Besplatni program za Blending fotki

poruka: 11
|
čitano: 2.908
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran

Prije nekih godinu dana sam skinuo nekakav mali program za obradu fotografija s Bug DVD-a imao je super jednostavan način za stapanje dvije ili više fotki, ovako slično kao Photoshop, no puno jednostavniji je za korištenje.

D; disk mi je riknuo i izgubio sam taj program a zaboravio sam kako se zove.

On to radi ovako kao photoshop (gledati s kraja prve minute)  https://www.youtube.com/watch?v=BzUCzuunk2w

Ako se netko sjeti kako se zove neka javi, Nije niti Gimp, ni Photoscape, ni photoinstrument.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 21:23 (Povoljni reketari.com).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Znači, nema nitko odgovoriti na ovo pitanje ?!

OK, sve u redu.

Hvala.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

skini besplatno legalno photoshop cs2, najjednostavnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen
Re: Besplatni program za Blending fotki

Besplatno i legalno? A gdje to?

10 godina
odjavljen

Sad proguglah ;)

16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Sad proguglah ;)

da to su već neko vrijeme odlučili iz adobea stari photoshop CS2 davati besplatno, pohvalno od njih

10 godina
odjavljen

Na prvu rekoh WTF kad ono stvarno ;) Al ajmo realno ko zivi od fotki njemu 10 USD koliko kosta mjesecno PS i lightroom je kikiriki novac a ko ne zivi od fotki tesko da mu bas trebaju ta dva programa tj da ne moze raditi i sa free ili jeftinijim varijantama...

16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Na prvu rekoh WTF kad ono stvarno ;) Al ajmo realno ko zivi od fotki njemu 10 USD koliko kosta mjesecno PS i lightroom je kikiriki novac a ko ne zivi od fotki tesko da mu bas trebaju ta dva programa tj da ne moze raditi i sa free ili jeftinijim varijantama...

slažem se u potpunosti, kad su neki dan izbacili cijelu NIK kolekciju koja je bila 150USD prije, sada je kompletno besplatna to je bio ono wow u našem fotografskom svijetu, većini nas i CS2 je i dan danas sasvim dovoljan PS ako se većinski posao odrađuje u LRu. meni i kolegama koji radimo novinsku fotografiju LR je sasvim dovoljan s izuzetkom da neki moraju file info ukucavat pa im je bliži onaj iz PSa kojeg nakraju ubacuju u Bridgeu, ima to i LR samo se treba priviknut

17 godina
moderator
kale_fotograf kaže...
Torent kaže...

Sad proguglah ;)

da to su već neko vrijeme odlučili iz adobea stari photoshop CS2 davati besplatno, pohvalno od njih

AFAIK nisu. To što se Photoshop CS2 može downloadati s Adobeovih servera ne znači da je besplatan i da ga svatko smije koristiti. Ako se dobro sjećam, to je bilo namijenjeno kupcima Photoshopa CS2 koji radi nekih komplikacija s registracijom pa kupci nisu mogli aktivirati svoju instalaciju Photoshopa CS2 ili tako nešto.

EDIT: Adobe je odlučio ukinuti servere za registraciju CS2 programa pa je zato omogućio preuzimanje verzija za koje ne trebaju serveri za registraciju.

Torent kaže...

Taj foto-paket PS-a i Lightrooma ne možeš kupiti kod nas i da hoćeš. Kad bi i mogao, ne bi koštao 10 USD mjesečno, nego osjetno više (kao što su i druge aplikacije osjetno skuplje) i morao bi odmah platiti za cijelu godinu, umjesto da imaš opciju plaćati mjesečno. Tako da... Ljudima u normalnim zemljama je super, ljudima na Balkanu nije.

###

Što se tiče zbilja besplatnih programa, tu su Gimp kao kakva-takva zamjena za Photoshop i RawTherapee kao zamjena za Lightroom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2016 14:10 (mbaksa).
10 godina
odjavljen

Tnx za info. Nisam znao gdje to vrijei ali znam za tu ponudu koje je extra....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Torent kaže...

Tnx za info. Nisam znao gdje to vrijei ali znam za tu ponudu koje je extra....

eee ekstra je, ali mi je nećemo na balkanu vidjeti najvjerojatnije nikada

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice