Router t-com to optima

poruka: 14
|
čitano: 5.906
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Router t-com to optima

Pozz,

Citao sam neke fore da se moze doticni thompson782(i) spojit na optimu ali router sa routerom tako da adsl ide preko postojeceg routera(od optime)a da thompson odasilje signal preko wirelessa ili lana.Znači da adsl samo ide preko optiminog a da thompson sluzi za spajanje?detalji,pomoc...tnx

0 0 hvala 0
14 godina
Router t-com to optima
Samo iskljuci dhcp na thompsonu i spoji ta 2 rutera lan kablom i ugasi wireless na optiminom ruteru
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Router t-com to optima

Router od optime nije wireless nego obicni router lan...Znaci samo ih spojim kabelom lan u thompsonu u opcijama nadjem dhcp i ugasim ga i to bi bilo to?jer treba flashat thompson da se makne ovo od t-coma?jos nesto mozda?

nemogu se ulogirat u router nikako koji su podatci?admin 0000 1234 nece...I jel mora od optime bit u bridge modeu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 13:06 (groc33).
14 godina
Router t-com to optima

nista ti nemoras dirat ruter od optime...samo provjeri jel u tom ruteru ukljucen dhcp ak bas hoces

a sto se tice thompsona trebala bi ti pisat sifra ispod njega...ako ni to nece imas gumb za resetiranje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ok to cu provjerit,a nemogu nigdje nac za iksljucit dhcp u thompsonu (firmware je od t-coma)...usao sam u router pomocu naljepnice...

SVE RADI,PRONAŠAO SAM SVE,HVALA PUNO :))

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.10.2012 13:20 (groc33).
14 godina
Router t-com to optima

pise ti dhcp-server, none...tak nest samo napravi da ti pise none

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
groc33 kaže...

ok to cu provjerit,a nemogu nigdje nac za iksljucit dhcp u thompsonu (firmware je od t-coma)...usao sam u router pomocu naljepnice...

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=197599

12 godina
neaktivan
Router t-com to optima

Jel ovo vrijedi i za Thomson ST780iWL?    Imam optimin Dlink 264 ar mislim da je taj.

0 0 hvala 0
14 godina
Router t-com to optima
vrijedi... samo isključis dhcp na thompsonu
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Router t-com to optima

Hvala na odgovoru.  E sad još jedno pitanje. Znaći imam taj optimin Dlink i sad taj T-comov Thomson.  I imam jedan problem> Kad forwardam portove u dlinku jedna igra mi ne reagira, ne mogu hostati ali kad to napravim kod frenda (koji ima t--com) sa ovim thomsonom ta igra šljaka (mogu hostati) 

Postoji li način da nekako to upasam dlink i taj thomson a da mi hosta igru preko thomsona.

Koristija bi ja direktno thomsona ali zbog različitih anexa koje koriste optima i T-com  A  i B to nije moguče.

Ne kužim se baš u to al evo kažu tko pita ne skita...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 11:12 (frenkimercenary).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Router t-com to optima

kvragu kako da iskuljučim taj dhcp?

0 0 hvala 0
14 godina
Router t-com to optima

a nadi negdje u opcijama imas...

milsim da je pod internet- lan tako nesto ...pise ti dhcp server ak nema opcije off onda stavi na none

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Router t-com to optima

tražim al ne nađe, inače triba mi to samo za danas odnosno večeras jel poslije to neču koristiti.   Ok resetira san ga i postavija iz početka i tu daje opciju turn off Dhcp valjda če sad valjati    hvala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 18:48 (frenkimercenary).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Router t-com to optima

Spoijo, daje wireles Thomson. Spojim se i kao sve ok ali ne otvara stranice??   Proba san stavit static IP na laptopu ali mi kaže da već negdi nešto postoji pa da ne dupliram da neče šljakati..

Kako da to objasnim. Kod dlinka svijetli lan 2 lampica i kod thomsona ethernet što znači da su međusobno spojeni. Ali ja kupim wireles od thomsona ali ne vjerujem da nji dva komuniciraju  zato i ne šljaka po mom mišljenju

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.11.2012 19:19 (frenkimercenary).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice