Pozdrav!
Dobio sam mobitel Blackberry 9520 Storm 2, interesira me ima li gdje u Zagrebu ili ostatku Hrvatske za kupiti bluetooth slušalice za taj mobitel?
Pogledao sam u velikom broju trgovina, ali nigdje nisam našao.
Hvala na svakoj pomoći.
Pozdrav!
Dobio sam mobitel Blackberry 9520 Storm 2, interesira me ima li gdje u Zagrebu ili ostatku Hrvatske za kupiti bluetooth slušalice za taj mobitel?
Pogledao sam u velikom broju trgovina, ali nigdje nisam našao.
Hvala na svakoj pomoći.
bluetooth slušalice su univerzalne
dakle radi bilo koja koju kupiš....
ili ti baš hoćeš nešto specijalno?
Nisam to znao. Znači bilo koje bluetooth slušalice će raditi na bilo kojem mobitelu?
Ne tražim ništa specijalno, nego sam mislio da mi trebaju bluetooth slušalice baš za blackberry.
Primjerice, imam drugi mobitel, Sony Ericsson Neo, za njega sam kupio bluetooth slušalice.
Da li bi te slušalice radile na Blackberriju?
radit će...
ja imam Nokia handsfree, a u međuvremenu promijenio bar 5 mobitela, od kojih nijedan nije Nokia pa uvijek radi
Super, baš ću probat kad mi dođe sutra.
Hvala puno na pomoći.
np :)
samo da napomenem...uvijek postoji mogućnost da neće raditi, ali to je iznimka i prije bih rekao greška u proizvodnji...
Ako ne budu radile, kupit ću druge, nije problem, barem te slušalice nisu preskupe. Jedino ako telefon ne radi, ali mislim da je takvo nešto rijetkost jer je potpuno nov.
radit će, vidjet ćeš :)
bluetooth je standard i on se treba poštivat u proizvodnji
dakle svi uređaji trebaju biti kompatibilni
Hvala ti još jednom.
Dobro da sam pitao jer bi inače do ludosti tražio posebne slušalice za blackberry :)