GSmart Sierra

poruka: 3
|
čitano: 1.628
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
GSmart Sierra

Evo izašle su neke recenzije:

http://www.gsmarena.com/gigabyte_gsmart_sierra_s1-5516.php

http://mob.hr/gigabyte-gsmart-sierra-s1-recenzija/

Konkretno trebao sam kupiti taj uređaj. Iz priloženog se vidi da je kamera teški drek (iako oni kaži da je vjerojatno do softwarea, i da bi se moglo popraviti idućim updateom, no nebi se kladio na to jer nikad ne znaš).

A i problem im je bio neki što s Hangoutsa ne dolaze poruke odmah, nego tek kad se upali zaslon (na što isto kažu da bi se trebalo ispravti updateom).

Kad se sve zbroji mislim da ću ipak kupit Prestigio 5044 koji je i nešto jeftiniji, kamera mu isto nije neš, al je definitivno bolja od ovog (pogledajte primjere slika slikanih sa Sierrom i s Prestigiom), i snima 1080p, a nije mi jasno kako Sierrina snima samo 720p s takvim procesorom i s 13Mpix kamerom (na GSMareni piše da snima 1080p, pa vjerujem da su se zeznuli na mob.hr). Prestigio ima i OGS zaštitni ekran, dobije se u paketu i zaštitna maska i jeftiniji je 100kn. Što se tiče procesora 300Mhz razlike između Prestigia i Sierre mislim da nitko neće osjetiti, eventualno neki gameri, a to me ne dira ni pol %.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 18:19 (lllnuclearlll).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
GSmart Sierra

Puno vise sam ocekivao od sierre..ali mozda izlaskom nadogradnje rijese neke stvari tipa kamera i snimanje videa 1080p..

jer pogledaj na recenziji sa mob.hr i imas slike di je Krešo štelo postavke pa su ipak bolje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: GSmart Sierra
Dino.Randic kaže...

Puno vise sam ocekivao od sierre..ali mozda izlaskom nadogradnje rijese neke stvari tipa kamera i snimanje videa 1080p..

jer pogledaj na recenziji sa mob.hr i imas slike di je Krešo štelo postavke pa su ipak bolje..

Ma vidio već. Ja sam ga i tražio da malo postavke porikta pa da vidimo kak to izgleda. Svejedno na Prestigiu 5044 ispadnu za klasu bolje fotke, a o Maya M1V2 da i ne pričamo.

Šteta, da su ostavili od Maye kameru bio bi super telefon. Išlo se očito na nekakav marketing pa kad ljudi vide 13MP će reći da je to super... Šteta...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.9.2013 15:42 (lllnuclearlll).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice