iOpasnost : 3-D prikazi na pametnim telefonima mogu oštetiti vaš vid link
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I'm too old for this $#*!
Moj monokromatski mob mi je skroz ok, a katoda tv radi ko urica. ...te 3d, te vivid colors te ovo te ono... ajde 3D u kinu, ali na nekom komičnom ekrančiću od 2" .... a zašto...? da bi engri brdz izgledale uvjerljivije... cccc
Poanta priće... koristite glavu pri odabiru tehnologija koje vam trebaju a koje ne. To što susjedov mali ima najkewl mobitel je fora sve dok susjedov mali ne sj*** opt živac.
Lol ne treba mi doktor da mi kaze ovo, dovoljno mi je bilo odgledati avatara u kinu i glavobolja od dva dana poslije toga...3D nikad vise...
Lol ne treba mi doktor da mi kaze ovo, dovoljno mi je bilo odgledati avatara u kinu i glavobolja od dva dana poslije toga...3D nikad vise...
ovisi kak kome, meni nije ništ bilo.
Ali 3d za mobitel WTF? Pa netreba ti 3d za slati poruke, zvati niti surfati. Koj će ti onda k...?
Brijem da bi bio najsretniji da uopće nemam mobitel!
zovite me old fashion ali vjerovali ili ne ja nemam mobitel, tj. imam ali ne koristim ga, stalno mi je off.
Prestao sam ga koristiti od kada sam pročitao da ako ga nosite u džepu da oštećuje vojnike u testisu.
poslije toga svi me mogu dobiti na FB-u ili HC frendovi na steamu.
Mes que un Club! FCBarcelona!
mos mislit............
za moje oci je vec prekasno... 
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME