Zna li netko zašto naši teleoperateri ne nude Pixel mobitele na pretplatu?
Google Pixeli nisu službeno podržani u Hrvatskoj
Zna li netko zašto naši teleoperateri ne nude Pixel mobitele na pretplatu?
Google Pixeli nisu službeno podržani u Hrvatskoj
Ne znam da li je netko već spomenuo jer nisam pročitao baš sve postove u temi, iako većinu jesam.
Pixeli su poznati, pa tako i ova verzija 8, po niskoj PWM frekvenciji ekrana, pa onima koji su osjetljiviji na to izaziva veće zamaranje očiju, glavobolje...još jače dolazi do izražaja kad se navečer smanjuje osvijetljenje ekrana.
Po PWM vrijednostima su zadnje rangirani, koliko sam vidio na nekoj usporedbi mobitela.
Razmišljam o Pixel mobu, no zbunjen sam po pitanju 5g podrške.
Rade li kod nas bez problema ili ima ih ima?
Gdje si uzeo Pixel novi? Ja sam ga naručio u prednarudžbi na Amazonu još 20. kolovoza i par dana se već čujem i prepisujem s njima jer ne da nije došao na adresu - mobitel nije još uvijek niti dispatchan pa sam lagano pissed off... Izgubio sam svoj Pixel 6 prije 2 mjeseca i kupio sam iPhone, nakon 12 godina Nexusa i Pixela, jer drži cijenu i mogu ga prodati za dobru lovu dok izađe novi Pixel. Sada dok vidim da ljudima Pixel stiže, a meni ne i da sam osuđen i dalje koristiti jabučara - padam u blagu depresiju :D
Trebao sam i ja koristiti Mailbox.de... Još k tome, ako ne koristim Mailbox.de onda mi dođe regularnom poštom, a tebi je dostava bila GLS/Overseas/nekikurac. Uživaj u mobu momčino!
Zanimaju me iskustva ako je tko prelazion sa Samusnga na Pixel i/ili obrnuto.
Imao sam S20 Ultra pa Pixel 7 Pro, I sad se dvoumim izmedu S24 Ultra i Pixel 9 Pro XL.
Citao sam dosta i Samsung je bolji ili jedank Pixelu na papiru, najvise se istice baterija. I ljudi cesto spominju "Samsung exclusive features"/"Pixel is too vanilla", ali nitko nikad ne napise nesto specificno.
Netko neka iskutva? Preporuke?
There's no such thing as 'too vanilla' if you ask me :D
Meni je to glavni selling point...
na čemu? baš gledam da je i moj 6a predviđen za updejt na 15-icu, a na 14-ici mi koristi lte
i baš telemach i a1 imam u njemu, s tim da mi je telemach primarni broj, a a1 poslovni broj koji rijetko koristim i nema mi flat kao telemach
Ima netko s primanjem poziva? Promijeni s LTE na E i onda nakon par sekundi opet na LTE i nista, poziv odzvoni i kaze da se ne mogu javiti. Ne bi ni skužio da mi na poslu nisu rekli kaj se ne javljam hahaha
Ma sve zivo sam probao, pogasio hrpu opcija što se tice poziva i zasad je okej, probao sam se nazvat sa službenog i radi.
Ima netko s primanjem poziva? Promijeni s LTE na E i onda nakon par sekundi opet na LTE i nista, poziv odzvoni i kaze da se ne mogu javiti. Ne bi ni skužio da mi na poslu nisu rekli kaj se ne javljam hahaha
Probaj ugasiti VoLTE. Meni su na starom 6a a i na 8 znali ljudi "prekidati" tijekom razgovora zbog slabe mreže. Zato moram uvijek imati ugašen VoLTE.
Na Android 15 ne nalazim tu opciju, ali znam da sam ju prije i ja gasio.
Na Android 15 ne nalazim tu opciju, ali znam da sam ju prije i ja gasio.
Kod mene na Android 15: postavke > mreža i internet > sim-ovi > ht hr > VoLTE je dolje na popisu
Ja sam na A1 imao jedno dva tjedna problem da kada se javim na mobitel skužim da me ne čuju odmah. Tek nakon 5-6 sekundi. Volte mi je upaljen. Zanimljivo, koliko primjećujem problem je nestao otkada sam promijenio sat. Moguće da se poklopilo da je operater nešto riješio baš kada sam promijenio sat a moguće i da sat ili njegova aplikacija na mobitelu ima nekog utjecaja na pozive s obzirom da i obavijesti o pozivu dobivam na sat a mogu se i javiti na njega.
Ako je netko zainteresiran, prodajem svoj Pixel 8 Pro, Bay blue boja, 12/128 GB