iOS- Općenito

poruka: 37
|
čitano: 7.301
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: iOS- Općenito
ROADRUNNER kaže...
drahic kaže...

Nisam pretjerano zadovoljan. Nema one fluidnosti kao na 7ici. 

Recimo kad je zakljucan i stisnes home button,ekran se pali postupno nekako i nije fluidno kao na 7ici. U jos nekim aplikacijama je malo spor i kao da steka,ali pripisat cu to tome sta aplikacije nisu azurirane za/na 8icu.

Meni se pali istog trenutka (iP5, ako ti imaš 4s možda da nije tako), a jedino gdje sam primjetio malo štekanje kod scrolla je facebook. Ali to je problem njihove aplikacije.

Kad kliknes na nekog da ga zoves,ima kao neki delay. Nije ko prije da se dimma i prikaze ime,slika itd.

12 godina
iOS- Općenito
Da na 5s isto sve super bez trzaja jedino facebook aplilacija nesto zeza ali pocela me zezati vec prije par dana i na ios 7 mislim da xe uskoro doci update za fb ali to mi ni nije vazno takionak ga otvorim jednom na dan

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
iOS- Općenito

Evo, ja nije da se zalim na iOS 8 na svom 4S jer stvarno nisam nasao manu, one price o stekanju mozete zaboraviti jer stvarno onaj tko nije neki heavy user nece ih primjetiti uopce, osim u par postova spomenute Facebook aplikacije, ali ja sam upravo napravio downgrade sa iOS-a 8 natrag na 7.1.2, probao sam na srecu ga vratiti natrag, i izgleda da Apple jos uvijek potpisuje 7.1.2 pa je downgrade moguc, tako da ako se netko zeli vratiti, pozurite! :)

iPhone 4S, iOS 8.0

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
iOS- Općenito

Apsolutno je bezobrazno od Apple-a sto ne dozvoljava da kupac stavi na svoj fon verziju koju zeli !! Sto ako mi jednostavno ne odgovara novi iOS? Zasto se nebi mogao vratiti na stari?!

0 0 hvala 0
12 godina
iOS- Općenito
Nakon par dana ios 8 mogu rec da nisam bas zadovoljan. Na 5s baterija definitivno krace traje. Jucer sam dobio 3h i 20min uporDe na 4g i brightness 100% koristio sam watsap,fb,forume par poziva. Inace sa takvim scenarijom dobim oko 5 sati ovo je sat i pol manje. Youtube aplikacija je bugovita. Npr kad stavis u lands ape mode da gledas video i vratis mobitel u normalan polozaj gore search otide skroz visoko tj skroz je kod postotka baterije i kad ga stisnes tipkovnica zna bit u landscape modu. Facebook trza . Nadam se da ce popravit te stvari jer radi takvih gluposti ne koristim android. Nije to nista strasno treba samo popravit par aplikacija. Vjerojatno treba sve optimizirat za ios8.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: iOS- Općenito
Pricekaj da developeri naprave update svojih aplikacija.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice