Iphone 3g -biranje mreže

poruka: 6
|
čitano: 5.637
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Iphone 3g -biranje mreže

Nedavno sam nabavio iPhone 3g i nigdje ne mogu naći opciju za promjenu mreže,pa nije valjda moguće da to nema na iphone-u a ima na svim ostalim mobilnim telefonima.

Problem je u tome da kada idem preko granice automatski mi prebaci na mrežu na kojoj mi je roaming skuplji. Znači zanima me da li postoji opcija da stavim izbor mreže na manual??

Hvala unaprijed!

q9300@3,00/Gigabyte X48-DQ6/ OCZ Reaper DDR2 @ 1066/ASUS 4870/

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 3g -biranje mreže

Za iphone 3g nema unlock-a jedino radi znaci na koju si preplacen to je teorija a sad...

Imas pod settings tu mora biti.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
Iphone 3g -biranje mreže

Kako misliš ne radi, evo moj iphone radi na mtel-u u Bosni, radi sve cak i gprs, 3g još nemamo...

Telefon je jailbrake-an i ugrađen je onaj čip što ide ispod kartice. Jedini problem mi je to što ne mogu da mjenjam mrežu manuelno, jednostavno nema te opcije. Any ideas?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Iphone 3g -biranje mreže

Ja imam iphone first gen (i ja sam iz bosne :P) ima pod settings network tu moras moci promijenit

I koliko si platio iphone 3g ?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Iphone 3g -biranje mreže

Platio sam 1300 KM u Sarajevu, dao svoju N95 8GB i doplatio još 800KM. Nema nigdje opcije da promjenim mrežu, vjerovatno zbog toga što idem preko onog sim čipa, valjda će ga ubrzo software-ski odključati. Pozdrav zemljak

17 godina
neaktivan
Iphone 3g -biranje mreže

imaš operatere a ne bug forum!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice