HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 519.426
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HTC One

Meni ne rade lyricsi,sta da radim ?

SeBo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: HTC One
Kako si nabavio pjesmu, mislim da nejde ako nije kupljena ili tako nesto.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
14 godina
neaktivan
Samo da javim da mi je zamjenjem One za novi, nakon problema s kamerom.
ako imate problema dobro opisite kvar i prilozite dosta slika di je kvar uocljiv.

Isti novi One i prodajem pa ako kog zanima!
17 godina
HTC One

Ja sam zadovoljan, meni traje dan i pol (dakle cijeli dan od 07-24h, cijelu noć pa do na večer, dakle nekih 30ak + sati, fali mu još ta jedna večer da budu dva puna dana).

Non stop mi je upaljen 4G, wifi, twitter, 2 mail accounta, imam do pola sata razgovora dnevno. Ekran stavljen na auto, u energy saveru uključeno sve osim onog da mi gasi promet kad ne koristim mob jer mi treba radi mailova.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
14 godina
BMK kaže...
ako imate problema dobro opisite kvar i prilozite dosta slika di je kvar uocljiv.

ja sam svoj predao u tele2 jucer. jel bilo kakvih komplikacija ? 3 slike sam stavio u galeriju, valjda ce biti dosta...

dobio si novi sa kutijom ili bez ? ima kakvih nedostataka sad na tom novom ?

13 godina
Igor666 kaže...
BMK kaže...

ja sam svoj predao u tele2 jucer. jel bilo kakvih komplikacija ? 3 slike sam stavio u galeriju, valjda ce biti dosta...

dobio si novi sa kutijom ili bez ? ima kakvih nedostataka sad na tom novom ?

I ja sam svog danas odnio u Tele2. Valjda nas neće zaj.... na servisu pa reći da nisu ništa našli. Jedino nisam slike stavio u galeriju, ali sam napisao da su slike ljubičaste po noći u opisu kvara. Javim ishod!

16 godina
neaktivan
HTC One

Uglavio sam karticu u htc i poslat cu sa isprikom da se jednostavno uglavila da nece da izadje nikako i da mi poprave to, e zajeb je sto je dosao iz austrije, pa ce to cura nosit a sad kakva ce bit na rjecniku sa njima neznam:) Drzite mi fige decki...aaa ebem mu a toliko cekao da stigne i ovo me zadesi,..

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mejt kaže...

Uglavio sam karticu u htc i poslat cu sa isprikom da se jednostavno uglavila da nece da izadje nikako i da mi poprave to, e zajeb je sto je dosao iz austrije, pa ce to cura nosit a sad kakva ce bit na rjecniku sa njima neznam:) Drzite mi fige decki...aaa ebem mu a toliko cekao da stigne i ovo me zadesi,..

Pa napisi na papir i daj curi da da papir i to je to. Bit ces siguran da je nece nitko pitat nesto sto nece znat.

Rvat katolik!
14 godina
HTC One

Postao u krivu temu,sry xD

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 0:14 (Stolnik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One

Jel ima tko problema s updateom softvera. Naime, išao sam ažurirat softver i pojavio mi se crveni trokut i sad ga nemrem pokrenut opce vise, sam stoji na htc

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
eZo kaže...

Jel ima tko problema s updateom softvera. Naime, išao sam ažurirat softver i pojavio mi se crveni trokut i sad ga nemrem pokrenut opce vise, sam stoji na htc

Evo ja sam sad pokrenuo update i nasao je update od 31 MB i uredno ga sad skida, nikakvih problema...

EDIT: nakon sto je update instaliran, probao sam jos jednom provjerit i povjerio je bez ikakvog problema...

1969 Dodge Charger R/T
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 11:07 (Stolnik).
14 godina
HTC One
Evo i ja sad instalirao taj update od 31mb. Proslo sve bez problema. Zasad ne vidim nista novo.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One

Javili su mi iz T-Coma da mi je HTC One zamijenjen novim uređajem. (imao sam gapove na gornjem dijelu kuciste kod tipke za paljenje i poslao na servis)

Tako da trenutno mozgam da si ga ostavljam ili prodajem...

[M|C] pleXx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
E ne snalazim se predobro na mobajl forumu pa se nadam da ne citiram nekoga slucajno.. kako napraviti sluzbeno update? Preko postavki pa tamo update ili ?
mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
14 godina
mihaeeel kaže...
E ne snalazim se predobro na mobajl forumu pa se nadam da ne citiram nekoga slucajno.. kako napraviti sluzbeno update? Preko postavki pa tamo update ili ?

settings > about > software updates

12 godina
HTC One

nisam dosao pluvat ovdje po htcu imao sam htc trophy,htc one x,htc sensation i sad imam htc 8x i zasto ali zasto htc ima tako lose baterije ja to ne kuzim. Cura mi ima sgs4 i baterija je fantazija kad jos uzmem full hd ekran i hardware ja ne kizim u cemu htc grijesi. Na sensationu,triphU i 8x su mi zamjenjene baterije u garanciji

0 7 hvala 0
15 godina

One ima savršenu bateriju. To je već dokazano.

ptspclan.com | visit us ^^
14 godina
Cek koji ti sad htc od svih tih usporedujes sa s4?
13 godina
HTC One

Tvoj HTC 8X ima 1800 mAh bateriju, a One čija je ovo tema ima 2300 mAh bateriju. Totalno neusporedivo.

HTC One HTC One
HTC 8X HTC 8X
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.8.2013 21:32 (intelduo1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

nisam dosao pluvat ovdje po htcu imao sam htc trophy,htc one x,htc sensation i sad imam htc 8x i zasto ali zasto htc ima tako lose baterije ja to ne kuzim. Cura mi ima sgs4 i baterija je fantazija kad jos uzmem full hd ekran i hardware ja ne kizim u cemu htc grijesi. Na sensationu,triphU i 8x su mi zamjenjene baterije u garanciji

HTC ONE je zmaj od telefona, sg4 je isto makina al meni eto vise pada ONE, a imam i expiriu z, koja mi je nekako traljava sva:S

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: &amp
14 godina
Evo jedan mali hint, tko hoce da mu zumiranje web stranica bude glade, neke ugasi ono prilgodavanje stranica, meni je tada puno ugodnije. Opcija se nalazi u postavkama pod napredno.
15 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
eZo kaže...

Evo ja sam sad pokrenuo update i nasao je update od 31 MB i uredno ga sad skida, nikakvih problema...

EDIT: nakon sto je update instaliran, probao sam jos jednom provjerit i povjerio je bez ikakvog problema...

Ma poslao sam svoj na servis jer se niš nije moglo s njim tak da očekujem novi. Kak od 31 mb? Meni je našao update od 400 mb.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 22:14 (eZo).
13 godina
HTC One

Probao htc one u vip centru, naspram sgs4 na njemu nema laga. Bas me zanimalo o kakvom lagu svi pricaju na takvim pilama :)

ja

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Probao htc one u vip centru, naspram sgs4 na njemu nema laga. Bas me zanimalo o kakvom lagu svi pricaju na takvim pilama :)

SGS4 navodno zna češće trznuti od SGS3, dakle još jednom - nije riječ samo o sirovim brojkama kad se gleda konačni user exprience pri korištenju.

14 godina
HTC One

2 pitanja:

-Dali se nekako moze podesiti da u onoj listi poziva pozive grupira pod kontakte a ne da ja nekog nazovem 3 puta zaredom i on mi to tako ispise jer mi nastaje velik nered?

-Dali se moze podesiti da onaj gumb na slusalicama radi ovako: 1 stisak pauza glazbe, 2 sljedeca pjesma, 3 prosla pjesma, jer ovo nesto sa prekidom poziva, zvanjem proslog broja ili sta vec ne koristim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

2 pitanja:

-Dali se nekako moze podesiti da u onoj listi poziva pozive grupira pod kontakte a ne da ja nekog nazovem 3 puta zaredom i on mi to tako ispise jer mi nastaje velik nered?

-Dali se moze podesiti da onaj gumb na slusalicama radi ovako: 1 stisak pauza glazbe, 2 sljedeca pjesma, 3 prosla pjesma, jer ovo nesto sa prekidom poziva, zvanjem proslog broja ili sta vec ne koristim.

Ove dvije stvari i mene zivciraju, mogli su barem staviti da je double press vol up/down ode na iducu pjesmu.

Za pozive znam da je savrsneo rijeseno u cistom JB (4.2 i 4.3), no na ovome to nisam uspio sloziti. 

Trust Me, I'm an Engineer :)
16 godina
HTC One

Mob mi se vratio sa servisa zbog problema kamere po noći.. odlično su ga popravili.. ne.

Piše da su otkrili problem i da su ga "riješili programskim ažuriranjem uređaja", što je lijepši način za reć "češali smo jaja"

Još sam im rekao da je problem postojao i na 4.1.2 i 4.2.2 androidu, da sam probao factory reset, da sam kontaktirao htc mailom i da su mi rekli da ga nosim na servis..

Tek danas sam primjetio da je tip u tele2 kad je primao reklamaciju zaboravio napisat najbitniji detalj - nigdje nije napisao da se problemi s kamerom javljaju u mraku.

Vjerojatno su ovi testirali kameru po danu i vidjeli da problema nema, ali ovo otkrivanje kvara ostaje misterij.. da su rekli "kvar nismo našli" ne bi niš rekao nego bi detaljije objasnio u čem je problem.

Prekul. {#}

Disregard the constabulary.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
HTC One

znaju oni jako dobro u cemu je problem, samo ocito racunaju da nece svi vracat uređaj jos jednom na servis. o mojem jos ni rijeci nakon tjedan dana... koliko ti je bio na servisu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ma nemam pojma, samo znam da su mi digli živac danas.. vraćam ga na servis sutra pa nek se snalaze kako god znaju.

Predao sam ga u subotu 17.8, s tim da su rekli da će ga slat na servis u ponedjeljak 19.. znači bar 9 radnih dana za stavit soft update koji nema veze s problemom.

Disregard the constabulary.
13 godina
nontryer kaže...

Ma nemam pojma, samo znam da su mi digli živac danas.. vraćam ga na servis sutra pa nek se snalaze kako god znaju.

Predao sam ga u subotu 17.8, s tim da su rekli da će ga slat na servis u ponedjeljak 19.. znači bar 9 radnih dana za stavit soft update koji nema veze s problemom.

Imam isti problem s kamerom kao i ti. Što se tiče trajanja servisa, to nije toliko do Agrama koliko do Tele2. Svoj sam predao u Tele2 centru u Zadru 20.8. i poslali su ga tek jučer, 28. 8. Nakon punih 8 dana. Sramota. Još su mi lagali da su ga poslali u ponedjeljak. Kad sam jučer došao tamo, izmotavali su se da im mailovi nisu radili pa kao nisu mogli poslat. Još mi je lik pokazao nalog da je otišao u ponedjeljak. Stvarno su totalno neposlovni. Rekli su da šalju uređaju dva puta tjedno na servis, što se isto tako pokazalo kao neistina. 

Nadam se da će danas ili sutra stići mob u Agram pa ćemo vidjeti. Mailom sam im poslao naknadno dvije fotografije koje opisuju problem i detaljan opis kvara s pripadajućim IMEI brojem moba. Nadam se da me neće zaj.... i poslat neispravan uređaj nazad. Očekujem novi uređaj ili neka zamijene leću kamere BEZ OŠTEĆENJA kućišta prilikom otvaranja moba. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice