Wireless snaga netbooka

poruka: 23
|
čitano: 2.465
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wireless snaga netbooka

Da li mi neko moze reci koja je snaga (dBi valjda....) wirelessa (tvornickog intergriranog) u netbooku? I kolko metara u okrugu onda hvata? Nadam se da netko zna,jer bi kupovao nesto novo da bolje hvatam :).Ovo je moj netbook samo sto ima 2 GB rama i crnu boju (al to nema veze :D)

HVALA UNAPRIJED!

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Wireless snaga netbooka

Svi su ograniceni na istu vrijednost tako da ti je svejedno koji ces kupiti.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Svi su ograniceni na istu vrijednost tako da ti je svejedno koji ces kupiti.

Mene zanima cisto informativno koja je to vrijednost odprilike............

The quieter you become, the more you are able to hear...
15 godina

zavisi, ako je a/b/g/n, onda bi ti vjerojatno trebala bit nesto malo veca (iako nisam siguran jer ipak mislim da je to do brzine i slaganja sa ostalim "slovima")

Google is your friend!!!
16 godina
neaktivan
Wireless snaga netbooka

Ma jao ljudi uopce me niste shvatili,samo Volkswagen me skuzio.Citaj ponovno plx

Kako se zove najpoznatiji albanski metereolog ?-Azimi Aljeti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Wireless snaga netbooka

Eo moja je 802.11b...............

I sta to sad znaci............

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nicash kaže...

Ma jao ljudi uopce me niste shvatili,samo Volkswagen me skuzio.Citaj ponovno plx

Jesam li ja "volkswagen"???Neodlučan

Google is your friend!!!
15 godina
Ivan 992 kaže...

Eo moja je 802.11b...............

I sta to sad znaci............

To znaci da moze imat brzinu od 18Mbps ili 11Mbps, i da se slaze sa adapterom b i a.. kada bi ih spajao

Google is your friend!!!
15 godina
neaktivan
passat kaže...

To znaci da moze imat brzinu od 18Mbps ili 11Mbps, i da se slaze sa adapterom b i a.. kada bi ih spajao

De ti meni onako fino reci jel to dobro il lose..................

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 19:30 (Ivan 992).
15 godina

haha, ja bih ipak rekao "prosjecno", jer jos postoji adapter g koji imaju brzinu 54Mbps i n koji ima 300Mbps.

Google is your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 20:20 (passat).
15 godina
neaktivan
Wireless snaga netbooka

Eo pogledaj na slici zasto pitam.............

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ajd uslikaj ovo

Google is your friend!!!
15 godina
neaktivan
Wireless snaga netbooka

Eo al iz ovog stvarno nevidis nist.............

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

"Listaj" to -connect using- do kraja pa reci sto pise

Google is your friend!!!
15 godina
neaktivan
Wireless snaga netbooka

Eo ti slika, slika govori tisucu rijeci, ali ova tek nekoliko.............

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nicash kaže...

Da li mi neko moze reci koja je snaga (dBi valjda....) wirelessa (tvornickog intergriranog) u netbooku? I kolko metara u okrugu onda hvata? Nadam se da netko zna,jer bi kupovao nesto novo da bolje hvatam :).Ovo je moj netbook samo sto ima 2 GB rama i crnu boju (al to nema veze :D)

HVALA UNAPRIJED!

Koliko sam shvatio ti pitaš kolika je frekvencija bežične mrežne kartice u netbooku i koliki je domet signala u prostoru.

802.11 b/g - 2.4 GHz frekvencija

Za domet ti ne bih znao reći, recimo da 802.11 b/g ruter odašilje bežični signal u zatvorenom na daljinu od oko 38m a na otvorenom na oko 140m, pa bi netbook trebao biti u tom područiju, ako grešim neka me neko ispravi.

Cloud computing vesti i recenzije: http://www.ictcloud.wordpress.com
15 godina
Quark kaže...
nicash kaže...

Koliko sam shvatio ti pitaš kolika je frekvencija bežične mrežne kartice u netbooku i koliki je domet signala u prostoru.

Za domet ti ne bih znao reći, recimo da 802.11 b/g ruter odašilje bežični signal u zatvorenom na daljinu od oko 38m a na otvorenom na oko 140m, pa bi netbook trebao biti u tom područiju, ako grešim neka me neko ispravi.

Ne grjesis!.. Nego mene zanima, sto znaci kad meni pise adapter a/b/g-draft n (na laptopu). Sto se podrazumijeva pod tim draft(nacrt) n?  Zasto nacrt??

Google is your friend!!!
15 godina
neaktivan
Wireless snaga netbooka

Bas sam naso na netu da je ova moja kartica zapravo 802.11b/g i da radi na 2.4GHz frekvenciji.............

Aj sad jel to dobro..........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jest!!!

Google is your friend!!!
17 godina
neaktivan
passat kaže...
Quark kaže...
nicash kaže...

Ne grjesis!.. Nego mene zanima, sto znaci kad meni pise adapter a/b/g-draft n (na laptopu). Sto se podrazumijeva pod tim draft(nacrt) n?  Zasto nacrt??

n je novi standard za bežičnu mrežnu komunikaciju koji je naslednik a/b/g protokola. Kako je dugo bio u pripremi, znači službene specifikacije nisu bile dovršene i nije bio službeno pušten u rad, nastao je draft n standard koji je ustvari beta n standarda. Standard n je dovršen i pušten u opticaj. Mrežni uređaji koji podržavaju draft n protokol su većinom dobili (ili će dobiti) nadogradnje firmwarea kako bi bili n kompatibilni.

Što se tiče tvog slučaja, ti bi se bez problema trebao spajati na sve mrežne uređaje koji podržavaju a/b/g/draft n ili n protokole, jedino nisam siguran dali bi trebao nadograditi driver mrežne kartice u laptopu i dali je tako nešta uopšte potrebno, najbolje otiđi na službene stranice i pogledaj dali se spominje nešta u driverima za tvoj laptop.

15 godina
Quark kaže...
passat kaže...
Quark kaže...
nicash kaže...

n je novi standard za bežičnu mrežnu komunikaciju koji je naslednik a/b/g protokola. Kako je dugo bio u pripremi, znači službene specifikacije nisu bile dovršene i nije bio službeno pušten u rad, nastao je draft n standard koji je ustvari beta n standarda. Standard n je dovršen i pušten u opticaj. Mrežni uređaji koji podržavaju draft n protokol su većinom dobili (ili će dobiti) nadogradnje firmwarea kako bi bili n kompatibilni.

Što se tiče tvog slučaja, ti bi se bez problema trebao spajati na sve mrežne uređaje koji podržavaju a/b/g/draft n ili n protokole, jedino nisam siguran dali bi trebao nadograditi driver mrežne kartice u laptopu i dali je tako nešta uopšte potrebno, najbolje otiđi na službene stranice i pogledaj dali se spominje nešta u driverima za tvoj laptop.

BIG thnx,.. Ovo si mi odlicno objasnio..dio sam znao, a sada sam nadogradio znanjeOsmijeh

Google is your friend!!!
17 godina
neaktivan
passat kaže...

BIG thnx,.. Ovo si mi odlicno objasnio..dio sam znao, a sada sam nadogradio znanjeOsmijeh

Nema problema, drago mi je da mogu pomoći.

17 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Bas sam naso na netu da je ova moja kartica zapravo 802.11b/g i da radi na 2.4GHz frekvenciji.............

Aj sad jel to dobro..........

Nema tu sta biti ili ne biti dobro. To tako radi i ako radi dobro je.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice