Ajmo vi koji imate taj mob, jel se isplati kupiti i dobivam li bolji mob od Xperie Miro?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajmo vi koji imate taj mob, jel se isplati kupiti i dobivam li bolji mob od Xperie Miro?
malo je reć bolji mobitel hah, ja sam nauričio ipak, strah me pdv-a al tako je kako je
malo je reć bolji mobitel hah, ja sam nauričio ipak, strah me pdv-a al tako je kako je
Gdje je trenutno najsigurnije i najpovoljnije kupiti?
Gdje je trenutno najsigurnije i najpovoljnije kupiti?
http://www.banggood.com/CUBOT-GT99-4_5-Inch-4G-ROM-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Smart-Phone-p-77689.html?currency=USD
pošalješ mi svoj mail na privat i ja ti dam kupon za 10$ popusta, carine neće biti, jer kako kažu kolege s foruma,
paket ide prvo u švedsku pa se prepakira za hrvatsku, ali postoji vjerojatnost naplate pdv-a, to ti je igra na sreću u vrijednosti od 250kn :D
može kod za na banggood pm
thanks
Na geekbyuingovom fejsu su potvrdili da im je Cubot GT99 najrpodavaniji mobitel na webu a imaju i akciju da dobijete crni i crveni poklopac gratis. Cijena 155$.
Na stranicama od fastcardtecha piše da podržava memorijske kartice do 16 gb, a ja sam si mislio kupiti neku class 10 od 32 gb.
Jel neko probao ide li ova od 32 gb? Evo link:
Ja imam od 16gb i uredno radi. Probaj od nekoga posuditi karticu od 32gb i probaj.
Da više ne tražimo ovdje kodove i raspravljamo o trackingu mislio sam da bi bilo dobro prebacit se u novu temu http://www.bug.hr/forum/topic/internet/banggoodcom/194131.aspx
Na stranicama od fastcardtecha piše da podržava memorijske kartice do 16 gb, a ja sam si mislio kupiti neku class 10 od 32 gb.
Jel neko probao ide li ova od 32 gb? Evo link:
Na stranici od Cubot-a pise da prima do 64Gb: http://www.cubot.net/Mobilephone.aspx?id=60
Mene zanima da li je ovo greska u podacima ili je mobitel stvarno tezak 224g sa baterijom ili je to trebalo pisati 124g?

Tezak je oko 140g..
Imam One x kuci, slicne su tezine.

jel radi mobitel na micro sd hc kartice ili samo na obične?
Da. Čim vidiš da uređaj podržava SD kartice od preko 4GB, znači da podržava SDHC.
Kolege imam jedno pitanje, vise je molba nego pitanje :)
Da li ima netko iz Zagreba tko je vec narucivao taj mobitel da naruci za mene?
Posto uskoro ostajem bez iPhonea (vracam se na android jer mi iPhone nikako ne pase) covjek bi mi platio u 2 rate. Pa kako bi on meni davao novce tako bi ja odma tom nekom uplatio na racun ili osobno predao

haha znam, al eto tolko sam ocajan jer neznam kog da trazim haha
haha znam, al eto tolko sam ocajan jer neznam kog da trazim haha
Odi u banku, napravi si devizni račun u eurima, otvori Pay-pal i kupi mobitel, nije to tako puno posla, kroz ovaj tjedan si gotov.
molim vas ako se možete izjasnit koje platia sve pdv od ovih šta su kupovali preko banggooda, čisto da iman neku sliku.
bilo bi mi to previše novaca za trenutnu situaciju
mislim da više neće biti onih koji NISU platili pdv sa bang-a. na forum.hr cure inormacije da su na carini skužili foru i da kako kaže premijer " to tak nebu išlo"
Možeš nabacit link na tu temu na forum.hr?
Možeš nabacit link na tu temu na forum.hr?
neznam kakva panika oko tog čekanja, pa bilo koja roba iz kine, hong konga u 95% slučajeva treba minimalno 2-2 ipo tjedna da dođe na kučnu adresu, išao paket preko švedske il neznam kuda..
Može kod za banggood na pm?
thanks
Koliko imate screen on na Cubotima ?
Evo jedno malo jače korištenje. Pun sat Buggy Blitz igre i 4h screen on-a..
Inače, za ovih 10% koji pišu za ekran su lažirani, uvijek je taj iznos oko 10-15%, dok su uvijek najviše zastupljeni "Cell standby" i "Phone Idle", a mobitel dok je u sleepu ne troši praktički ništa..
Kad pričate o potrošnji, izdržljivosti baterije, kako držite ekran, na 100% svjetline ili ?
Dok sam doma na 0% a vani na 50%. Eventualno kada je direktno na suncu ponekad stavim na 100%.
Meni mu je čak nedostatak preglasan zvučnik. Na najslabijem se jako čuje.
Još jedno kratko pitanje, je li tko probao 64GB karticu staviti?
Jel se kome mako s carine u zadnjih par dana? Meni je tamo od 27.8