Dal se može stvait IOS 5.0.1 na iphone 3g? Sad imam 4.2.1 verziju
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dal se može stvait IOS 5.0.1 na iphone 3g? Sad imam 4.2.1 verziju
Ne, zadnja podržana verzija za 3G je 4.2.1
Iphone 3G ima preslab CPU i premalo RAM-a da bi na njemu radio IOS 5.0.1, a Whited00r nije preporučljivo stavljati. Ako je Apple odlucio da Iphone 3G nema podrsku za IOS 5 tako treba i ostati pa valjda Apple zna što je najbolje za Iphone.
Iphone 3G ima preslab CPU i premalo RAM-a da bi na njemu radio IOS 5.0.1, a Whited00r nije preporučljivo stavljati. Ako je Apple odlucio da Iphone 3G nema podrsku za IOS 5 tako treba i ostati pa valjda Apple zna što je najbolje za Iphone.
Koji je razlog da nije preporučljivo??
Iskreno najbolja moguća opcija bi bila kompletan wipe i ios 3.1.3 jer do tada je radio superbrzo (ajmo to tako reci) i vjerujem da ce se vecina sloziti samnom
Koji je razlog da nije preporučljivo??
1.Whited00r je modificirana verzija IOS-a 3.1.3 koja donosi samo neke opcije koje ima IOS 5 . zadnja verzija podržana Iphone 3G je IOS 4.2.1 . A IOS 4 je bolji i sigurniji. Prema tome nije preporučljivo staviti Whited00r.
2. Sve Aplikacije koje su pisane za IOS 5 ne rade na Whited00r-u. Razlog tome je što Iphone 3G koristi ARMv6 set instrukcija a sve verzije poslje IOS-a 4.2.1 trebaju ARMv7 instrukcije. Tj. Iphone 3G nemože razumjeti aplikaciju pisanu za bilo koji IOS poslje IOS-a 4.2.1.
3. whited00r koristi IOS 3 jer fluidniji i troši manje memorije od bilo kojeg novijeg IOS-a
4. Ako koristite whited00r Appstore ne radi , npr. provjereno rade AppTimeMachine Store, Cydia
Imam ja jedno pitanje za iPhone 3G.
Kad se prijavim na gmail na kompu, uspijem se prijaviti i sve je ok,
ali kad se prijavim na iPhone-u onda mi kaže da nisam dobro napisao ili e-mail
adresu ili lozinku... par puta sam probao... probao sam ga i ugasiti pa ponovo
napraviti to isto, ali nije opet uspjelo...
Pomoć?