HTC Endeavour, prvi sa 4 glave!

poruka: 39
|
čitano: 4.413
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Nakon hrpe raznih velikih i lijepih mobača, stigao je i on, i jako mi se sviđa, a mogao bi biti i bolji od SGGN-a, makar ako ništa po ukupnoj memoriji + SD, zainteresiran sam {#}!!

Kladim se, da će svima mobitelima koji su u prodaji do sada drastićno i rapidno popadat cijene, ali uzalud im trud svirači, novi Gazda je došao u grad {#}!!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/htc_to_announce_the_quadcore_endeavour_at_mwc-news-3811.php

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HTC Endeavour, prvi sa 4 glave!
ATJLučko kaže...

Nakon hrpe raznih velikih i lijepih mobača, stigao je i on, i jako mi se sviđa, a mogao bi biti i bolji od SGGN-a, makar ako ništa po ukupnoj memoriji + SD, zainteresiran sam {#}!!

Kladim se, da će svima mobitelima koji su u prodaji do sada drastićno i rapidno popadat cijene, ali uzalud im trud svirači, novi Gazda je došao u grad {#}!!!!

LINK; http://www.gsmarena.com/htc_to_announce_the_quadcore_endeavour_at_mwc-news-3811.php

Trebalo bi vidit trajanje baterije na tako jakom uređaju.

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2179126
14 godina
neaktivan

GTA IV na mobitelu {#}

Nego, što će iskoristiti tih 4 jezgre?

Sve se dobro vrti i na "prastarom" HTC Desireu sa 1 jezgrom...

bravoroms.wordpress.com - BravoRoms - HTC Desire ROM reviews
Moj PC  
1 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Unix kaže...

GTA IV na mobitelu {#}

Nego, što će iskoristiti tih 4 jezgre?

Sve se dobro vrti i na "prastarom" HTC Desireu sa 1 jezgrom...

Isto tako se govorilo i kad je izlazio Desire - šta će mobitelu procesor od 1 GHz ,pa vidi sad.

Ovo će biti stroj,al naravno ne zadugo - konkurencija će izdat nešto slično ubrzo .

AMD Phenom II X4 B45 @ X3 3.75 GHz : http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2179126
16 godina
Jos samo GeForce 580M ULP fali...

Neznam za sta su te jezgre potrebne, radije nek unaprijede arhitekturu.
Ali sad mogu CoD mozda portat, ili bar CoD mod za Q3 engine.
420chan.org // 7chan.org
17 godina
Nista to ne znaci.

Droid RAZR MAXX je i dalje na vrhu.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Kak je na vrhu, pa ima mobova sa Mali400MP (sad mi Meizu MX jedini pada napamet).
420chan.org // 7chan.org
14 godina

Ovako, obzirom će mob biti prikazan na prvom slijedjećem sajmu "opreme", ne sumnjam da će biti riječi i o tome, makar se ne bojim specifikacija i postignuća uopće.

Nit vodilja koja mi je bila bitna za trenutno posljednju kupnju "novog" moba (HTC Desire HD), kada sam ga kupova bila je skorom isklučivo dizajn koji je kod njega, barem po mojem mišljenju, tada bio bezprijekoran.

Makar bi se tu trebala uskoro pojaviti i "Zeta", ovaj mi je po dizajnu toliko dobar, da za kupnju kada dođe neću na neviđeno žaliti i 6k kuna, nema šanse, jedno vrijeme me je držalo kao Iphone 5, ali ako bude će će, kao prvo; još ga nema, i duuugo duuugo ga neće biti, a kao drugo; jedan me je kolega forumaš svjetovao, ma što će ti Sensation i ostali drugi, kada Desire HD radi sve što trebaš, kako treba, a sada kada su tu quad mobovi, 720p rezolucije i mogućnosti, nakon svega, vjerujem da smo a barem 5 godina mirni sa razvojem i osnaživanjem hardware-a, a kome će i zašto trebati više?!

Mene iskreno, više zanima kakav će biti ekran, obzirom sam čitao po forumima kako različiti ekrani imaju različitu vidljivost crne boje pod jedan i doživljaj slike na zaslonu kao stvarne i realne, odnosno nestvarne i nerealne. 

Što misliš, koji će ekran biti na ovom mobu {#} ?!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samo da ne bude onaj ogavan S-LCD ekran.

Inace predivan dizajn i konacno da ce SENSE letit.

A Desire se nemre ni za razmisljanje uzet kad je mobitel naprosto preslab.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 23:23 (BMK).
Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
8ax kaže...
Kak je na vrhu, pa ima mobova sa Mali400MP (sad mi Meizu MX jedini pada napamet).

Da si ga probao koristiti znao bi.

Baterija traje 2d pod bilo kakvim uvjetima. Prosjek 3.5d

Performanse su jednake SGS2, ali kad je riječ o igrama onda je RAZR na vrhu, samo su iP4S i iPad 2 brži.

Ekran - osvjetlijenje identično GS2-ci, samo što je ovdje riječ i o podpikselima i o qHD.

I ovo je treći uređaj po redu sa službenim ICS-om. (GN, NS, RAZR)

15 godina
neaktivan

Di ima za uzet kod nas Droid Maxx?

Isus te ima 3300 mAh bateriju OMFG!

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BMK kaže...

Di ima za uzet kod nas Droid Maxx {#} ?

Kolega, ovo nije tema za Motorolu Droid Maxx, lijepo prosim, malo pažnje u offtopicu {#}!!

ATJ Lučko
15 godina
BMK kaže...

Samo da ne bude onaj ogavan S-LCD ekran.

Inace predivan dizajn i konacno da ce SENSE letit.

A Desire se nemre ni za razmisljanje uzet kad je mobitel naprosto preslab.

Na mom sensation xl-u sense ide jako glatko, ove 4 jezgre će cuclati bateriju ko lude.

SeBo
14 godina
8ax kaže...
Jos samo GeForce 580M ULP fali...

Neznam za sta su te jezgre potrebne, radije nek unaprijede arhitekturu.
Ali sad mogu CoD mozda portat, ili bar CoD mod za Q3 engine.

cccc, pa ako ima 4 jezgre cpu, ne znaci da je jednako jak kao i cpu za pc s 4 jezgre

i onda kad mi kazu iphone fanboysi pojma nemaju, a gle ove androidase, porede cpu od pc.a sa cpu od mobitela, cast izuzetcima

Had a dream I was king, I woke up still king
17 godina
BMK kaže...

Nema ga kod nas.

Ja ga za Uskrs kupujem u NY...

14 godina

Prema stranici mob.hr, čak niti Endeavour nije vjerojatno službeno ime ovog moba, već SUPREME {#} !!!!

LINK; http://mob.hr/htc-supremeendeavoredge-na-mwc-u/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Otraga je ružan do bola.
Ko povećani metalni Wildfire
14 godina
Mitch kaže...
Otraga je ružan do bola.
Ko povećani metalni Wildfire

Nekome je nešto lijepo, što je drugima ružno, meni osobno je vrlo lijep, pa rekao ti što rekao {#} !!

Ako već moram kazati što je meni nelijepo, odnosno koji mobitel, konkretno Samsung Galaxy SII, tanak, plastičan, nestvarno prelagan, makar je u njemu i HW i SW opak, meni izgleda kao jeftikaner, moj osobni dojam.

Drugi mi je kao nelijep iz istog razloga bilo koji SE Xperia, plastika na kojoj se tako dobro vide packe, nešto prestrašno, pa kakva je samo pozadina ARC-a, makar, niti njihova riješenja i viđenja OS-a, TouchWizz kod samsunga i ne znam točno koji kod SE-a baš mi ne briliraju.

Kada uzmeš u ruku HTC Desire HD i SGSII, sam feeling hladnog relativno grubo brušenog alunimija spram plastike, ma tko to može platiti, isto tako recimo, kada bi Iphone 4 ili 4S imao pozadinu od aluminija umjesto stakla, smatram da bi i on bio, barem meni, još puno puno lijepši! 

Motorolu nikada još nisam vidio sa android-om, tako da o njoj ne mogu suditi, ali koliko sam mogao pročoitati, MotoBlur je jako dobar, makar, kažem, ja do sada nisam imao prilike raditi tako da sam tu suzdržan do daljnjeg. Makar je u zadnje vrijeme s dizajnom tako tako, vidjeti će mo što budućnost nosi, mogla bi biti lijepa, čak štoviše, vrlo lijepa!

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
Ma jeb*la te plastika. Kupio sam sensation zbog toga jer nije plastičan i na kraju e GSII bolje napravljen od njega...
The right side man, the right side of life.
14 godina
Zuja kaže...
Ma jeb*la te plastika. Kupio sam sensation zbog toga jer nije plastičan i na kraju e GSII bolje napravljen od njega...

Uvjeren sam kako si nažalost u pravu, a za Sensation po tom pitanju {#}, ali, ja sam govorio o mojem trenutnom Desire HD-u, koji je nota bene, po meni apsolutno najbolje napravljen HTC mob.

Sada, možda su sa Sensation XE verzijom popravili kvalitetu, imao sam ga u rukama, i čini mi se da je a makar duplo bolji, govorim o osjetu kompaktnosti i čvrstoći u ruci koji sam osjetio i detalju o spoju između one tri cjeline na pozadini poklopca.

A sada opet, Endeavour aka Supreme ako sam dobro zapamtio njegov možda stvarni naziv, za njega govorim da je dizajnom pre dobar, a kada budem imao priliku uzeti ga u ruku, e onda ću govoriti je li ili nije bolje napravljen, od nečega!?

Za sada, ovo je meni stvarno najljepši HTC mob u zadnjih 6 mjeseci {#} !!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Meni je Desire HD skripio,tj. oni plasticni dijelovi koji se izvlace,nesto najguplje napravljeno,da ne govorim sto je power gumb stavljen gore lijevo tako da ga je jako tesko otkljucat i zakljucat.

Da ne kazem da mobitel ima 100 tona i da je ergonomija banana.
A sto se tice plastike ona je super iz razloga sto mobitel moze biti tanji i laksi pa mi nije problem stavit neku maskicu na njega,em ga zastitim em mi taman da jos 1mm da mi ga je ugodnije drzat.

A Sensation je isto skripav,ne znam kako ne mogu napravit mobitel da nema 10 mana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma moze biti i od titana pa ga necu kupit nikad vise.. Razocarali su me jako..

ON-Topic: 4 jezgre na telefonu ne moraju znaciti vecu potrosnju, teoretski bi manje moralo trositi ali poznavajuci HTC i njihove baterije od boota do homescreena i postavljanja sensa bude potrosilo 5 posto baterije..

The right side man, the right side of life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stvarno je otraga ko metalni wildfire! uh a lijepo bi mi sjeo u djep... :D
Ako bi oni koji o meni misle loše znali šta si ja mislim o njima,bi o meni mislili još lošije.... eeehhheem...
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...
BMK kaže...

Nema ga kod nas.

Kad ga doneseš ovamo ne zaboravi javit kako radi na našim mrežama

/sarcasamoff

ON TOPIK: Ajmo kvadkorci više. :D

17 godina
Dkc kaže...
Mitch kaže...
BMK kaže...

Nema ga kod nas.

Kad ga doneseš ovamo ne zaboravi javit kako radi na našim mrežama

/sarcasamoff

ON TOPIK: Ajmo kvadkorci više. :D

Da si pogledo specse znao bi da RAZR ima GSM 900-1900 i HSDPA iste frekve. Samo lupiš BSv4 i to je to. Imaš na XDA lika koji ga u Srbiji ima.

16 godina
Taj RAZR Maxx mi se prilicno svidja...
420chan.org // 7chan.org
14 godina

Pa što ste navalili na taj Razor, otvorite svoju Razor temu i ne činite offtopic, pa ovo je prestrašno kako ste zaspamali dečki, chill out of theme {#} {#} !!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kad smo razocarani baterijom.

Desire HD 1200mAh.Are you fucking kidding me...

Sensation cca 1500 mAh.

I kak sad ovi utrpaju lijepo 3300mAh?

Tako se rade mobiteli,ni na cemu ne bi trebalo biti kompromisa.

Svi briju na 0mm umjesto da mob bude lijepih 8-9mm s ogromnom baterijom unutra.

Dosta je meni evo sad 1600mAh u Galaxy S2,cijeli dan bolesnog koristenja i jos imam baterije za drugi dan,ali bilo bi lijepo kad bih ga 3 dana mogao ugodno koritit,ili 5 laganini.

To je tuzno,u nekim apsektima se ide u nebo,a drugi porazavajuci.

I znamo da ce i Q core procevi biti efikasniji,memorije manje trosit,gpu cudo i sve,al opet,dajte musku bateriju covjece.

Kao da u Sensation nisu mogli stavit od Evoa 3D od 1930mAh i u SGS2 2000mAh nego se moraju zasebno kupovat mamicu im.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
BMK kaže...

Kad smo razocarani baterijom.

Desire HD 1200mAh.Are you fucking kidding me...

Sensation cca 1500 mAh.

I kak sad ovi utrpaju lijepo 3300mAh?

Tako se rade mobiteli,ni na cemu ne bi trebalo biti kompromisa.

Svi briju na 0mm umjesto da mob bude lijepih 8-9mm s ogromnom baterijom unutra.

Dosta je meni evo sad 1600mAh u Galaxy S2,cijeli dan bolesnog koristenja i jos imam baterije za drugi dan,ali bilo bi lijepo kad bih ga 3 dana mogao ugodno koritit,ili 5 laganini.

To je tuzno,u nekim apsektima se ide u nebo,a drugi porazavajuci.

I znamo da ce i Q core procevi biti efikasniji,memorije manje trosit,gpu cudo i sve,al opet,dajte musku bateriju covjece.

Kao da u Sensation nisu mogli stavit od Evoa 3D od 1930mAh i u SGS2 2000mAh nego se moraju zasebno kupovat mamicu im.

Slažem se i potpisujem stavove i mišljenja u potpunosti, pogotovu ovo boldano {#} !!

Meni osobno uopće ne smeta težina Desire HD-a kojeg trenutno rabim, obzirom sam skorom 190 i blizu 100 kila, tako niti eventualnih 200 okruglih grama mi ne bi bio problem nositi, a još kada bi i baterije bile bolje {#}!

Prije HTC-a sam imao Nokie N85 8GB-a i E72, ali, one sa svojim OS-om i onim relativno "sitnim" ekranima, hmmmm, za sada je to njima nedostižno, ali ipak i duplo, troduplo veći ekrani, prednosti neokonformizma, hedonizma, purizma, ... {#} !!!! 

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Iskreno nije mi jasno kako jedan developer doma u svojoj sobi sredi takav kernel da mi podupla trajanje baterije,a njih 1000 u HTCu/Samsungu to nisu u stanju napravit.

1500mAh sigurno nije malo, ali odlazi na puno gluposti te mislim da bi se to moglo i moralo puno bolje kontrolirati.

Zbilja bi se trebali okrenuti vise HW strani mobitela.

Npr. SENSE je meni genijalan,samo me zivcira sto ne mogu nigdje nikakve boje mjenjat,usporava dosta mobitel,nema nikakvih dodatnih widgeta osim onog na mobu,naprosto mi fali jos par stvari,malo personalizacije.

Jednostavno bi se sve to puno bolje dalo izvest,i da ne kazem vec kad se forsira SENSE neka se stavi fino 1.5Gb rama,da se moze SENSE fino razmahat i da na kraju useru zapravo i ostane taj 1Gb memorije,a ne oko 600-700Mb.

Znam da se moze,ali ne shvacam zasto se to ne radi.

Ako mi tu mali ljudi raspravljamo o tome,kaj onda ovi u tim kompanijama,misli li itko ista?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice