Back track 4 instalacija,koristenje...? zaključana tema

poruka: 11
|
čitano: 5.313
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Back track 4 instalacija,koristenje...?

Zanima me koliko j stabilan Back Track 4 posto imam org win7.Kako ga instalirati putem usb sticka i dali sta skodi win.Gledo sam tutoriale ali nista konkretno.Moze li mi netko objasnit korak po korak sta trebam radit.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zašto ti treba? Možda ti objasnim.

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

{#}"BT4 nije toliko prilagoden za spajanje na internet, koliko za prikupljanje podataka o mrezama" netko zeli se igrat hackera :D{#}

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Back track 4 instalacija,koristenje...?

Ne zelim izigravati hackera.Locirao sam u susjedstvu 20-tak wi-fi mreza.Nemislim nikog ostetit nego samo da se spojim i surfam na mobitelu.Kao sto sam naveo u gore navedenom postu zanima me kako da instaliram bt4 i kako da ga koristim za crackanje susjedove mreze.Jos jednom napominjem da mi cilj nije izvodit hackera i ostetit nekog.

15 godina
xerox996 kaže...

Ne zelim izigravati hackera.Locirao sam u susjedstvu 20-tak wi-fi mreza.Nemislim nikog ostetit nego samo da se spojim i surfam na mobitelu.Kao sto sam naveo u gore navedenom postu zanima me kako da instaliram bt4 i kako da ga koristim za crackanje susjedove mreze.Jos jednom napominjem da mi cilj nije izvodit hackera i ostetit nekog.

A znaš li ti da je ilegalno se spajat nekome na wireless bez dopuštenja i nadzora dotične osobe (vlasnika routera)

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 23:24 (Krešo91).
14 godina
neaktivan

Znam to je gore od piratstva, ali ne vidim nesta s cime bi mogao ostetit osobu ako se spojim na njegov wirless i surfam.

15 godina
moderator
xerox996 kaže...

Znam to je gore od piratstva, ali ne vidim nesta s cime bi mogao ostetit osobu ako se spojim na njegov wirless i surfam.

a ako nema flat rate internet pa mu nabiješ račun od tisuću ili više kuna? to nije bitno?

{#}

{#}

Ante Gotovina - HEROJ -- 15.04.2011. dan sramote........../// TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan

Koristis tudji promet, koji on placa svojim krvavo zaradjenim novcem. Hajde ti kupuj BUG svakog mjeseca i daj ga meni da go procitam... i to kad se meni prohtije.

Ne ocekuj pomoc ovdje...

2 0 hvala 0
17 godina
xerox996 kaže...

Pa ako dotična ima npr. limitiran internet, tipa, 1GB, a ti joj napucaš još 1, oštetit ćeš je.

15 godina
neaktivan
xerox996 kaže...

Mozda s time, da ces mu nabiti racun. jer vjerojatno nemaju svi flat..

15 godina
xerox996 kaže...

A šta ako nema flat internet? (iako je to danas slaba mogućnost {#})

uglavnom, bolje ti je stavit na USB da boot-a s njega (dakle live usb) evo ti tut za to

ali ne znam oćeš li ti to znat koristit jer treba load-at drivere za wireless karticu (ako ju kojim slučajem ne prepozna), ako ne znaš to onda ništa od "hakiranja" {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.5.2011 23:38 (Krešo91).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice