0.facebook na android uređaju

poruka: 84
|
čitano: 77.397
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Jučer sam kupio android smartphone u vipu,i fino navečer odem na 0.facebook.com...danas ujutro odem pogledat račun kad ono 47kn nabijenog podatkovnog prometa

Koji qurac se događa,na starom SE Cedar sam bez problema išao na 0.facebook bez kune na računu

usto mi je prije logiranja pisalo da se adresa ne poklapa ili slično,pa kad sam ušao na face link nije bio 0.face nego m.face...je li možda u tome problem??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: 0.facebook na android uređaju
Obaracaj paznju na sto ti pise gore u adress baru. Ako ijednom pise m.facebook a ne 0.facebook, skida ti pare. Jel znas sta ne smijes otvarati na Nuli?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina

da,slike,poveznice i to...znači ipak je problem do tog m.facebook...na 0.facebook ne mogu ući

13 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

da,slike,poveznice i to...znači ipak je problem do tog m.facebook...na 0.facebook ne mogu ući

Da, m.facebook se normalno plaća.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina

evo novi problem...jučer sam pokušao opet probati ući na 0.facebook,a kad me tražilo da prebaci na m.facebook,odustao sam i vratio se na vip portal(koji bi trebao biti besplatan?)...otišao sam pogledati stanje računa a imao sam i šta za vidjeti...69kn potrošnje...jutros sam opet išao vidjet i sad je 70,60kn...jel ja tu nešto propuštam?Ovo mi je prvi smartphone pa se i ne snalazim baš najbolje

ed:bio sam danas u vip centrui otkrio problem...svaki odlazak na internet se naplaćuje,neovisno o tome išao na face ili vip portal...koja đubrad masna

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.4.2012 16:02 (Ćoby).
14 godina

Imam novi problem.Danas i jučer sam surfao preko wi-fi,i kad sam danas pogledao račun,nabilo mi dodatnih 10kn podatkovnog prijenosa.Wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ćoby kaže...

Imam novi problem.Danas i jučer sam surfao preko wi-fi,i kad sam danas pogledao račun,nabilo mi dodatnih 10kn podatkovnog prijenosa.Wtf?

Isključi sve šta možeš.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Da li si isključio da ti se mobitel spaja na 3G?

14 godina

Iskljuci podatkovni promet, to ti je pod postavkama pod stavkom mobilne mreže, ugl to ti je onaj mali znakic (3G) :) TAko je i meni bilo i iskljucio sam 3g i sve stima ok :)

0 0 hvala 0
14 godina

Poiskjljučivao sam sve što mogu,danas sam već na 97kn podatkovnog prometa,stari će me ubit

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.4.2012 16:08 (Ćoby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ćoby kaže...

Poiskjlučivao sam sve što mogu,danas sam već na 97kn podatkovnog prometa,stari će me ubit

pa daj onda odi do svog operatera i pitaj njih u čemu je problem, te neka ti isključe to nešto! Btw. zašto nemaš uključenu nekakvu internet tarifu?

16 godina

Fino stisni tipku za gasenje i imas "iskljuci podatkovne veze" ( il tak nekaj ) 

Onda ti je mob blokiran skroz. Osim WIFI 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

I ja sam mu tako rekao al kaže da je sve pokusao poiskljucivati ali da mu i dalje trosi novce

17 godina
Ćoby kaže...

Poiskjljučivao sam sve što mogu,danas sam već na 97kn podatkovnog prometa,stari će me ubit

Računaj da kod tog izveštaja postoji kašnjenje od barem 24 sata, tako da se možda radi o protoku koji si potrošio pre nego što si sve isključio. Podatke ti u pozadini troše sinhronizacija accounta, automatski updatei, widgeti za vremensku prognozu i vesti, reklame u aplikacijama (za onemogućavanje ovog poslednjeg ti treba specijalna aplikacija)... Mislim da sam sve nabrojao. Ako ne uspevaš da zaustaviš potrošnju, uvek imaš opciju da zabraniš prenos podataka (Settings/Wireless & networks /Mobile networks/otkači Enable mobile data).

Inače, već prvog meseca nakon što sam kupio smartphone sam napravio oko 30€ i zaključio da mi uz takav telefon obavezno treba tarifa koja ima makar nešto podatkovnog prometa uključenog u pretplatu (ili, ako postoji u ponudi, tarifni dodatak sa kojim ti se postojeća pretplata uvećava za neki iznos, a za to dobijaš određeni broj MB mesečno).

13 godina

Vidim da je reka ovaj tip na prosloj stranici da ako imas tarifu u vipu da imas m.facebook besplatno sta je to jel istina?

[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Kelam kaže...

Vidim da je reka ovaj tip na prosloj stranici da ako imas tarifu u vipu da imas m.facebook besplatno sta je to jel istina?

Besplatan je ako je u toj tarifi uključen određeni broj MB...ja nemam MB u tarifi tako da bih trebao posebno kupovat pakete

14 godina
Ivan(4) kaže...
Ćoby kaže...

Računaj da kod tog izveštaja postoji kašnjenje od barem 24 sata, tako da se možda radi o protoku koji si potrošio pre nego što si sve isključio. Podatke ti u pozadini troše sinhronizacija accounta, automatski updatei, widgeti za vremensku prognozu i vesti, reklame u aplikacijama (za onemogućavanje ovog poslednjeg ti treba specijalna aplikacija)... Mislim da sam sve nabrojao. Ako ne uspevaš da zaustaviš potrošnju, uvek imaš opciju da zabraniš prenos podataka (Settings/Wireless & networks /Mobile networks/otkači Enable mobile data).

Inače, već prvog meseca nakon što sam kupio smartphone sam napravio oko 30€ i zaključio da mi uz takav telefon obavezno treba tarifa koja ima makar nešto podatkovnog prometa uključenog u pretplatu (ili, ako postoji u ponudi, tarifni dodatak sa kojim ti se postojeća pretplata uvećava za neki iznos, a za to dobijaš određeni broj MB mesečno).

znam da to kasni,ali ja u posljednjih 7 dana uopće nisam išao na net(osim wi-fi),a uredno gledam u transakcijama za jučer 0,7MB što je 7kuna.Uključen mi je jedino taj mobile data,to ću sad isključit...onda idem gasit mob pa prekinut sve veze.

A pakete ne želim kupovati jer mi internet nije prijeko potreban na mobitelu.

14 godina
GRDI-146 kaže...

Fino stisni tipku za gasenje i imas "iskljuci podatkovne veze" ( il tak nekaj ) 

Onda ti je mob blokiran skroz. Osim WIFI 

Jel to isto što i zrakoplovni mod,jer druge opcije nemam

14 godina

Ja sam na svome android uređaju prilikom kupnje ima uključen podatkovni promet (3G), nakon stavljanja mobitela u rad isključio sam taj "3G" te koristim samo WI-FI {#}

U slučaju ovog korisnika ja mu preporučam da ako je isključio podatkovni promet, a i dalje mu se MB(novci) skidaju onda bi mu najbolje bilo da ode do trgovine gdje je uređaj i kupio te da se s njima posavjetuje

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako....imam Samsung Galaxy Fit S5670 radi na Tele2 mrežu....primjetila sam da mogu na facebook a da ništa ne platim...al' problem je u tome što mi ide preko neke čudne stranice....stranica glasi ovako: m.0.facebook.com je li to normalno?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Stephanie kaže...

stranica glasi ovako: m.0.facebook.com je li to normalno?

m -> Mobile

0 -> zero

= mobilni besplatni facebook. Nemaš brige sve je u redu. {#}

17 godina
neaktivan
Stephanie kaže...

Ovako....imam Samsung Galaxy Fit S5670 radi na Tele2 mrežu....primjetila sam da mogu na facebook a da ništa ne platim...al' problem je u tome što mi ide preko neke čudne stranice....stranica glasi ovako: m.0.facebook.com je li to normalno?

na tele 2 mrezi se ne moze na 0 facebook, jedino na vip i tmobile

16 godina

Svim korisnicima TELE2 (na bonove) smartphonea preporučam SMART tarifu. Dobiješ 300 minuta razgovora (naplaćuje se uspostava poziva 25 lipa) i 1GB internet prometa. Za 30kn mjesečno. Meni osobno to savršeno. Trošim uskupno 45kn mjesečno. Tarifa 30+15 (ovih 15 otpada više na SMS poruke koje nužno moram slat ljudima bez smartphona i fejsa). Ostalo rješavama preko skypa, vibera, facemessagera. I nije me briga na kojoj sam verziji fejsa , i mogu mirno surfat i BUG forumom i koristit BUG aplikaciju bilo gdje :)

Nadam se samo da će ova tarifa potrajat jer je savršena za smartphone{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 10:22 (plavi08).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Molim vas za pomoć :)
imam problema sa mobom, samsung gt- m5650, ne radi defaultni browser, točnije mob se gasi svaki put kad dođem na njega, imam instaliranu operu mini al koristim ju preko wifi mreže pa me zanima dal se može koristiti 0.facebook.com bez spajanja preko wifi-a?
u operi mini ne radi :/ pomozite

0 0 hvala 0
14 godina

evo kako sam ja rjesio upisete htttp://0.facebook.com

znaci bez www. probajte meni isto nije islo napravi osam to i proradilo

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

to radi, ali vazno je napomenuti da facebook bez troskova na androidu necete imati nikada

skoro nikad, mozda tweakanjem. ima i opcija za to u postavkama ali ne radi najbolje

jer android os i aplikacije uvijek traze updateove, mail se refresha itd.

kad upalite mobilne podatke, skoro odmah se pocmu skidati pare / bajti

barem je meni tako na lg optimus s 2.3.4

There are only two races on this planet-the intelligent and the stupid.
13 godina
neaktivan
Probala http://0.facebook.com na operi mini i ništa :/
pomozite
14 godina
Hmmmmm... kaže...
Probala http://0.facebook.com na operi mini i ništa :/
pomozite

mora ici na default browser i nesmije biti na wifi spojen mob

13 godina
neaktivan
Ali default browser mi ne radi,na koji način onda riješiti?
14 godina
Hmmmmm... kaže...
Ali default browser mi ne radi,na koji način onda riješiti?

oji mob i kako neradi sta bude?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice