Dakle imam ovaj spomenuti ruter i izludjuje me. Najme veza zna pucat po par puta dnevno ( na sta sam dobio odgovor da je to normalno). Meni nazalost to nije normalno, posto nakon sto dodjem doma sa posla i odlucim odigrat jednu dvije dote, sc ili tako nesto pukne veza, a meni dodje da novi komp odlucim bacit kroz prozor zajedno sa tim smecem odvratnim na koji mi uredno salju mjesecni racun bez ikakve sanse promasaja.
Drugi problem je najme skidanje sa torrenta, najme napravio sam port forward, stavio taj port pod u torrent, ali govno skida i dalje po 0,1kb,2kb(dl mi je 10mbit a upload 0.5, na torrentu mi je zeleno svijetlo da radi ali kod testiranja porta kaze da je closed, dok mi na programima za provjeru kaze da je open), iskljucio sam sve moguce firewallove i stvarno mi vise nije jasno koji mu je.....
Sad me zanima da li je to samo stvar zyxela, ili samo ovog mojeg modela, da li postoji neki drugi ruter od t-coma koji nema ove probleme, da li mi je jednsotavno bolje otic u ducan i kupit neki normalni ruter( i koji ako znate).....?
Puno hvala i sry na frustracijama koje ce me vec polako pojest.