Čuvajte oči ! ! !

poruka: 10
|
čitano: 1.656
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
čuvajte oči

iOpasnost : 3-D prikazi na pametnim telefonima mogu oštetiti vaš vid  link

:)

1 1 hvala 6
14 godina
neaktivan
Čuvajte oči ! ! !

I'm too old for this $#*!

Moj monokromatski mob mi je skroz ok, a katoda tv radi ko urica. ...te 3d, te vivid colors te ovo te ono... ajde 3D u kinu, ali na nekom komičnom ekrančiću od 2" .... a zašto...? da bi engri brdz izgledale uvjerljivije... cccc

Poanta priće... koristite glavu pri odabiru tehnologija koje vam trebaju a koje ne. To što susjedov mali ima najkewl mobitel je fora sve dok susjedov mali ne sj*** opt živac.

Yippee ki-yay mother****er!

4 0 hvala 0
17 godina
Čuvajte oči ! ! !

Lol ne treba mi doktor da mi kaze ovo, dovoljno mi je bilo odgledati avatara u kinu i glavobolja od dva dana poslije toga...3D nikad vise...

He who dares, wins
Moj PC  
6 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Čuvajte oči ! ! !
malina22 kaže...

Lol ne treba mi doktor da mi kaze ovo, dovoljno mi je bilo odgledati avatara u kinu i glavobolja od dva dana poslije toga...3D nikad vise...

ovisi kak kome, meni nije ništ bilo. 

Ali 3d za mobitel WTF? Pa netreba ti 3d za slati poruke, zvati niti surfati. Koj će ti onda k...?

Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
15 godina
Čuvajte oči ! ! !

Brijem da bi bio najsretniji da uopće nemam mobitel!

srco
Moj PC  
7 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Čuvajte oči ! ! !

zovite me old fashion ali vjerovali ili ne ja nemam mobitel, tj. imam ali ne koristim ga, stalno mi je off.

Prestao sam ga koristiti od kada sam pročitao da ako ga nosite u džepu da oštećuje vojnike u testisu.

poslije toga svi me mogu dobiti na FB-u ili HC frendovi na steamu.

Energija pripada svima, kao i zrak! Mašta, bitnija od znanja!
Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Čuvajte oči ! ! !
Također, mobitel je 90% vremena isključen, a trenutno na računu imam 98km (oko 370 kuna?) jer mjesečno nadoplaćujem da kartica ostane aktivna. Moram nekome dati da to potroši, lol.
Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Čuvajte oči ! ! !

mos mislit............

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Čuvajte oči ! ! !

za moje oci je vec prekasno... {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Re: Čuvajte oči ! ! !
Ja sam u jednom trenutku imo 1100kn na racunu... no shit...
4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice