HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.091
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HTC One

Inace ljudi, postoji bug u novom update-u, alarm ponekad ne zvoni. meni se desilo ovo jutro, a citam na xda forumu da ima jos ljudi kojima ne radi.

Tako da pazite sa stock alarm aplikacijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

I ja imam taj bug! Meni se češće desi da ujutro sam ugasim alarm i ne sjećam se da sam to uradio!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Meni zvoni. Ne bi se zalio da koji put ne zazvoni :D

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC One
phoenix2003 kaže...

I ja imam taj bug! Meni se češće desi da ujutro sam ugasim alarm i ne sjećam se da sam to uradio!

hehe, to se i meni znalo desiti :) al sad ujutro gledam, mobitel ni taknut, nicega se ne sjecam..da nisam procitao da se desilo i drugima isto bi pomislio da sam ugasio i zaspao nazad :)

nadam se da ce to rijesiti cim prije jer ne kasni mi se na posao svaki dan..

17 godina
HTC One

Jel se zna koji modeli imaju problema sa budilicom, to nesto random ili?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Ja dok sam imao Samsung Galaxy sa CM primjetio sam da neki kerneli imaju/izazivaju te probleme sa budilicom. Pokušajte reset na tvorničke postavke ili jednostavno instalirajte neku aplikaciju - budilicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Moj mobitel nema nikakvih problema, batt je 1h bolja

sup bro?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

...ja sam primjetio bug i to tako da mi nekad ne odzvoni kak treba zvuk poruke i prilikom poziva znaci nesto vezano uz zvuk !

baterija je mislim malo bolja sad

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Bože kako sam napravio mega zaheb sa tim novim Androidom. Mob se inače sad puni 4 sata, sinoć na 40% uključim štednju baterije i naravno ujutro ne zvoni alarm. I sad na poslu došao do 25% i ugasi mi se sam od sebe (najvjerojatnije baterija prazna). Lollipop ima ozbiljnih problema sa prikazom stanja baterije. Tako mi se bio ugasio i odmah nakon nadogradnje. Ako im duža autonomija baterije znači veći prikaz postotka od stvarnog, onda su stvarno i napredovali

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Pokušaj ući u aplikacije. Pronađi sat pa izbriši cache i sve drugo. Pokušaj da ga isključiš pa ga uključi. Pokušaj i ući u recovery pa uradi wipe cache.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dante05 kaže...

Bože kako sam napravio mega zaheb sa tim novim Androidom. Mob se inače sad puni 4 sata, sinoć na 40% uključim štednju baterije i naravno ujutro ne zvoni alarm. I sad na poslu došao do 25% i ugasi mi se sam od sebe (najvjerojatnije baterija prazna). Lollipop ima ozbiljnih problema sa prikazom stanja baterije. Tako mi se bio ugasio i odmah nakon nadogradnje. Ako im duža autonomija baterije znači veći prikaz postotka od stvarnog, onda su stvarno i napredovali

napravi factory reset jer jos nisam cuo da se ovako trosi baterija..meni je ista ili cak malo bolja nego na KK.

a nazalost za alarm je jedino rjesenje instalacija neke druge aplikacije...skoro svi imaju taj problem.. pa dok ne isprave..

17 godina
HTC One

Meni alarm radi. Baterija je osjetno bolja. Nisam radio reset.

Rvat katolik!

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
HTC One

Imam M7 i otkad sam stavio 5.0.2 mob radi nekako dosta brže, a baterija kako se ponaša i alarm ću znat tokom ovihd ana

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
HTC One

Pozdrav svima 

Imam problem sa htc one m7. Naravno već svima poznati problem sa kamerom, ljubičaste fotke. Uglavnom praktički neupotrebljiva kamera pri slabijem osvjetljenju. Osim toga prezadovoljan sam mobitelom. Pročitao sam većinu postova na ovoj temi u vezi slanja na servis i problema sa agramom, i dobivanja novih i refurbished mobitela ali izgleda da je prošlo to vrijeme sa novim mobitelima jer sam danas zvao agram i reko mi je tip da od prije par mjeseci imaju aparaturu za otvaranje one-a i da ga otvore i promijene kameru i to je to!! Pa me zanima da li ima ko iskustva s tim. Kako odrade posao? jer sam malo skeptičan prema tome kako bi to oni odradili. Te me zanima dal postoji mogućnost da dobijem novi mob ako se žalim da je loše odrađen posao, npr gapovi i ko zna kakvi mogući problemi nakon otvaranja mobitela?Hvala unaprijed na odgovorima. 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Igor666 kaže...
Dante05 kaže...

napravi factory reset jer jos nisam cuo da se ovako trosi baterija..meni je ista ili cak malo bolja nego na KK.

a nazalost za alarm je jedino rjesenje instalacija neke druge aplikacije...skoro svi imaju taj problem.. pa dok ne isprave..

Jučer sam oko sat vremena bio na internet pregledniku i baterija je stalno bila na 76% što opet nije normalno. Tek se počela trošiti nakon što sam bio na Youtubeu. Dok nisam uključio štednju baterije, alarm je zvonio. Probao sam ujutro testirati, postavio da zvoni za par minuta, sa štednjom i bez i alarm je uvijek zvonio. Izgleda da ima nešto sa stanjem mirovanja. Pošto je baterija naravno bila na nuli, evo sad mi je oko sat i pol na punjaču i pokazuje 70%. Izgleda da postoji napredak što se tiče vremena punjenja, ovo mi je treće punjenje od nadogradnje. Najviše mi smeta što sam uključio preglednik na 32%, za minutu mi je palo na 25 i zatim se ladno ugasi kao da je na 1%, a naravno nemam punjač kod sebe. S uređajem do sada nikakvih problema, sa nadogradnjama također,  vrhunski očuvan i imam ga 22 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.3.2015 18:01 (Dante05).
17 godina
htcpink kaže...

Pozdrav svima 

Imam problem sa htc one m7. Naravno već svima poznati problem sa kamerom, ljubičaste fotke. Uglavnom praktički neupotrebljiva kamera pri slabijem osvjetljenju. Osim toga prezadovoljan sam mobitelom. Pročitao sam većinu postova na ovoj temi u vezi slanja na servis i problema sa agramom, i dobivanja novih i refurbished mobitela ali izgleda da je prošlo to vrijeme sa novim mobitelima jer sam danas zvao agram i reko mi je tip da od prije par mjeseci imaju aparaturu za otvaranje one-a i da ga otvore i promijene kameru i to je to!! Pa me zanima da li ima ko iskustva s tim. Kako odrade posao? jer sam malo skeptičan prema tome kako bi to oni odradili. Te me zanima dal postoji mogućnost da dobijem novi mob ako se žalim da je loše odrađen posao, npr gapovi i ko zna kakvi mogući problemi nakon otvaranja mobitela?Hvala unaprijed na odgovorima. 

Steta sto si ovako kasno odlucio reagirati. Da si prije reagirao dobio bi novi mob sa novom garancijom, ovako ce ti samo zamijeniti kameru.

Rvat katolik!
15 godina
neaktivan
Dante05 kaže...
Igor666 kaže...
Dante05 kaže...

Jučer sam oko sat vremena bio na internet pregledniku i baterija je stalno bila na 76% što opet nije normalno. Tek se počela trošiti nakon što sam bio na Youtubeu. Dok nisam uključio štednju baterije, alarm je zvonio. Probao sam ujutro testirati, postavio da zvoni za par minuta, sa štednjom i bez i alarm je uvijek zvonio. Izgleda da ima nešto sa stanjem mirovanja. Pošto je baterija naravno bila na nuli, evo sad mi je oko sat i pol na punjaču i pokazuje 70%. Izgleda da postoji napredak što se tiče vremena punjenja, ovo mi je treće punjenje od nadogradnje. Najviše mi smeta što sam uključio preglednik na 32%, za minutu mi je palo na 25 i zatim se ladno ugasi kao da je na 1%, a naravno nemam punjač kod sebe. S uređajem do sada nikakvih problema, sa nadogradnjama također,  vrhunski očuvan i imam ga 22 mjeseca.

Pročitaj moje postove od prije par dana i vidjećeš kako sam riješio problem.

16 godina
neaktivan
htcpink kaže...

Pozdrav svima 

Evo ja sam negdje početkom 2. mjeseca predao mobitel sa istim problemom, također u strahu kao ti - da li će sve sredit kako treba?!? Nakon 15-tak dana preuzeo uređaj u vip centru u Rijeci i sve je prošlo super, mobitel se vratio isti s popravljenom kamerom i radi odlično...moram priznat da sam na kraju stvarno zadovoljan, jedino na čemu bi agram mogao malo poradit je na brzini jer ipak 15-20 dana nije malo.

Battlelog: D3XT3R_HR; Uplay: Dexter_HR
10 godina
neaktivan

ajde super da ti je sve prošlo ok. Nadam se da će i meni ako se odlučim poslat ga na servis. A kako ti izgleda mob? Ima li gapova možda? nadam se još nečijem odgovoru. Da čujem i iskustva od drugih što se tiče tog mijenjanja kamere.A možda je dugo trajalo zbog toga dok mob stigne u zg pa onda dok ga pošalju nazad. Meni su rekli da treba otprilike 3-4 dana   

16 godina
neaktivan
htcpink kaže...

ajde super da ti je sve prošlo ok. Nadam se da će i meni ako se odlučim poslat ga na servis. A kako ti izgleda mob? Ima li gapova možda? nadam se još nečijem odgovoru. Da čujem i iskustva od drugih što se tiče tog mijenjanja kamere.A možda je dugo trajalo zbog toga dok mob stigne u zg pa onda dok ga pošalju nazad. Meni su rekli da treba otprilike 3-4 dana   

Uređaj nema gapova, ne škvrca nit se vidi da je bio otvaran, vratio se onakav kakv sam poslao samo sa zamjenjenom kamerom, a što se tiče trajanja servisa, dobiješ username i password na onoj potvrdi o slanju na servis, pa se ulogiraš na stranice agram servisa i imaš mogućnost praćenja statusa tako da znam da je sljedeći dan ujutro već bio u Zg-u i ipak sam čekao nekih cca 17 dana. Od mene za sad imaju pohvalu što se tiče samog servisa ali ubuduće bi ipak volio da su malo brži.

Battlelog: D3XT3R_HR; Uplay: Dexter_HR
14 godina
HTC One

Kod mene je isto mjenjana kamera, ništa se ne vidi, dobro odrade to bez brige. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Odlično. Nadam se da ću i ja bit takve sreće. Ovaj tjedan ga nosim na servis pa javim dojmove kad će bit gotov. 

13 godina
neaktivan
HTC One

...ima li jos tko problema sa novom verzijom znaci lollipop da mu se zvukovi ponasaju cudno prilikom dolaznih sma-a poziva viber kad stigne poruka itd znaci nekad ne odzvoni zvuk kak treba ???

0 0 hvala 0
15 godina
dixi777 kaže...

...ima li jos tko problema sa novom verzijom znaci lollipop da mu se zvukovi ponasaju cudno prilikom dolaznih sma-a poziva viber kad stigne poruka itd znaci nekad ne odzvoni zvuk kak treba ???

nisam primijetio za viber, ali desilo mi se da mi mobitel ne zvoni, samo vibrira, a citam po xda forumu da imaju ljudi problema sa tim.. ocito neki bug pa nema druge nego cekati update.

Inace evo popis bug-ova koje sam ja primjetio:

-alarm se povremeno ne pali

-mobile data se sam uključi iako je bio iskljucen

-mobitel nekad ne zvoni, samo vibrira ako je ukljucena vibracija

-aplikacijama sa play store-a treba 2-3x vise vremena za update ili instalaciju

-neke igre se takodjer pokrecu cijelu vjecnost-ko da je internal storage totalno usporen

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.3.2015 12:46 (Igor666).
11 godina
HTC One

A kod mene od tih "bugova" sto si nabroja nema niceg,sve je ok.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

@Igor666 - jel si ti napravio factory reset, ako nisi možda je to rješenje tvojih problema. Ja nisam jer npr. nisam imao potrebe, samo sam napravio wipe cache partition reda radi, a od ovih bugova nisam primijetio nijedan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Je*o ih alarm da ih je*o! Jutros zakasnio na predavanja.

Kako možeš biti toliko glup da sje*eš valjda jedinu stvar koju kod alarma nesmjes sje*at.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
blackened_bm kaže...

@Igor666 - jel si ti napravio factory reset, ako nisi možda je to rješenje tvojih problema. Ja nisam jer npr. nisam imao potrebe, samo sam napravio wipe cache partition reda radi, a od ovih bugova nisam primijetio nijedan.

naravno da sam napravio, nije ovo samo kod mene problem..problem je skoro kod svih, samo neki nisu primjetili ili imaju tu srecu da im se ne manifestira. s tim da je alarm najuoceniji posto ga uglavnom svi koriste ujutro :) ali instalacije neke druge aplikacije rjesava problem.

15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Upozorenje! Predlažem vam da, kada Lolipop bude dostupan za M7, ga ne instalirate odmah. Treba sačekati desetak dana da se vidi kako radi i da li izaziva kakve probleme.

Moj post od prije nekoliko dana!

15 godina
phoenix2003 kaže...
phoenix2003 kaže...

Upozorenje! Predlažem vam da, kada Lolipop bude dostupan za M7, ga ne instalirate odmah. Treba sačekati desetak dana da se vidi kako radi i da li izaziva kakve probleme.

Moj post od prije nekoliko dana!

znaci da smo ga instalirali nakon 10 dana onda bi dobro radio ? :D instalirao bi ga i ja svatko pa makar bio najgori update ikad.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice