Pojacavanje snage na vanjskoj anteni

poruka: 17
|
čitano: 5.574
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

naslov sve kaze, kupio sam TP-LINK ovu antenu, samo usb adapter sa vanjskom removeable antenom

ali sada, kako meni vrag neda mira, zelim ju pojacati, kako {#}

to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pojacavanje snage na vanjskoj anteni
1337Code_breaker kaže...

naslov sve kaze, kupio sam TP-LINK ovu antenu, samo usb adapter sa vanjskom removeable antenom

Dosta uredjaja sa custom firmwareom omogućava dizanje izlazne snage. Npr WRT54 serija podrzava povecanje sa standardnih 70mW na 200+ mW. DWL-2100AP do 1W sa dodatnim hladjenjem i slicno. Pogledaj ima li nekakav power boost za taj tvoj TPLink.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...

Sta zelis postici?

@tnakir

Posto je ovo USB koliko je pametno dizati snagu s obzirom na kolicinu struje koju USB moze dati? Da ne bude ne radi mi vise ni mis ;)

:)
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 8:41 (logic).
17 godina
logic kaže...
1337Code_breaker kaže...

Sta zelis postici?

@tnakir

Posto je ovo USB koliko je pametno dizati snagu s obzirom na kolicinu struje koju USB moze dati? Da ne bude ne radi mi vise ni mis ;)

A to je USB... ja sam mislio da je on uzeo ruter. :( Onda ne vrijedi ovo sto sam gore napisao. Nemoze nista napravit nego stavit jacu antenu.

Mi smo na putu da budemo na putu prema izlazu iz krize [GOOGLE TRANSLATOR]: Na putu prema dolje
17 godina
neaktivan

"TP-LINK ovu antenu, samo usb adapter sa vanjskom removeable antenom" ;)

:)
15 godina
neaktivan

signal se odbija od aluminija, pa staviš aluminij iza antene na suprotnu stranu odakle ti signal dolazi tak da se signal odbije natrag u antenu i dobivaš pojačanje signala... jednostavno efikasno svi happy =)

ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
15 godina
neaktivan
znam tu metodu, ali nemam dovoljno mjesta (antena je sa vanjske strane prozora, posto je access point na kojeg se spajam oko 200 m udaljen...
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan
a da napravis novu antenu? ak imas komad aluminija i pilu i malo znanja o lemljenu mozes napravit 22 decibela antenu... ak ti je removable antena mozes spojit izlaz... ajd ak hoces zovni na PM pa da ti dam shemu i pojasnim.... nije nist extra velika, 28x28 il mogu ti dat koju shemu za dipolnu usmjerenu antenu jacine 16 decibela
15 godina
neaktivan
munjovoz kaže...
a da napravis novu antenu? ak imas komad aluminija i pilu i malo znanja o lemljenu mozes napravit 22 decibela antenu... ak ti je removable antena mozes spojit izlaz... ajd ak hoces zovni na PM pa da ti dam shemu i pojasnim.... nije nist extra velika, 28x28 il mogu ti dat koju shemu za dipolnu usmjerenu antenu jacine 16 decibela

a da opet ja, kazes kupio si antenu sa usb adapterom.... mozes naljepit direkt iza te antene, pa mora bit centimetar slobodan do zida...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 22:18 (munjovoz).
15 godina
neaktivan
usb adapter u cij se bok ukapca ista antena kao i u router
salji nacrte, nemoze skodit :)
15 godina
neaktivan

uzeo sam od stare jedan komad mislim bakra, savinuo ga, stavio iza antene i rezultati su zadovoljavajuci

prije, jad i bjeda (idalje brze nego stari 3g modem) prije, jad i bjeda (idalje brze nego stari 3g modem)
konacno :D (iako je upload kako vidite jad i bjeda :( ) konacno :D (iako je upload kako vidite jad i bjeda :( )
evo trenutnih rezultata, samo je upload govno evo trenutnih rezultata, samo je upload govno
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.12.2010 19:16 (1337Code_breaker).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

460 kb/s je sasvim fino,ovaj wlan što ja imam (kradem) ima samo 100/40... budi sretan =D

15 godina
neaktivan
uzmi neki pojacavac signala ako je do toga (slab signal) ili ako nije onda opet jaci, malo upali backtrack da "upoznas sucelje" ako vidis da je neki brzi znaci da je flat (najcesce) i go for it...
bratic ima srecu da zivi pored lika sa onim bnetovim 32mbps, on dobiva 30... LUCKY BASTARD :D
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
uzmi neki pojacavac signala ako je do toga (slab signal) ili ako nije onda opet jaci, malo upali backtrack da "upoznas sucelje" ako vidis da je neki brzi znaci da je flat (najcesce) i go for it...
bratic ima srecu da zivi pored lika sa onim bnetovim 32mbps, on dobiva 30... LUCKY BASTARD :D

ma ne jednostavno covjek ima vip homebox kojem je brzina ovak i onak tak mala.... bez brige macane imam ja 22 decibela antenu =D

15 godina
neaktivan
ja bi to :D
daj napravi temu tutorial kak da se napravi ta tvoja 22dbi i objavi ju u temi samogradnja, mislim da ces dobit tolko hvala da ces 5 zvjezdica imat :)))
15 godina
neaktivan

ah neznam nekako mi se neda ovih dana, pada snjeg vani, neda mi se smrzavat i drkat po krovu da ju uzmem

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 10:56 (munjovoz).
15 godina
neaktivan
ma nije nis hitno, kad zatopli, ak ti se bude dalo, napravi tut, ili bar samo napisi detaljno kako si ju napravio, ako se jos sjecas :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice