Zamjena običnog ADSL routera za WLAN

poruka: 7
|
čitano: 6.162
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Znači problem je ovaj. Imam ADSL od T-Com-a i obični njihov DSL router D-Link DSL-584T. Pošto bi mi jako koristilo da imam wireless odnosno WLAN router da se mogu po cijeloj kući spojit s laptopom zanima me mogu li ja taj router zamijeniti kod njih i kolko bi to došlo ili moram sam kupiti router i zamijeniti ga??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Zamjena običnog ADSL routera za WLAN

Koliko dugo imas adsl? 

Ako ti je ugovor istekao, onda ga mozes produziti i za neke male novce preci na wireless.

A ako ne, koliko ja znam uredaj ne mozes zamijenit za wireless osim ako ne platis punu cijenu u njihovom cjeniku koliko wireless modem kosta.

Svakako nazovi sluzbu za korisnike, besplatno je i oni ce ti bolje objasnit.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Radikal kaže...

Koliko dugo imas adsl? 

Ako ti je ugovor istekao, onda ga mozes produziti i za neke male novce preci na wireless.

A ako ne, koliko ja znam uredaj ne mozes zamijenit za wireless osim ako ne platis punu cijenu u njihovom cjeniku koliko wireless modem kosta.

Svakako nazovi sluzbu za korisnike, besplatno je i oni ce ti bolje objasnit.

Nemam dugo ADSL. Par mjeseci. Zanima me mogu li ja kupiti rabljeni WLAN uređaj i spojit ga a ovaj prodat ili mjenjat za WLAN??
17 godina
prihvaćeno rješenje

Možeš. A ako me neće cenzurirat javi mi se na PM, ja sam nedavno prešao n Bnet i ostao mi je Simensov ruter koji sam kupio od tcom-a. SE555. To im je najbolji model.

www.suvenirshop.com
16 godina
neaktivan

frendu je otisu ruter, sad hoce otic do tcoma  da ga zamjeni (otiso mu je adapter, pa da mu daju novi), jel se to placa kaj, ako neko zna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pinc kaže...

frendu je otisu ruter, sad hoce otic do tcoma  da ga zamjeni (otiso mu je adapter, pa da mu daju novi), jel se to placa kaj, ako neko zna

ne placa se

jogurt nema kičmu
17 godina
neaktivan

Ne placa se ukoliko mu je router jos pod garancijom. Ukoliko nije... ha tko zna, mozda mu izadu u susret, mozda ne. A adapter moze kupit za 20 kn i samo na njemu vrijednosti podesit. Ima onih univerzalnih sa x nastavaka po chipotekama, metrou itd.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice