Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 833.602
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
MSN kaže...
linpus kaže...

Meni danas dosla obavijest da treba dostaviti racun na carinu, sto sam i ucinio. Zena tamo je rekla da ga mogu ocekivati kroz nekih tjedan dana. (posta u okolici Zagreba). E sad, ja sad saznao da idem na u utorak na put i nece me biti preko 10 dana, a nema tko podignuti mob kad ga postar donese. Jel postoji kakva mogucnost da ga ja presretnem u Zg pošti kad obrade carinu?

I 2. pitanje, jel ima neka stranica gdje razvijaju i testiraju romove za ovaj mob, kao xda (tamo nisam nasao nista za ovaj mob)...Hvala

Ja nisam placao pdv-e na mob, ali krajem prosle godine isto tako sam primio jednu posiljku i znao sam da ju necu moci podici jer sam bio u inozemstvu, te isti dan kad sam primio od postara onaj papiric otisao u branimirovu na carinu i oni su mi bez ikakvih pitanja odmah carinili posiljku i uzeo paket kuci..Tako da ako se nije nista promijenilo od prosle godine mislim da možes otici u branimirovu i uzet si mob :) 

e to je bilo tako prosle godine, ali sada mislim da nema osobnih dolazaka na carinu otkad su ukinuli sve carine osim one u zgu

ispravite me ako grijesim

11 godina
neaktivan

ako mi zele naplatit pdv jel mi skinu s kartice taj neki odredeni iznos ili kad poštar donese mobitel naplate?

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni je danas došao konačno. {#} platio sam pdv 220kn(pdv+poštarina) i ukupno me dakle izašao 1050kn. nakon početnog druženja mogu reć da je jako lijep mobitel, čvrst i brz {#} nažalost nisam ga naručio sebi al mogao bi jedan jr ovaj mob me se stvarno dojmio pa bi bilo vrijeme da pošaljem sgs2 u penziju. ako ne odma onda kroz pola godine sigurno naručujem nekog kineza sa banggooda. moja preporuka svima {#}

EDIT: pdv se plaća poštaru direktno

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 15:29 (Rodach).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LynkS kaže...
MSN kaže...
linpus kaže...

Meni danas dosla obavijest da treba dostaviti racun na carinu, sto sam i ucinio. Zena tamo je rekla da ga mogu ocekivati kroz nekih tjedan dana. (posta u okolici Zagreba). E sad, ja sad saznao da idem na u utorak na put i nece me biti preko 10 dana, a nema tko podignuti mob kad ga postar donese. Jel postoji kakva mogucnost da ga ja presretnem u Zg pošti kad obrade carinu?

I 2. pitanje, jel ima neka stranica gdje razvijaju i testiraju romove za ovaj mob, kao xda (tamo nisam nasao nista za ovaj mob)...Hvala

Ja nisam placao pdv-e na mob, ali krajem prosle godine isto tako sam primio jednu posiljku i znao sam da ju necu moci podici jer sam bio u inozemstvu, te isti dan kad sam primio od postara onaj papiric otisao u branimirovu na carinu i oni su mi bez ikakvih pitanja odmah carinili posiljku i uzeo paket kuci..Tako da ako se nije nista promijenilo od prosle godine mislim da možes otici u branimirovu i uzet si mob :) 

e to je bilo tako prosle godine, ali sada mislim da nema osobnih dolazaka na carinu otkad su ukinuli sve carine osim one u zgu

ispravite me ako grijesim

ne griješiš, i ja sam bio po svoj mobitel al nema ništa odma nego ti šalju kući

14 godina

jedina zamjerka do sada su mu preslabe LEDice, samo kod mene ili? takoder zivim u manjem mjestu i kada ukljucim 3G stalno mi gubi mrezu pa dobije, pa izgubi pa dobije, to je zbog tih frekvencija?

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
17 godina

Da, zbog frekvencija odašiljača.

Btw na bangu je spuštena cijena Cubota, sada je 150$, tj. 140$ s kuponom.

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
11 godina
neaktivan

Znaci nemogu nikako pokupiti mobitel negdje u zg u posti kad prode carinu prije nego ga posalju prema meni? Ili barem nekako ubrzati proces pa da mobitel dode do ponedjeljka?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kak da složim internet na bonbon mreži na ovom mobitelu? nema onih postavki na njihovim stranicama..

0 0 hvala 0
15 godina

Evo nakon jednog dana korištenja samo dvije zamjerke na CUBOT-a.

LED bljeskalica je kriminalno slaba i zvučnik je malo pre glasan, ne može se stišat da zvukovi budu skroz tihi, uvijek je nekako preglasno.

Baterija je sad na 69%, uz prosječno korištenje od 8 ujutro.

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

e ljudi di je onaj post(mail za carinu) da znam kako ga sročit :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
bradonja_85 kaže...

Evo nakon jednog dana korištenja samo dvije zamjerke na CUBOT-a.

LED bljeskalica je kriminalno slaba i zvučnik je malo pre glasan, ne može se stišat da zvukovi budu skroz tihi, uvijek je nekako preglasno.

Baterija je sad na 69%, uz prosječno korištenje od 8 ujutro.

Šta nije buggirano to za bateriju neš bilo? Da pogrešno pokazuje?

Ovo sve drugo potpisujem, nije mi još došao mob, al sam od frenda malo isprobao, inače je mobitel odličan, stiže valjda do kraja sljedećeg tjedna, jučer sam poslao email pošti/carini sa onim PCP-om i svim računima(paypal & banggood). {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
15 godina

Odakle ti to za bateriju, nabaci neki link ako imaš.

E i jedan problem imam :)

Do sad sam imao HTC Desire s nekim custom rom-om. Mobitel bi sam usporedio brojeve iz imenika i facebook prijatelje i onda bi sam dodavao slike kontaktima. Sad mi to neće radi.

Imaju li negdje nekakve postavke koje moram promjenit jer ja ne mogu ništa naći?

14 godina

Moj je danas stigao. Ali GPS nesto steka. Znali tko rjesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
moderator
franciskod kaže...

Moj je danas stigao. Ali GPS nesto steka. Znali tko rjesenje?

http://www.gizchina.com/2013/07/23/how-to-fix-poor-gps-on-mediatek-phones/

Kome treba 10$ popusta na Banggdod neka se javi na PP.
14 godina

Probao sam ali nece :(

11 godina
neaktivan

Imam problem s placanjem. Napravio sam paypal acc, sve super, naplatili mi onu siću, upisao code. Pise da je sve obavljeno.

Odem na banggood, dodem do zadnjeg koraka placanja i kaze mi da ne mogu platit trenutno i da potvrdim karticu na paypalu.

Jel treba proc neko vrijeme? Ili je banggood sad sjeban? Zna li itko?

0 0 hvala 0
17 godina

Ovo je više pitanje za paypal temu ali odgovoriti ću ovdje.

Za narudžbu veću od 100$ tvoja kartica treba biti verificrana, tj. na paypal stranici odaberi opciju verificiranja, on ti skine 1$ s kartice, ti odeš u banku i vidiš koji kod u opisu je bio prilikom skidanja tog dolara i uneseš ga na paypal

Time ti kartica postaje verificirana imožeš kupovati iznad 100$

Moja recenzija Cubota GT99 na anton008.com Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp.
13 godina
neaktivan

ili zovi službu za korisnike neka ti pošalju ili pogledaj link http://cafe.mobil.hr/threads/69009-Internet-postavke-(T-Mobile-Vip-Tele2-Bonbon).

Edit : Za @ Rodach info.

Poželjno je stisnuti HVALA
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 22:48 (Fero).
11 godina
neaktivan

ne razumijem ovo za carinu kad moras slat racune..jel to moram slat ako mi otvore paket pa da vide da je uredno placen ili svima otvore pa se salju racuni i jos onda pdv naplate? i jel moguce da moras poslat racun,a ne naplate ti pdv?

0 2 hvala 0
17 godina
moderator
11glava11 kaže...

ne razumijem ovo za carinu kad moras slat racune..jel to moram slat ako mi otvore paket pa da vide da je uredno placen ili svima otvore pa se salju racuni i jos onda pdv naplate? i jel moguce da moras poslat racun,a ne naplate ti pdv?

Pročitaj cijelu prvu poruku u ovoj temi (iako je vezana uz eBay, u velikom djelu se tiče carinjenja). http://www.bug.hr/forum/topic/internet/ebay-cesto-postavljana-pitanja-faq/167189.aspx

I slobodno pročitaš zadnjih nekoliko stranica ove teme.

11 godina
neaktivan

hvala ,nasao sam odgovore :)

15 godina
neaktivan
ukay1000 kaže...

Ja jos nisam dobio mobitel ali nakon kaj sam poslao "dokumente" na njihov mail, poslali mi da je zaprimljeno i da pocinje carinski postupak. Valjda sada gledaju i racunaju.

Uglavnom. Najlakse je ovako (barem meni) za one kaj koriste Chrome.

Nakon kaj dobijete od njih poziv postom doma (tek tada saljete mail, prije nikako!) u cosku ce vam pisati taj neki broj koji morate naznaciti u mailu.

Ulogirate se na paypal i na banggood stranicu.

Na paypalu idete na povijest, nadjete gdje vam je naplaceno od banggooda, stisnete na detalje. Kada ste na toj stranici stisnete na Chromu u desnom gornjem cosku na 3 crtice, pa na ispis i pod odrediste stavite spremi u PDF.

Isto napravite na Banggood stranici samo kaj morate spremit detalje od kupnje.

Sada imate dvije stranice spremljene u PDF formatu, to umetnete u mail i napisete broj kojeg ste dobili u pozivu.

Primjer kako sam ja napisao.

Postovani, dobio sam od vas poziv da vam dostavim dokumente od kupnje proizvoda koji mi je poslan zato vam prilazem sljedece:

Direktan link stranice gdje je proizvod kupljen (tu stavite link od moba)

Narudzba sa stranice u PDF formatu.

Paypal potvrda placanja u PDF formatu.

PCP 1234/13

I to je to. Sad cemo vidjeti.

može email ja ga nemam a došlo mi i men piše pcp123/13

17 godina

Njihov mail je 10004.zagreb@posta.hr 

Inače došao i meni danas mob.

Platio 219kn pdv i 24kn poštarinu.

06.09 im poslao dokumente a danas stigao meni doma

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

znaci za oko 1000 kn se dobije telefon koji je tehnicki nabrijan... i lipo izgleda .. ali ima problema sa 3G mrezom van grada (Tele2) i generalni GPS problem.... jesam li nesto zaboravio?

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina

Kakav GPS problem? S fixom je odličan, lock od nekoliko sekundi i precizan je te nikada ne miješa ulice.

17 godina

ma daj ... pun je internet mediatek procesora i GPS problema ... pogledaj par postova gore ... da taj fix radi svima onda bi ga po defaultu stavljali ....

Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
Meni gps nist ne znaci. Inace, jos uvijek sam pod dojmom. Odlican mob. Za te novce u hr nemres dobit ni priblizno jak i dobar mob. Stavis ovaj kraj huawei y300 i dobijes komediju. Kao the rock vs mr bean u podizanju utega.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
13 godina
ukay1000 kaže...
Meni gps nist ne znaci. Inace, jos uvijek sam pod dojmom. Odlican mob. Za te novce u hr nemres dobit ni priblizno jak i dobar mob. Stavis ovaj kraj huawei y300 i dobijes komediju. Kao the rock vs mr bean u podizanju utega.

Meni također GPS ne radi ni sa fixom, čak bih se usudio reći da je kompletno neupotrebljiv.

Evo npr. na Tronsmartu TS7 GPS po defaultu radi odlično, ali u radu Cubot se doima puno fluidniji. Nije da je spor, nego jednostavno u prijelazima i animacijama Cubot radi sve glatko, dok je kod Tronsmarta dojam da ti prijelazi nisu glatki, iako vjerojatno jednakom brzinom otvaraju appove.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
14 godina
neaktivan

Moze jedan aktivan kupon za popust za ovaj mob sa bangooda ako nije problem :) 

hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo vam jedan MIUI v5 Rom i Gapps za Cubota  :D ja koristim kao daily driver i odlican je ^^

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice