HTC Magic vs Samsung Galaxy

poruka: 10
|
čitano: 2.628
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav,

namjeravam si kupiti neki smartphone u cjenovnom rangu oko 1500 kn (preko njuškala). Surfajući po tom pitanju izbor mi se sveo na ova dva modela.

Kod HTC Magic-a me muči nedostatak blica i slabija kamera. Samsung se često spominje u kontekstu brojnih problema po forumima pa me to brine. Po specifikacijama se Samsung čini boljim, ali me muče ovi problemi.

Zanimaju me vaša mišljenja i iskustva?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HTC Magic vs Samsung Galaxy

Nije valjda da nitko nema nikakvo mišljenje i/ili iskustvo!?

17 godina
neaktivan

Imam Galaxy-a, i jedino ti mogu HTC Magic preporuciti. Iskreno, Galaxy mi je ocajan.Mršti se

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Imam Galaxy-a, i jedino ti mogu HTC Magic preporuciti. Iskreno, Galaxy mi je ocajan.Mršti se

Možeš mi argumentirati u čemu je problem?

Po specifikacijama ispada da je software identičan, a Samsung ima bolju kameru + 8 GB.

17 godina
neaktivan

Sama izvedba je dobra. Da pocnem nabrajati.

Mobitel star 4 mjeseca. Baterija izdrzi 1 dan bez upaljenog wifi-ja i 3G-a.

Stalno se resetira sam od sebe(barem 1 dnevno, ali mu ni 3 puta nije nepoznato).

Moram li govoriti o lagovima?

Aplikacije i gadgeti svako malo prestaju raditi i a nije mu nepoznato da izbaci poruku "Android has stopped working".

Stvarno, ako nemas zivaca kao ja da se zezas s njime, uzmi si HTC-a, bilo kojeg.

Tehnicka podrska im je odlicna, stalno izbacuju update-ove. Zadnji Samsungov update za Galaxy je bio prije pola godine..Izlanuo se

Edit: Da kamera je na razini i memorija dobro dode. Ali to ne opravdava navedeno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.3.2010 13:47 (Lion King).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesi stavio noviji firmware, vidio sam da su ljudi tako rješavali navedene probleme? Garancija?

17 godina
neaktivan

Nisam. Nema nicega na Samsungovoj stranici a New PC Studio uredno prijavljuje da je softver azuriran.

Nikako da uhvatim vremena da ga odnesem na garanciju i da cekam mjesec dana da ga poprave.Izlanuo se

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobro, sada sam se već zamislio. Ima li još kakvih mišljenja?

16 godina
neaktivan
inžinjer kaže...

Dobro, sada sam se već zamislio. Ima li još kakvih mišljenja?

i ja ti takodje preporucujem magic ;)

istina,nisam ga koristio ali sudeci po komentarima i recenzijama koje sam citao cini mi se bolji od galaxy-ja!

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
15 godina
neaktivan

Ima li itko dobro iskustvo? :)

Nego, ima li planiranih izlazaka novih modela tako da možda ovi sada skuplji modeliu s Androidom 2 ubrzo nešto pojeftine? Možda bi bilo pametnije izbjeći ove prve mačiće nove platforme.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice