Zanima me koliko j stabilan Back Track 4 posto imam org win7.Kako ga instalirati putem usb sticka i dali sta skodi win.Gledo sam tutoriale ali nista konkretno.Moze li mi netko objasnit korak po korak sta trebam radit.
Back track 4 instalacija,koristenje...?
- poruka: 11
- |
- čitano: 5.313
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto ti treba? Možda ti objasnim.
"BT4 nije toliko prilagoden za spajanje na internet, koliko za prikupljanje podataka o mrezama" netko zeli se igrat hackera :D
Ne zelim izigravati hackera.Locirao sam u susjedstvu 20-tak wi-fi mreza.Nemislim nikog ostetit nego samo da se spojim i surfam na mobitelu.Kao sto sam naveo u gore navedenom postu zanima me kako da instaliram bt4 i kako da ga koristim za crackanje susjedove mreze.Jos jednom napominjem da mi cilj nije izvodit hackera i ostetit nekog.
Ne zelim izigravati hackera.Locirao sam u susjedstvu 20-tak wi-fi mreza.Nemislim nikog ostetit nego samo da se spojim i surfam na mobitelu.Kao sto sam naveo u gore navedenom postu zanima me kako da instaliram bt4 i kako da ga koristim za crackanje susjedove mreze.Jos jednom napominjem da mi cilj nije izvodit hackera i ostetit nekog.
A znaš li ti da je ilegalno se spajat nekome na wireless bez dopuštenja i nadzora dotične osobe (vlasnika routera)
Znam to je gore od piratstva, ali ne vidim nesta s cime bi mogao ostetit osobu ako se spojim na njegov wirless i surfam.
Znam to je gore od piratstva, ali ne vidim nesta s cime bi mogao ostetit osobu ako se spojim na njegov wirless i surfam.
a ako nema flat rate internet pa mu nabiješ račun od tisuću ili više kuna? to nije bitno?
Koristis tudji promet, koji on placa svojim krvavo zaradjenim novcem. Hajde ti kupuj BUG svakog mjeseca i daj ga meni da go procitam... i to kad se meni prohtije.
Ne ocekuj pomoc ovdje...
Pa ako dotična ima npr. limitiran internet, tipa, 1GB, a ti joj napucaš još 1, oštetit ćeš je.
Mozda s time, da ces mu nabiti racun. jer vjerojatno nemaju svi flat..
A šta ako nema flat internet? (iako je to danas slaba mogućnost )
uglavnom, bolje ti je stavit na USB da boot-a s njega (dakle live usb) evo ti tut za to
ali ne znam oćeš li ti to znat koristit jer treba load-at drivere za wireless karticu (ako ju kojim slučajem ne prepozna), ako ne znaš to onda ništa od "hakiranja"