upali trazit ce aktivaciju kad ga aktiviras mozes vratiti backup samo nemoj sve aplikacije vratiti bolje ih nanovo instaliraj ali imenik,muziku,slike,video to mozes!

16 godina
neaktivan

Dali si ga ti samo Jailbrejko ili i Unlocko?

SpyGi je mato.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Znaci ubacim tmobile karticu, pa restore na moj 4.3.3 iz dfu moda, ok? A sto ne aplikacije? To je bez JB? (sry sto pitam sve al ne zelim imati ciglu umjesto mobitela)

Samo jailbreakao jer imam BB kojeg se ne moze unlockati...
16 godina
neaktivan
pod009 kaže...
Znaci ubacim tmobile karticu, pa restore na moj 4.3.3 iz dfu moda, ok? A sto ne aplikacije? To je bez JB? (sry sto pitam sve al ne zelim imati ciglu umjesto mobitela)

Samo jailbreakao jer imam BB kojeg se ne moze unlockati...

iPhone 3gs od T-mobile moras unlockat da radi na drugim mrezama. ( Vlastito iskustvo) A to sa BB se lako rjesi, bas sam jb i Unlocko jednog prije par dana, samo sa Redsn0wom instaliras iPad BB i radit ce ti. :)

SpyGi je mato.
16 godina
neaktivan
Imam bonbon karticu koju iphone prepoznaje i radi bez unlocka! Tako mi je dosad radilo na 4.1!
Hvala ipak... ;)
16 godina
neaktivan
Skinuo sam 4.1,4.2.1,4.3.1,4.3.2,4.3.3 i 4.3.4... :D
Pa vi recite sta dalje... :D
16 godina

DFU mod(spoji ga na komp i drži home+power 10-15sek.), shift+restore na 4.3.3(s T-Mobile karticom unutra), kad se upali upiši PIN i aktiviraj. Probaj bez one linije u hosts, ja to nisam nikada dodavao i sve je radilo, evo, i jučer i danas samo tako updateao i jailbreakao 2 3Gsa.

P.S. ali ti jailbreakaj s jailbreakme.com kad se uvjeriš da sve radi

P.P.S. za bonbon u T-mobile iPhoneu NE treba unlock, iako mnogi tvrde suprotno. I ja imam T-Mobile četvorku i radi s bonbonom na svim FW

Volim jabuke :) | bugcraft.info
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 11:30 (power_user).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina

Za bon bon netreba zato sto je to od t-mobila kao i simpa! ona linija je ako ti nece restore normalnim putem!

16 godina
neaktivan
Kuzim.., hvala,.. :)
Samo jedno: mogu ga aktivirati s backupom ili kao novi?
Hvala momci!
16 godina
neaktivan

Kad stavim iphone u DFU mod Itunes ga ne prepoznaje!

edit: probat cu bez DFU pa restore na 4.3.3, pa javim

edit2:

nakon restoranja i upisivanja pina-iphone stoji neaktiviran a u itunesu pise "the sim card inserted in this iphone is pin locked"... wtf?

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 13:53 (pod009).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...

edit2:

nakon restoranja i upisivanja pina-iphone stoji neaktiviran a u itunesu pise "the sim card inserted in this iphone is pin locked"... wtf?

Stavi karticu u drugi mob , u postavkama podesi da se mobitel pali bez upisivanja pin-a , i to bi bilo to .

16 godina
neaktivan
xXxBIMBOxXx kaže...
pod009 kaže...

edit2:

Stavi karticu u drugi mob , u postavkama podesi da se mobitel pali bez upisivanja pin-a , i to bi bilo to .

opet se ne aktivira nakon toga... :/

edit: nakon restartiranja itunesa sam uspio uraditi restore s backupa... cekam da vidim sta ce biti... :)

edit2: sad se synca... cini se da je nasao mrežu na Tmobile kartici, valjda će i na bonbonu... ipak cu opet probati JB na jailbreakme 3.0 zbog par tweakova i PDF exploita.. hvala vam... javim ako nesto ne uspije.. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.7.2011 14:18 (pod009).
16 godina
neaktivan
Ovako, problem se jednostavno rijesi- nakon restorea na 4.3.3, iphone se ne moze aktivirati dok se itunes ne restartira na pcu i uradi aktivacija na backup... ;) onda na jailbreak 3.0 i to je to.,. :)
17 godina
neaktivan

Kod mene je problem sto nikako ne mogu u itunes restorat. Kad kliknem shift + restore, odaberem firmware i krene extracting i na veryfiying by apple... uvijek javlja neki error sad 3194, pa 2005, pa 20?! Neznam vise kako da ga downgradeam :(

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam Iphone 3gs sa jailbreakanim 5.0.1 firmware-om i baseband 6.15.0 verzijom. Instaliran ultrasn0w ali telefon ne prima kartice. Pogledao sam milion tutorijala i načito se dosta toga i svi govore kako im je ultrasn0w otkljucao mob medutim kod mene nista od toga. Ako je tko imao slican slucaj, svaki savjet dobrodosao. :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam isti slucaj , odi kod najblizeg servisera on ce ti to rijesiti meni je rekao da je trebalo napraviti unlock kosta negdi 100 kn

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice