Meni danas dosla obavijest da treba dostaviti racun na carinu, sto sam i ucinio. Zena tamo je rekla da ga mogu ocekivati kroz nekih tjedan dana. (posta u okolici Zagreba). E sad, ja sad saznao da idem na u utorak na put i nece me biti preko 10 dana, a nema tko podignuti mob kad ga postar donese. Jel postoji kakva mogucnost da ga ja presretnem u Zg pošti kad obrade carinu?
I 2. pitanje, jel ima neka stranica gdje razvijaju i testiraju romove za ovaj mob, kao xda (tamo nisam nasao nista za ovaj mob)...Hvala
Ja nisam placao pdv-e na mob, ali krajem prosle godine isto tako sam primio jednu posiljku i znao sam da ju necu moci podici jer sam bio u inozemstvu, te isti dan kad sam primio od postara onaj papiric otisao u branimirovu na carinu i oni su mi bez ikakvih pitanja odmah carinili posiljku i uzeo paket kuci..Tako da ako se nije nista promijenilo od prosle godine mislim da možes otici u branimirovu i uzet si mob :)
e to je bilo tako prosle godine, ali sada mislim da nema osobnih dolazaka na carinu otkad su ukinuli sve carine osim one u zgu
ispravite me ako grijesim