HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 525.294
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
HTC One

Jep.. sad sam agramu poslao mail, nasrao sam sve i svašta..

I ja se mislim javit direktno HTC-u ako ovo ne urodi plodom, dosta mi je više trčat na reklamaciju svako malo da bi dobio qrac od ovce kad god se vrati mob sa servisa.

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

pozz, evo dobio sam novi mob i imam jedan problem on je na 4.3 androidu i kad stisnem check now za provjerit azuriranja pisa da nema azuriranja, zna li netko sto bi bio problem?

Mrzim kada ležim na plaži i pojede me dinosaur.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC One
Flore kaže...

pozz, evo dobio sam novi mob i imam jedan problem on je na 4.3 androidu i kad stisnem check now za provjerit azuriranja pisa da nema azuriranja, zna li netko sto bi bio problem?

instaliraj https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tritonsoft.cidgetter i provjeri koji CID imas. i pogledaj koja je verzija softvera gore.

13 godina

cid je valjda HTC_032

kako to mislis da pogledam koja je verzija softvera gore?

15 godina
Flore kaže...

cid je valjda HTC_032

kako to mislis da pogledam koja je verzija softvera gore?

velis "valjda", pogledaj koji je sa sigurnoscu..

pa verzija softvera.. 3.11.401... ne znam koju vec imas.

15 godina
neaktivan
HTC One

Uradi factory reset pa sve ispočetka (ne zaboravi sačuvati slike i druge bitne stvari).

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

da taj je cid.

verzija 3.62.401.1

15 godina
HTC One

to bi trebalo biti sve ok, jedino ako nije neki custom ROM gore...ali kako phoenix veli, resetiraj ga na factory defaults pa probaj onda..

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
HTC One

ne ide, jos uvijek sve isto pise da je up to date kad provjerim.

custom rom nije gore, nije ni rootan jos ni nista.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 15:53 (Flore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Danas stigao novi htc sa servisa i sve radi odlično. Svaka im  čast očekivao sam po komentarima sve i svašta od agrama ali stvarno su uređaj zamijenili sa ispravnim. Btw sad im omnivision senzor naspram staroga

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
MacChristian kaže...

Danas stigao novi htc sa servisa i sve radi odlično. Svaka im  čast očekivao sam po komentarima sve i svašta od agrama ali stvarno su uređaj zamijenili sa ispravnim. Btw sad im omnivision senzor naspram staroga

To sam i ja mislio, ali onda mi se prvi zamjenski pokvario nakon 2 dana, a drugi nakon 3 tjedna. Ne kažem da će i tebi, ali nemoj još biti presiguran u to. Sretno!

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
Hvala na informaciji. Ajd držim fige da se neće valjda pokvariti.
13 godina
HTC One

znate li mozda koja je najnovija verzija softvera za htc one?

je li mozda 5.11.401.10, posto skidam pa da odmah skinem najnoviju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Flore kaže...

znate li mozda koja je najnovija verzija softvera za htc one?

je li mozda 5.11.401.10, posto skidam pa da odmah skinem najnoviju?

da, ta je, a gdje to skidas ? ne postoji taj RUU

13 godina
HTC One

https://mega.co.nz/#!FEBy2JbS!SvLdTBZi6rZ8DVT4UQsRPTzVG6oRk-0cNmEMU0kWhwA ovdje, sto je to ruu? Taj softver ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

pomoc molim !
mob je rootan i custom rom je gore android revolution stariji onaj sa sense 5.5 .. 4.4.2 android ... kad sam instalirao rom, instalirao par aplikacija koje koristim i tako sam ga ostavio dakle nista nije doinstalirano ni nista vec mozda 2 3 mjeseca... i prije par tjedana je pocelo sranje koje se sad zesce razvija
prvo je poocelo tako da mi se ako nekog nazovem automatski ukljuci zvucnik, pa na lock screenu se mi ekran moze okretat za 360 stupnjeva.. dakle kak god okrenem mob slika se prilagodi, i to je isto tjekom poziva, nekad kad resetam radi dobro pa opet pocne..
jos se i ovo dogadja. koristim ga, znam da cu ga prestat koristit ostavim greenify da pogasi sve nebitno i zakljucam ga, stavim ga na stol i sam se upali ekran, nigdje nikakve obavijesti, poziva il poruke, upali se ekran izgasi se, upali se izgasi se... nebih mi smetalo da mi juce kad sam ga prikopco na nekih 35% da se napuni do jutra na 100% prekinuo punit nakon sto se ekran upalio.. pa sam mislio da je do androida nesto.. izgasio ga, ukopcao, pokazalo je 34% i puni se. izgasi se sve tamno u sobi i za nekih par minuta ekran zasvijetli i prekine punjenje... neznam sta bi bilo..

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One

Znate li kakav dobar remote apk koji koristi IR?

Sto se dobiva s-off-om? Sto je to uopce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Flore kaže...

Znate li kakav dobar remote apk koji koristi IR?

Sto se dobiva s-off-om? Sto je to uopce?

Smart Remote je odličan, ima ogromnu bazu uređaja i funkciju učenja sa običnog daljinskog za ono što nema(npr. MaxTV)

s-on ti je sigurnosni feature na HTCu (s znači security, odnosno security on/off) koji provjerava potpise fileova prije nego što se zapišu na sistemske particije, tako da ne možeš na neko bitno mjesto zapisati nešto što nije namjenjeno da bude tamo. Za obično flashanje ROMova ti s-off nije potreban, ali treba ti za neke naprednije stvari, npr. flashanje drugog hboota, mjenjanje CIDa i sl. Na Android Revolution blogu imaš jako dobro objašnjeno, pa možeš pročitati ako te više zanima

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
HTC One

da promijenim cid (na t mobile npr) bih li onda mozda dobio update? hoce li mi mob ostat otkljucan na sve mreze onda?

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 1:09 (Flore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Flore kaže...

da promijenim cid (na t mobile npr) bih li onda mozda dobio update? hoce li mi mob ostat otkljucan na sve mreze onda?

HTC_032 bi već trebao imati update, tako da sumnjam da je problem u CIDu. Moj je isto(bio) HTC_032 i već dosta dugo sam imao update. I da, ostaje otključan

14 godina
HTC One

Pozz, citam problema sa ljubicastom kamerom ste imali, ali vam se desilo sa ONEom jos da se sam pali ekran i gasi, takodjer i mobitel??? Da nakon 6 sati punjenja je napunjeno samo 3%, iako je punjač ispravan... Ne mogu se javljat na pozive itd... 

To mi je 3 put da ga dajem na servis, 2 puta sam več dobio novi uredjaj xD...

Pa znate mozda kako to ide sa VIPom dali se moze reklamirati i uz nadoplatu recimo uezti M8, ili neki drugi uredjaj.. posto bit bez mobitela 2 tjedna svakih mjesec i pol... je stvarno glupo a da placam pretplatu dalje... Na uredjaj koij koristim mjesec dana pa ga saljem na servis

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

,,,,

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 3:09 (nova na forumu).

0 0 hvala 0
15 godina
Flore kaže...

https://mega.co.nz/#!FEBy2JbS!SvLdTBZi6rZ8DVT4UQsRPTzVG6oRk-0cNmEMU0kWhwA ovdje, sto je to ruu? Taj softver ili?

ovo nema veze sa nikvim software-om..ovo je kao sto i pise, update 4.10.401.11 na 5.11.401.10.

a zato ne dobivas update je tesko reci..mora postojati neka razlika kod tebe...mozda je brendirani za neko drugo trziste ili nesto slicno..

13 godina
HTC One

moze li se nakon unlockanog bootloadera, instaliranja custom recoverya, rootanja i mijenjanja kernela jos uvijek provjeravati za ota updateove na mobitelu?

Edit: jos jedno pitanje, kako vratit stock kernel?

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 1:56 (Flore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC One

Danas mi je stigao novi mob sa servisa. Ono sto je cudno bilo je da sam dobio samo novi uredjaj. Kutija, punjac, slusalice i ostalo mi je od starog mobitela. 

Novi mob je u savrsenom stanju, zbilja kao novi (i dalje sam skeptican radi stare kutije i ostalog). Kamera vise nema purple effect, dosao je sa 4.4.2 androidom, nema gapova ni iceg drugog. Za sada radi ok.

Inace, mob sam dao u T-mobile centar tocno prije 2 tjedna. Dobio sam 2 godine garancije na novi uredjaj.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
16 godina

Uvijek daju samo uređaj koliko sam skuzio, ja sam dobijao nekoliko puna drugi mob i uvijek je bio bez dodatne opreme.

Što se tiče moje situacije, svog 4. krepanog M7 sam poslao direktno u agram sa svom opremom i izgleda da ću dobiti povrat novca.

Disregard the constabulary.
15 godina
neaktivan
HTC One

Evo nekoliko fotografija napravljenih novim OmniVision senzorom.

HTC je na svojoj web stranici objavio da će Android L biti dostupan za M7 i M8 u roku od 90 dana nakon što im Google dostavi Android L. Postoje informacije i da M7 neće dobiti 4.4.3 već ide direktno na L.{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.7.2014 14:42 (phoenix2003).
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
phoenix2003 kaže...

Evo nekoliko fotografija napravljenih novim OmniVision senzorom.

HTC je na svojoj web stranici objavio da će Android L biti dostupan za M7 i M8 u roku od 90 dana nakon što im Google dostavi Android L. Postoje informacije i da M7 neće dobiti 4.4.3 već ide direktno na L.{#}

Preskakanje 4.4.4 (i/ili 4.4.3) za mene nije dobra vijest jer sam nadogradnjom na sense 6 dobio sve dječije  bolesti M8.  Telefon iz čista mira smanji zvono na minimum (propustio sam brdo poziva), a jednom mi je iz čista mira prebacio sa slušalice na speakerphone dok je telefon bio na uhu (nimalo ugodno iskustvo). Uglavnom sada svaki dan višekratno provjeram jačinu zvona i da li je izašla nadogradnja.

17 godina
HTC One

Kako vidis da imas senzor iz M8? Di pise onaj CID?

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Prije nego ga odneseš, pomoću file explorera idi u sys/androidcamera pa sa text editorom otvori file koji se nalazi unutra. Prikazaće ti koji senzor imaš u telefonu. Ako ti telefon zamjene novim učini opet isto. Ja sam dobio novi telefon sa novim OmniVision senzorom. Fotorafije su fenomenalne i gotovo da ih je teško porediti sa starim senzorom koji je nosio oznaku cinesensor xxxx.

Evo...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice