Da li je stigao kući, reci nam i kako si prošao?
Još je na carini. Zna netko koliko se paketi inače zadržavaju na carini?
Da li je stigao kući, reci nam i kako si prošao?
Još je na carini. Zna netko koliko se paketi inače zadržavaju na carini?
Ja sam malo pregledaval forume i otprilike treba 5 dana, al mislim da nas čeka PDV!
Zapravo, mislim da je sad bolje ne narucivati s banggooda, jer sad sigurno sve poste iz svedske salju na carinu, ako su skuzili..meni je paket tek stigao u svedsku, ali isto pise singapur, tako da mislim da ce ici na carinu. Previse se o tome pisalo, i netko je procitao od tamo, ili nesto. Sestra je narucila prije mene, i njoj isto sad stoji na carini.
Ne znam je li trebaju al znam da ne idu svi na carinu. I kad završe tamo obično ih brzo obrade ako ih neće carinit. Nekako mi smrdi da će mi izbit 200 kn iz đepa
I meni isto. Jer oni prvi koji su narucivali s banggooda, nije im pisalo singapur, i nikome nije zadrzano na carini nego ravno iz zagreba u njihov grad. A u zadnje vrijeme svima, je otislo na carini i stoji po par dana..I na nekom forumu sam vidio da je nekome tko je narucio mobitel s banggooda zadrzan na carini, i zvali su ga da im dostavi racun..A kao pise da je iz Svedske, odakle im pravo onda?
I meni isto. Jer oni prvi koji su narucivali s banggooda, nije im pisalo singapur, i nikome nije zadrzano na carini nego ravno iz zagreba u njihov grad. A u zadnje vrijeme svima, je otislo na carini i stoji po par dana..I na nekom forumu sam vidio da je nekome tko je narucio mobitel s banggooda zadrzan na carini, i zvali su ga da im dostavi racun..A kao pise da je iz Svedske, odakle im pravo onda?
čitaju bug i ostale forume pa znaju sve naše tajne
A nije niti čudno što toliko pošiljaka dolazi iz Švedske, mislim da vele, a šta je to toliko navala paketa iz Švedske? .
Pa je li toliki problem i ako platite taj PDV, jer opet i kad platite PDV dobijete mobitel vrlo jeftino u odnosu na ono sto se nudi u Hrvatskoj za te novce
Iako ima i pozitivnih iskustava, jučer mu je došao. Frend mi se pohvalio, naručio ga je prije 2 i pol tjedna.
Treba pričekati. Btw ja imam problem s ovim mobitelom. tj. jednom igrom. Despicable me mi ne sprema rezultat igre na ovom mobitelu. Svaki put kada resetiram mobitel moram sve misije i banane (te početni tutorial) skupljati od 0.
Ne znam je li to bug u igri ili što no u svim drugim igrama rezultat se sprema nromalno.
Pa je li toliki problem i ako platite taj PDV, jer opet i kad platite PDV dobijete mobitel vrlo jeftino u odnosu na ono sto se nudi u Hrvatskoj za te novce
A čuj, do sad sam uvijek prošao bez carine i pdv-a, pa mi malo i je problem...
Meni ta igra radi normalno na Cubotu GT99 samo što je framerate spor i meni nepodnošljiv.
Instalirao sam čisto da testiram.
Odigrao jednom, skupio 5000 banana uradio reboot na mobu i sve je bilo sačuvano.
Deinstalirao sam jer mi je igra sranje
Iako ima i pozitivnih iskustava, jučer mu je došao. Frend mi se pohvalio, naručio ga je prije 2 i pol tjedna.
Treba pričekati. Btw ja imam problem s ovim mobitelom. tj. jednom igrom. Despicable me mi ne sprema rezultat igre na ovom mobitelu. Svaki put kada resetiram mobitel moram sve misije i banane (te početni tutorial) skupljati od 0.
Ne znam je li to bug u igri ili što no u svim drugim igrama rezultat se sprema nromalno.
Možda ti je igra na SD kartici, neke igre znaju imati problema sa spremanjem ako nisu na internoj memoriji.
Jel netko probao koristiti BON-BON(ili kak se već piše) 3G na GT99?
EDIT: Malo sam prošao nekoliko stranica unatrag u ovoj temi, ugl. di se gleda tracking paketa? Kina -- Švedska & Švedska -- Hrvatska??
EDIT: Malo sam prošao nekoliko stranica unatrag u ovoj temi, ugl. di se gleda tracking paketa? Kina -- Švedska & Švedska -- Hrvatska??
malo si premalo i površno prošao tih nekoliko stranica
Lenovo baterija se čini identična kao od Cubota... možda bi radila. Sada trebam naći vlasnika lenovo kineza da provjeri dimenzije.
Bolesno!
Upravo saznao di prebacujem broj kad istekne ugovor!
Lenovo baterija se čini identična kao od Cubota... možda bi radila. Sada trebam naći vlasnika lenovo kineza da provjeri dimenzije.
Koji Lenovo?
Ovaj
http://www.banggood.com/2500mAh-Feipusi-Battery-For-Lenovo-S868T,S870E,A798T,S889T,A820,P780-p-85263.html
EDIT: Nemože, dimenzije baterije Cubota su 6.6cm x 5.6cm x 0.4cm (+/- 0.1cm) 36 grama
Moze li netko odvrtiti Geekbench 3 i postati rezultate :)
Sve benchmarke sam stavio u recenziju, a mislim da nikome ne pada na pamet kupiti aplikaciju od 0.94$ da ti objavi rezultat, uostalom samo 30 ljudi je ocijenilo tu aplikaciju i 1000 ljudi instalirano, što će ti taj benchmark?
Prvo prebaci cijenu u dolare da uštediš koju kunu. Ostavi dostavu kako je označeno, a ispod toga ubaci kod od kupona za popust
Ovo što ti je već odabrano-Register, ništa drugo ne treba odabrati. Eventualno zalijepi kod kupona ako ti je netko poslao i to je to, klikni na Paypal express
u kvadratu jedan biras ovo gdje ti tocnica i je, osim ako zelis platiti postarinu, u tom slucaju ti mozda i prije dode, ali ostavis ovako i besplatno ti je, ali svakako dobijes tracking number tako da nemas frke...
molim vas ako se možete izjasnit koje platia sve pdv od ovih šta su kupovali preko banggooda, čisto da iman neku sliku.
bilo bi mi to previše novaca za trenutnu situaciju
5 | da |
---|---|
4 | ne |
molim vas ako se možete izjasnit koje platia sve pdv od ovih šta su kupovali preko banggooda, čisto da iman neku sliku.
bilo bi mi to previše novaca za trenutnu situaciju
naj se preveč srditi ali moreš probati pisati na književnem?
Mislim ajmo svi derat po svome..
hvala!