Cubot GT99 Smartphone Android 4.2

poruka: 2.779
|
čitano: 836.755
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Cubot GT99 Smartphone Android 4.2
Fero kaže...
bradonja_85 kaže...

Da li je stigao kući, reci nam i kako si prošao?{#}

Još je na carini. Zna netko koliko se paketi inače zadržavaju na carini?

14 godina

Ja sam malo pregledaval forume i otprilike treba 5 dana, al mislim da nas čeka PDV! {#}

Maurer
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zapravo, mislim da je sad bolje ne narucivati s banggooda, jer sad sigurno sve poste iz svedske salju na carinu, ako su skuzili..meni je paket tek stigao u svedsku, ali isto pise singapur, tako da mislim da ce ici na carinu. Previse se o tome pisalo, i netko je procitao od tamo, ili nesto. Sestra je narucila prije mene, i njoj isto sad stoji na carini.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pa jel vi shvacate da svi paketi moraju ici na carinu(barem bi trebali),a to automatski ne znaci placanje pdv-a
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
Pa jel vi shvacate da svi paketi moraju ici na carinu(barem bi trebali),a to automatski ne znaci placanje pdv-a

Ne znam je li trebaju al znam da ne idu svi na carinu. I kad završe tamo obično ih brzo obrade ako ih neće carinit. Nekako mi smrdi da će mi izbit 200 kn iz đepa

14 godina
neaktivan

I meni isto. Jer oni prvi koji su narucivali s banggooda, nije im pisalo singapur, i nikome nije zadrzano na carini nego ravno iz zagreba u njihov grad. A u zadnje vrijeme svima, je otislo na carini i stoji po par dana..I na nekom forumu sam vidio da je nekome tko je narucio mobitel s banggooda zadrzan na carini, i zvali su ga da im dostavi racun..A kao pise da je iz Svedske, odakle im pravo onda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
brane47 kaže...

I meni isto. Jer oni prvi koji su narucivali s banggooda, nije im pisalo singapur, i nikome nije zadrzano na carini nego ravno iz zagreba u njihov grad. A u zadnje vrijeme svima, je otislo na carini i stoji po par dana..I na nekom forumu sam vidio da je nekome tko je narucio mobitel s banggooda zadrzan na carini, i zvali su ga da im dostavi racun..A kao pise da je iz Svedske, odakle im pravo onda?

čitaju bug i ostale forume pa znaju sve naše tajne

13 godina
neaktivan

A nije niti čudno što toliko pošiljaka dolazi iz Švedske, mislim da vele, a šta je to toliko navala paketa iz Švedske? {#}{#}.

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pa je li toliki problem i ako platite taj PDV, jer opet i kad platite PDV dobijete mobitel vrlo jeftino u odnosu na ono sto se nudi u Hrvatskoj za te novce

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina

Iako ima i pozitivnih iskustava, jučer mu je došao. Frend mi se pohvalio, naručio ga je prije 2 i pol tjedna.

Treba pričekati. Btw ja imam problem s ovim mobitelom. tj. jednom igrom. Despicable me mi ne sprema rezultat igre na ovom mobitelu. Svaki put kada resetiram mobitel moram sve misije i banane (te početni tutorial) skupljati od 0.

Ne znam je li to bug u igri ili što no u svim drugim igrama rezultat se sprema nromalno.

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 18:24 (Ag008).
13 godina
neaktivan
Carine nema do 150 eur, a PDV jbg ali Prvih 22 eur nema pdv onda ide i meni negdje oko 200,00 kn i dobro.
Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
eagle05 kaže...

Pa je li toliki problem i ako platite taj PDV, jer opet i kad platite PDV dobijete mobitel vrlo jeftino u odnosu na ono sto se nudi u Hrvatskoj za te novce

A čuj, do sad sam uvijek prošao bez carine i pdv-a, pa mi malo i je problem...

Maurer
12 godina
neaktivan

Meni ta igra radi normalno na Cubotu GT99 samo što je framerate spor i meni nepodnošljiv.

Instalirao sam čisto da testiram.

Odigrao jednom, skupio 5000 banana uradio reboot na mobu i sve je bilo sačuvano.

Deinstalirao sam jer mi je igra sranje{#}

17 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Iako ima i pozitivnih iskustava, jučer mu je došao. Frend mi se pohvalio, naručio ga je prije 2 i pol tjedna.

Treba pričekati. Btw ja imam problem s ovim mobitelom. tj. jednom igrom. Despicable me mi ne sprema rezultat igre na ovom mobitelu. Svaki put kada resetiram mobitel moram sve misije i banane (te početni tutorial) skupljati od 0.

Ne znam je li to bug u igri ili što no u svim drugim igrama rezultat se sprema nromalno.

Možda ti je igra na SD kartici, neke igre znaju imati problema sa spremanjem ako nisu na internoj memoriji.

13 godina

Jel netko probao koristiti BON-BON(ili kak se već piše) 3G na GT99? 

EDIT: Malo sam prošao nekoliko stranica unatrag u ovoj temi, ugl. di se gleda tracking paketa? Kina -- Švedska & Švedska -- Hrvatska?? 

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 6:54 (ramzocro-HCR).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bonbon = tmobile :) przi mi u Osijeku i 7km od Osa ovako http://www.speedtest.net/android/564890721.png
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
14 godina
ramzocro-HCR kaže...

EDIT: Malo sam prošao nekoliko stranica unatrag u ovoj temi, ugl. di se gleda tracking paketa? Kina -- Švedska & Švedska -- Hrvatska?? 

malo si premalo i površno prošao tih nekoliko stranica

http://www.17track.net

poklanjam 10$ kupone za banggood na pp
17 godina

Lenovo baterija se čini identična kao od Cubota... možda bi radila. Sada trebam naći vlasnika lenovo kineza da provjeri dimenzije.

Ako tko želi 10$ ili 10% kupone za Banggood nek se javi na pp. Recenzija Cubota GT99 na anton008.com
13 godina
Keiichi kaže...
Bonbon = tmobile :) przi mi u Osijeku i 7km od Osa ovako http://www.speedtest.net/android/564890721.png

Bolesno! {#}

Upravo saznao di prebacujem broj kad istekne ugovor! {#}

George double you Bush has two brains, the left and the right, like normal people. But the problem is that there is nothing right in his left brain and there is nothing left in his right brain
17 godina
Ag008 kaže...

Lenovo baterija se čini identična kao od Cubota... možda bi radila. Sada trebam naći vlasnika lenovo kineza da provjeri dimenzije.

Koji Lenovo?

17 godina

Ovaj

http://www.banggood.com/2500mAh-Feipusi-Battery-For-Lenovo-S868T,S870E,A798T,S889T,A820,P780-p-85263.html

EDIT: Nemože, dimenzije baterije Cubota su 6.6cm x 5.6cm x 0.4cm (+/- 0.1cm) 36 grama

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 15:54 (Ag008).
16 godina

Moze li netko odvrtiti Geekbench 3 i postati rezultate :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve benchmarke sam stavio u recenziju, a mislim da nikome ne pada na pamet kupiti aplikaciju od 0.94$ da ti objavi rezultat, uostalom samo 30 ljudi je ocijenilo tu aplikaciju i 1000 ljudi instalirano, što će ti taj benchmark?

17 godina
Ljudi se pale na chmarkove. Evo, meni danas sletio u zg, pa carina i nadam se vise da ce stici. Nikak se docekat. Napravit cu i ja recenziju, ali cu mu navesti mane na koje cu naletit i solucije kako ih rijesit. Stay tuned.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
protjeran

Ima li gdje tutorial za kupiti mob???
Ako ne sto da izaberem u kvadratu 1

Postavljam glupa pitanja

0 0 hvala 0
13 godina

Prvo prebaci cijenu u dolare da uštediš koju kunu. Ostavi dostavu kako je označeno, a ispod toga ubaci kod od kupona za popust

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.8.2013 19:39 (G20Titan).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Ovo što ti je već odabrano-Register, ništa drugo ne treba odabrati. Eventualno zalijepi kod kupona ako ti je netko poslao i to je to, klikni na Paypal express

15 godina

u kvadratu jedan biras ovo gdje ti tocnica i je, osim ako zelis platiti postarinu, u tom slucaju ti mozda i prije dode, ali ostavis ovako i besplatno ti je, ali svakako dobijes tracking number tako da nemas frke...

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

molim vas ako se možete  izjasnit koje platia sve pdv od ovih šta su kupovali preko banggooda, čisto da iman neku sliku.

bilo bi mi to previše novaca za trenutnu situaciju

5 da
4 ne

2 7 hvala 0
16 godina
xDISORDERx kaže...

molim vas ako se možete  izjasnit koje platia sve pdv od ovih šta su kupovali preko banggooda, čisto da iman neku sliku.

bilo bi mi to previše novaca za trenutnu situaciju

naj se preveč srditi ali moreš probati pisati na književnem?

Mislim ajmo svi derat po svome..

hvala!

[M|C] jokaCRO ingame
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice