Huawei Y300

poruka: 1.538
|
čitano: 523.845
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Huawei Y300

Kako iskljuciti da mi ovo vrijeme radi u pozadini. Bzvz mi rame oduzima..

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 15:25 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Huawei Y300
maxy0 kaže...

Kako iskljuciti da mi ovo vrijeme radi u pozadini. Bzvz mi rame oduzima..

Upravljanje aplikacijama, SVE aplikacije, Vrijeme, Onemoguči i prisilno zaustavi

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
14 godina
neaktivan
Huawei Y300

Jel i dalje ovaj mobitel best buy za ove pare?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Apsolutno da! 

500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Huawey ascend y300 kupljen prije 2 mj. T mobile radi na simpi. Prezadovoljan sam istim.

Problem:

Ponekad prilikom pozivanja odmah mi izbacuje, sve dok ne restartiram mob. nakon restarta poziv se uredno ostvari.

Isto tako uz uredno uključen mob. sigovorniku kaže da nisam dostupan, a meni stigne poruka o propustenom pozivu, nakon restarta sve opet uredno radi.

Probao sam mob. držati na 2G, ali problem se ponavlja.

Agram servis kontaktiran i receno mi je da posaljem mob na servis.

Po forumima sam vidio da je ovaj problem cest kod ovog moba, isti problem kod prijatelja.

Ima li netko konkretno rješenje.

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 22:28 (vekonije).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hard reset?

14 godina
Huawei Y300

Evo jos jednom,ako netko ima link original huawei y300 roma zamolio bih da posta.

I da,posto mi zvucnik slabije radi,posalo bih ga na servis. Ako vratim original rom opet imam garanciju?I da,kako obrisem root da se ne skuzi kad budem vracao original rom?

nine

0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Y300

Evo slike koju sam uslikao s mojim Y300,moje mišljenje ODLIČNO je ispala.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Huawei Y300

Ko hoce da vrati na STOCK ROM, bas ovdje link!

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 11:55 (chaselol).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Huawei Y300

hvala puno!nadam se da ova metoda radi.Znaci kad sad s trenutno rootanog moba napravim ovo kao na tvom linku i stavit stock rom mob se vraca u tvornicko stanje i mogu ga nosit na popravak

nine

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Jel se i vama dogadja da kod prvog pokretanja opere mini ekran zatitra? Kod nijedne druge aplikacije mi se to ne dogadja samo kod opere mini, i to prvo pokretanje, kad je ona u predmemoriji onda nema tog titranja. ovo mi je vec treci po redu novi hajvan i na svakom dosad sam imao isti slucaj sa operom mini.

500 MB Dropbox for free - get it now: https://db.tt/OvQp9qou **[Huawei Y300] [Android 4.1. Jelly Bean]**

0 0 hvala 0
13 godina
djdino0402 kaže...

Jel se i vama dogadja da kod prvog pokretanja opere mini ekran zatitra? 

Ne, ja ne koristim opera mini ;)

mozda ti se ram pretrpao nista vise

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
17 godina
neaktivan
Meni se to dešavalo sa Operom mini, trenutačno koristim Operu classic i sve je u redu.

12 godina
neaktivan
Huawei Y300

igrala sam angry birds i odjednom mi je mob zaštekao i ne reagira na touch u toj igrici.

inače touch normalno radi, ali u toj igrici ništa.

deinstalirala sam ju i instalirala drugu verziju, ali opet ista stvar.

kak je to moguce da touch radi, ali u toj igrici ne? 

i ne radi mi u još jednoj kod koje isto treba okrenut ekran vodoravno.

al nije do toga što je ekran vodoravno, jer kad listam galeriju slika vodoravno onda radi touch normalno.

ima netko neku ideju?

0 0 hvala 0
13 godina
Huawei Y300

Par tjedana imam mobitel,iskreno prezadovoljna sam s njim,slike su ok nisu profi ali za to imam aparat,zanima me koji launcher preporucate da je stabilan i da neuzima previse rama. I da li postoji program s kojim bi se aplikacije mogle prebacivati na memorijsku a da se nemora rootati telefon {#}

2 0 hvala 0
13 godina
Huawei Y300

Ja koristim nova luncher i čini mi se ok. U postavkama kod pohranjivanja imaš mogućnost izabrati zadano mjesto pohranjivanja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
G20Titan kaže...

Ja koristim nova luncher i čini mi se ok. U postavkama kod pohranjivanja imaš mogućnost izabrati zadano mjesto pohranjivanja.

To ok ali ovo sto je u mobu tvornicki da li se to moze nekakvom aplikaciom maknuti na memorijsku a da se nemora rootati....

15 godina
neaktivan
medoplavi kaže...
G20Titan kaže...

To ok ali ovo sto je u mobu tvornicki da li se to moze nekakvom aplikaciom maknuti na memorijsku a da se nemora rootati....

Ne mozes maknuti, mozes deinstalirati one t-mobile gluposti, a aplkiacije koje ne koristis mozes onemoguciti. Sto se tice launchera preporucam takodjer Nova launcher koji leti ko da je u pitanju cetverojezgreni proc sa gigom rama.

15 godina
neaktivan
Ciera9 kaže...

igrala sam angry birds i odjednom mi je mob zaštekao i ne reagira na touch u toj igrici.

inače touch normalno radi, ali u toj igrici ništa.

deinstalirala sam ju i instalirala drugu verziju, ali opet ista stvar.

kak je to moguce da touch radi, ali u toj igrici ne? 

i ne radi mi u još jednoj kod koje isto treba okrenut ekran vodoravno.

al nije do toga što je ekran vodoravno, jer kad listam galeriju slika vodoravno onda radi touch normalno.

ima netko neku ideju?

Da ti se nije mozda pregrijao telefon od igranja i stipkanja po ekranu pa touch poludio?! Instaliraj clean master i ocisti cache memoriju.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 17:34 (djdino0402).
13 godina
Tnx Nova lancher instaliran i definitivno ok
13 godina
Još jedno pitanje pokazuje mi da mi ne RAM opterecen preko 300mb da li je to OK nema nista posebno instalirano na mobitelu neigram igrice,
12 godina
neaktivan
Huawei Y300
Imam problema sa navedenim telefonom dešava mi se da ne mogu nikoga zvati kad promjenim ulicu stanovanja, iako je signal pun i imam kredita ne mogu nikoga zvati a mene svi drugi mogu. Telefon sam nosio na servis i odgovorili su mi da je tel. ispravan da probam zamjeniti SIM karticu, što sam i uradio i opet isto. Također kad stavim drugu SIM karticu u njega (dr. broj) telefon radi normalno, a ja kad stavim svoju SIM karticu u drugi telefon (uređaj) opet radi, samo neće na moju SIM karticu, a vračao sam ga i na tvorničke postavke. POMOZITE MOLI VAS

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Ako je nekome dosadio huawei zaslon za otkljucavanje ili mu je presporo to otkljucavanje probajte slijedece:

Idite u postavke - aplikacije - sve - nađite na listi huawei otključavanje - kliknite na prisilno zaustavi i onemogući. Zaključajte zaslon tipkom na vrhu. Kada ćete htjeti otključati pojavit će se klasični lock screen koji 3x brže otključava zaslon!!!! :-) RADI 100% PROVJERENO

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 8:09 (djdino0402).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo zanima me imali ovaj mobitel problem poput drugih da nakon nekog vremena korištenja ( 3-4 h) zauzme se veći dio RAM memorije i onda počinje lagat i sporije radit pa se mora isključit pa ponovno upalit da bi opt radio normalno?

0 0 hvala 0
17 godina
Sleme kaže...

Evo zanima me imali ovaj mobitel problem poput drugih da nakon nekog vremena korištenja ( 3-4 h) zauzme se veći dio RAM memorije i onda počinje lagat i sporije radit pa se mora isključit pa ponovno upalit da bi opt radio normalno?

Da, ali ne nakon 3-4 sata nego, u mom slucaju, nakon 5-6 dana. Maximalno sam ga drzao ukljucenog 10-ak dana i onda je poceo dobro lagati. Znaci ja ga iskljucim i ponovo ukljucim otprilike svakih 4-5 dana. Evo trenutno imam uptime 134 sata i radi sasvim ok.

12 godina
neaktivan
Eld kaže...
Sleme kaže...

Da, ali ne nakon 3-4 sata nego, u mom slucaju, nakon 5-6 dana. Maximalno sam ga drzao ukljucenog 10-ak dana i onda je poceo dobro lagati. Znaci ja ga iskljucim i ponovo ukljucim otprilike svakih 4-5 dana. Evo trenutno imam uptime 134 sata i radi sasvim ok.

Onda ok jer ja imam tablet koji moram isključivat svaka 3-4 h da bi radio normalno :/

15 godina
neaktivan
Sleme kaže...
Eld kaže...
Sleme kaže...

Onda ok jer ja imam tablet koji moram isključivat svaka 3-4 h da bi radio normalno :/

Da, to je potpuno normalno, restart najbolje ocisti cache i ram memoriju i onda opet sve sljaka bez problema. Ja ga gasim svaka 3-4 dana, nakon 4.dana pocne mi stucat lagano.

15 godina
neaktivan
Huawei Y300

Evo još jedan trik. Prije svega, telefon mora biti rootan.

Želite li kraj indikatora baterije imati prikazan i postotak, evo što morate napraviti:

Idite pod /system. File build.prop otvorite i promijenite

ro.config.hw_battery_percent=false 

U

ro.config.hw_battery_percent=true

I to je to!

2 0 hvala 0
16 godina
djdino0402 kaže...
Sleme kaže...
Eld kaže...
Sleme kaže...

Da, to je potpuno normalno, restart najbolje ocisti cache i ram memoriju i onda opet sve sljaka bez problema. Ja ga gasim svaka 3-4 dana, nakon 4.dana pocne mi stucat lagano.

Zar nije lakše malo malo samo držati home tipku i onda počistiti sve aplikacjie u pozadini?

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
15 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

Zar nije lakše malo malo samo držati home tipku i onda počistiti sve aplikacjie u pozadini?

Ta kombinacija ti očisti samo mrvicu programa iz ram memorije, cache i dalje ostaje pun. A polovica programa koje makne ti se za par sekundi vrati u RAM, tako da - ne. bolje je restart moba, hvala Bogu pa imam ukljuceno brzo pokretanje i za 10sek mi je telefon opet u funkciji, obicno to radim navecer prije spavanja kad ga kopcam na punjac.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice