Iphone 2g problem

poruka: 5
|
čitano: 1.780
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Iphone 2g problem

E ovako cura mi ima Iphone 2g, i uglavnom išla je resetirat mobitel preko samog telefona. Kaže da je stisla resetiraj Iphone i da se mobitel ugasio te da se pojavio Apple logo i neče dalje od toga. Pa ako tko ima kakvu ideju šta bi moglo bit molim vas za pomoč.

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Iphone 2g problem

probaj držat home tipku 10 sekundi,držeči hoe spojit na komp kablom i držat sve dok se ne pojavi itunes znakič

max
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Iphone 2g problem

iREB i probaj ga izvaditi iz loopa. Ako neće a jbg radit ćeš restore na 3.1.2/3.1.3 pa onda JB i unlock. Backup u tom slučaju nadam se ima.

EDIT: zaboravio sam link

He who is brave is free.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.6.2012 0:15 (Dwyane Wade).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Iphone 2g problem
Dwyane Wade kaže...

iREB i probaj ga izvaditi iz loopa. Ako neće a jbg radit ćeš restore na 3.1.2/3.1.3 pa onda JB i unlock. Backup u tom slučaju nadam se ima.

A jel mi možeš malo pomoč oko JB-a jer nikad to nisam radio na Iphonu :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
17 godina
Re: Iphone 2g problem
atiHD kaže...
Dwyane Wade kaže...

A jel mi možeš malo pomoč oko JB-a jer nikad to nisam radio na Iphonu :) 

Nema problema imao sam iPhone 2G kad je tek izašao pa sam s njim prošao sve živo dok nisam kupio 3Gs. Samo reci di je zapelo pa cemo to rijesit.

He who is brave is free.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice