Problemi sa Zyxel P-660HW-D3

poruka: 28
|
čitano: 5.519
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle imam ovaj spomenuti ruter i izludjuje me. Najme veza zna pucat po par puta dnevno ( na sta sam dobio odgovor da je to normalno). Meni nazalost to nije normalno, posto nakon sto dodjem doma sa posla i odlucim odigrat jednu dvije dote, sc ili tako nesto pukne veza, a meni dodje da novi komp odlucim bacit kroz prozor zajedno sa tim smecem odvratnim na koji mi uredno salju mjesecni racun bez ikakve sanse promasaja.

Drugi problem je najme skidanje sa torrenta, najme napravio sam port forward, stavio taj port pod u torrent, ali govno skida i dalje po 0,1kb,2kb(dl mi je 10mbit a upload 0.5, na torrentu mi je zeleno svijetlo da radi ali kod testiranja porta kaze da je closed, dok mi na programima za provjeru kaze da je open), iskljucio sam sve moguce firewallove i stvarno mi vise nije jasno koji mu je.....

Sad me zanima da li je to samo stvar zyxela, ili samo ovog mojeg modela, da li postoji neki drugi ruter od t-coma koji nema ove probleme, da li mi je jednsotavno bolje otic u ducan i kupit neki normalni ruter( i koji ako znate).....?

Puno hvala i sry na frustracijama koje ce me vec polako pojest.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa zar bas nitko...aaaaaaaaa.......ajde daj netko hlp plz :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problemi sa Zyxel P-660HW-D3

Što se tiče pucanja veze to nikako nije normalno i za to je kriv pružatelj usluga, nazovi službu za korisnike i nek ti to riješe. Ovo za port forwarding nisam siguran u čemu je problem, možda nisi stavio statičku ip adresu?

I want to know God's thoughts, the rest are just details... Albert Einstein
16 godina
neaktivan

ja isto sam imao taj problem i to svaki dan par put kad bih igrao cod6 ili sl. onda sam ih nazvao samo promijeniti zicu od splitera do modema,ali i dalje je tak....pa sam napravio sljedece,razvalio sam modem(otvorio ga,prerezao neku zicu pa sam sa onim od sibice malo zacrnio tak da je izgledalo ko da je izgorilo nesto :) drugi dan su dosli,pogledali i donesli mi drugi modem(speedtouch 780) besplatno :) i sad mi radi super

edit: nazovi ih i reci da nek to rijese,ako nebudu htjeli il budu ti rekli da trebas kupiti novi modem ili produljiti ugovor ili sta vec posalji ih u ?urac

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.3.2010 8:50 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo za laganu utjehu, isti ruter i slicni problemi kod mene...naime, pucanje veze je misticno kako i doslo, tako i nestalo, nakon mjesec dana, nije mi stvarno dalo zivkati T-com.

Port foward, imam identicne postavke tvojima, znaci zelena kvacica, no kod testiranja porta, kao nije otvoren...medutim skida 400kb/s...znaci maksimalno.

ratovi igre politicara. posao lopova i veselje popova
16 godina
neaktivan

evo da ne otvaram novu temu imam jedno pitanjce...imam gore navedeni modem doma ali odpojila se zica za antenu(za wlan) tak da sad radi wlan samo na udaljenosti 1m i sad kad sam nazad zicu zalemio i dalje je radilo samo na udaljenosti od 1m

slika dolje

znaci zica je bilo prije zalemljena tu,al se otpojila i sad kad sam opet zalemio nije radilo,zasto?kak to nazad spojiti da antena obavlja svoju funkciju?

evo evo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zna mozda netko?
15 godina

Evošto sam ja napravio, i sada radi savršeno...Namigiva

Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
neaktivan
da,ali meni se ova zica za wlan odpojila i sad kad sam ju nazad zalemio ne radi :(
15 godina
protjeran
Gogica01 kaže...

Dakle imam ovaj spomenuti ruter i izludjuje me. Najme veza zna pucat po par puta dnevno ( na sta sam dobio odgovor da je to normalno). Meni nazalost to nije normalno, posto nakon sto dodjem doma sa posla i odlucim odigrat jednu dvije dote, sc ili tako nesto pukne veza, a meni dodje da novi komp odlucim bacit kroz prozor zajedno sa tim smecem odvratnim na koji mi uredno salju mjesecni racun bez ikakve sanse promasaja.

Drugi problem je najme skidanje sa torrenta, najme napravio sam port forward, stavio taj port pod u torrent, ali govno skida i dalje po 0,1kb,2kb(dl mi je 10mbit a upload 0.5, na torrentu mi je zeleno svijetlo da radi ali kod testiranja porta kaze da je closed, dok mi na programima za provjeru kaze da je open), iskljucio sam sve moguce firewallove i stvarno mi vise nije jasno koji mu je.....

Sad me zanima da li je to samo stvar zyxela, ili samo ovog mojeg modela, da li postoji neki drugi ruter od t-coma koji nema ove probleme, da li mi je jednsotavno bolje otic u ducan i kupit neki normalni ruter( i koji ako znate).....?

Puno hvala i sry na frustracijama koje ce me vec polako pojest.

ako te tjesi, imam ja isti ruter i isti simptomi, pa sam zvao t-com pa im reko svašta i odma popravili Namigiva

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
15 godina
Zvao i ja, ali đubrad mi nije htjela dat novi router jer sam bio produljivao ugovor, pa sam ga tako kao isplatio pa je postao moj...
Inače (odgovor na prvi post) ova brzina ti nema baš previše veze sa port forwardingom. Ja nikad nisam radio port forward (tj. jesam, ali mi nije uspjelo) i normalnom brzinom se skida...
Ako double postam znači da pišem s moba...// Ako ne kužiš na kog se post odnosi stisni nadporuka!
16 godina
Zanimljivo moj radi vec 2god bez greske nesjecam se kad mi je veza zadnji put pukla i kad pukne to je do tcoma.
http://www.hr-invites.com (chiteri, trejderi i bezobraznici nisu dobrodošli) ; last.fm: BORG_CRO
16 godina
odjavljen
DamageHigh kaže...
Zvao i ja, ali đubrad mi nije htjela dat novi router jer sam bio produljivao ugovor, pa sam ga tako kao isplatio pa je postao moj...
Inače (odgovor na prvi post) ova brzina ti nema baš previše veze sa port forwardingom. Ja nikad nisam radio port forward (tj. jesam, ali mi nije uspjelo) i normalnom brzinom se skida...

Cudno... Oni obicno dodju zamijeniti to sve i onda na svoju ruku produlje dodatno ugovor...

Osim, ako ne naletis na nekog postenog (to je uzasno rijetko) koji to ne napravi, vec samo zamijeni router. Takav je meni dosao, mada sam ja i dalje kod njih, jer su mi ispali najkvalitetniji, a moram priznati da me je kod njih zadrzalo to sto meni osobno nisu produljili ugovor, ali mi dali novi router - sto ne rade u principu (pa me svako malo cimaju da produljim ugovor)...

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 0:49 (Mrgud Veliki).
15 godina
neaktivan

Eto zadnjih par dana je veza postala stabilnija (puca 2-3puta dnevno) ali me uzasno nervira torrent dl.....Najme imam onaj brzi paket od t-smeca (10) a torrent download mi je uredno po 0,1kb pa ode na 20tak pa padne i tak to.......jednom mjesecno mi skida full brzinom ( znaci negdje oko 1100) ali to je doslovce jednom mjesecno......nema veze dal neki file ima 100000 seedsa i 1 leechera meni govno nece skidat brze.......

Zvao sam ih i rekli su mi da imam jos nekih 120 dana ugovora i da mi ne mogu mijenjat ruter.....pa me sad zanima posto vise nemam zivaca jel ima netko neki dobar ruter da odem kupit u adm ili negdje?

E i da.....kolko mi utjece na vezu cinjenica da imam i max tv crap na toj istoj liniji.....koji se btw gusi i trokira doslovce svakih par minuta.....znaci zamrzavanje slike na par sekundi?

0 0 hvala 0
15 godina
Gogica01 kaže...

Eto zadnjih par dana je veza postala stabilnija (puca 2-3puta dnevno) ali me uzasno nervira torrent dl.....Najme imam onaj brzi paket od t-smeca  (10) a torrent download mi je uredno po 0,1kb pa ode na 20tak pa padne i tak to.......jednom mjesecno mi skida full brzinom ( znaci negdje oko 1100) ali to je doslovce jednom mjesecno......nema veze dal neki file ima 100000 seedsa i 1 leechera meni govno nece skidat brze.......

Zvao sam ih i rekli su mi da imam jos nekih 120 dana ugovora i da mi ne mogu mijenjat ruter.....pa me sad zanima posto vise nemam zivaca jel ima netko neki dobar ruter da odem kupit u adm ili negdje?

E i da.....kolko mi utjece na vezu cinjenica da imam i max tv crap na toj istoj liniji.....koji se btw gusi i trokira doslovce svakih par minuta.....znaci zamrzavanje slike na par sekundi?

Jako puno, ako radi u isto vrijeme. Ovo da ti max tv ne radi kako spada, očito je da ti nemogu isporučiti brzinu koja treba bit i za to ih zovi i reci im što se događa. Napravi speedtest pa postaj tu rezultate.

15 godina
neaktivan

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/765126361.png[/IMG][/URL]

http://www.speedtest.net/result/765126361.png

Ne znam jel sam to dobro izkopiro ili ne al uglavnom dl je :8,50 a upl je :0,52.......tolko o 10....gamad lol

Evo napravio i onaj ping al nece mi ga postat iz nekog razloga....uglavnom ping je: 25, jitter i packets lost 0 i grade A

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 21:28 (Gogica01).

0 0 hvala 0
15 godina

Je li ti to s upaljenim max-tv-om? Inače, brzina ti je dobra. Torrenti se downloadaju sporo zato što imaju malo seedova tj. ti koji postoje sporo seedaju tj. uploadaju.

15 godina
neaktivan

DA to je sa max tvom....ali skidam iste torrente ko frend...on ima 4mb standardnu vezu i skida mu po 450kb a meni po 20 ako uopce skida....isti su fajlovi....nis mi nije jasno

0 0 hvala 0
15 godina
Zbog max tv-a ti brzina nije ona koju uistnu i plaćaš...
Ovo s torrentima stvarno neznam. Probaj skinut BitTorrent ili neki drugi torrent client (pretpostavljam da koristiš uTorrent?) pa s njim skidat...
15 godina
neaktivan

Ma ne znam ni ja vise....htio bi samo nekom platit da mi to dodje vise podesit jer stvarno nemam vise zivaca za to......imam i Bit i U torrent i isto sranje na obadva......

15 godina
neaktivan

pod hitno mjenjaj   default-nu lozinku rutera...da nebi bilo velikih računa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

probaj obrisat pa ponovo installirat uTorrent

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
spartak17 kaže...

Ne kuzim....zakaj?

15 godina

Vjerojatno je mislio wlan-a, a da je pročtao postove prije shvatio bi da ju imaš..=)

Ako je stvarno mislio samog router-a (ono kad odeš na 192.168.1.1), bilo bi dobro, ali prvo se mora spojit, dakle znat password od wlana, da bi uopće pristupio tim stranicama.

15 godina
neaktivan
Gogica01 kaže...
spartak17 kaže...

Ne kuzim....zakaj?

zato što ti neki klinac može izvuć korisničko ime i lozinku od interneta i nabiti ti velike račune...Samo ovaj Zyxel router ima taj probem jer se na njega možeš spojit bilo gdje, promjeni tu default-nu lozinku pod hitno!!!

15 godina
spartak17 kaže...
Gogica01 kaže...
spartak17 kaže...

pod hitno mjenjaj    default-nu lozinku rutera...da nebi bilo velikih računa

Ne kuzim....zakaj?

zato što ti neki klinac može izvuć korisničko ime i lozinku od interneta i nabiti ti velike račune...Samo ovaj Zyxel router ima taj probem jer se na njega možeš spojit bilo gdje, promjeni tu default-nu lozinku pod hitno!!!

Hah, ajde da te vidim. Možeš doć kod mene doma i imat pristup routeru i ja ti garantiram da mi se nebuš spojio na net...=) (imam taj Zyxel)

15 godina
neaktivan

prijatelju moj dragi ti govori kaj oćeš....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

no ljudi pomognite meni na postavljeno pitanje ako je ikako moguce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice