Dilema iphone5 vs galaxy s4 zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.855
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Dilema iphone5 vs galaxy s4

Pozdrav ekipa!

Imam priliku birati izmedu ova dva (nova) mobitela. Pretpostavljam da je usporedba ova dva mobitela vec clishe tema, ali nigdje zapravo nisam pronasao odgovor koji sam trazio, pa eto, da pokusam ovdje.

Ukratko, koji mobitel izabrati? iPhone 5 ili Samsung I9505 Galaxy S4?

Znaci, upoznat sam sa cinjenicama da je Galaxy S4 veci, ima bolji ekran, (po meni) lijepsi dizajn, mogucnost prosirenja (sd) i sl. , isto tako da iPhone ima bolje OS itd.

Koristio sam prije par godina Samsung Galaxy S i9000 sa kojim sam u pocetku bio zadovoljan,  medjutim s vremenom je poceo JAKO stekati, resetirao sam par puta cijeli sustav, pa bi neko kratko vrijeme bilo dobro, zatim bi opet poceo stekati, usao bi u imenik pa bi sam on sam izasao, tako da sam na kraju jedva pozive obavljao, nakon cca malo vise od godinu i pol dana koristenja poceo se i gasiti sam od sebe. Tada sam s oprostenjem poludio na Android i kupio iPhone 4s preko njuskala.

Sa iPhone-om sam zadovoljan, koristim ga i sada, medutim ne svida mi se toliko taj zatvoreni sustav, ne volim iTunes (stalno dolaze nekakvi updateovi, i taman se naucim na jedno, pa sve promjene), takoder sam imao kvar sa tipkom WI-FI (skroz je siva i ne mogu je ukljuciti/iskljuciti - popravak je navodno 400kn), i ima jos nekih sitnih stvari koje me smetaju, ali manje vise sve funkcionira dobro.

Sto se tice samog koristenja smartphone-a , nisam zahtjevan korisnik, znaci ne igram igrice, niti koristim puno aplikacija. Zapravo, od aplikacija jedino sto i koristim je tipa FB, Skype, Viber, Whats app, Sports Tracker, i uglavnom tih nekih 10tak "standardnih" aplikacija.

Zanima me dali se nesto po pitanju Androida i Samsunga promjenilo? Dali je sustav stabilniji? Ili jos uvijek prvih cca pola godina mobitel super radi i onda pocne stekat? Molio bi nekoga ko je (mozda) koristio oba mobitela da me savjetuje koji mobitel da izaberem? iPhone mi se cini nekako ziheraski, iako na Androidu ima nekih stvari koje mi se puno vise svidaju nego na iOS-u , ali se bojim ne stablinog OS-a.

Unaprijed hvala na odgovoru!

LP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

vec sam se odlucio za galaxy s4 dok nisam neki dan slucajno usetao u vip i ulovio lumiu 920 u ruke, dugo sam koristio iphone, zatim neko vrijeme android i prije 2 tjedna uzeo lumiu920, ukratko mobitel je zakon, kvaliteta izrade i dizajn vrhunski, bezzicno punjenje, OS izuzetno brz i stabilan, a vec su i sve bitnije aplikacije sa iOS-a i androida dosle i na WP8, ako nisi neki superzahtjevni korisnik koji mora imati 1080p dispay, 8 jezgri i ostale djidemidje preporucam da svakako isprobas WP8 os

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.11.2013 17:15 (berto).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice