naslov sve kaze, kupio sam TP-LINK ovu antenu, samo usb adapter sa vanjskom removeable antenom
ali sada, kako meni vrag neda mira, zelim ju pojacati, kako
naslov sve kaze, kupio sam TP-LINK ovu antenu, samo usb adapter sa vanjskom removeable antenom
Dosta uredjaja sa custom firmwareom omogućava dizanje izlazne snage. Npr WRT54 serija podrzava povecanje sa standardnih 70mW na 200+ mW. DWL-2100AP do 1W sa dodatnim hladjenjem i slicno. Pogledaj ima li nekakav power boost za taj tvoj TPLink.
Sta zelis postici?
@tnakir
Posto je ovo USB koliko je pametno dizati snagu s obzirom na kolicinu struje koju USB moze dati? Da ne bude ne radi mi vise ni mis ;)
Sta zelis postici?
@tnakir
Posto je ovo USB koliko je pametno dizati snagu s obzirom na kolicinu struje koju USB moze dati? Da ne bude ne radi mi vise ni mis ;)
A to je USB... ja sam mislio da je on uzeo ruter. :( Onda ne vrijedi ovo sto sam gore napisao. Nemoze nista napravit nego stavit jacu antenu.
"TP-LINK ovu antenu, samo usb adapter sa vanjskom removeable antenom" ;)
signal se odbija od aluminija, pa staviš aluminij iza antene na suprotnu stranu odakle ti signal dolazi tak da se signal odbije natrag u antenu i dobivaš pojačanje signala... jednostavno efikasno svi happy =)
a da opet ja, kazes kupio si antenu sa usb adapterom.... mozes naljepit direkt iza te antene, pa mora bit centimetar slobodan do zida...
uzeo sam od stare jedan komad mislim bakra, savinuo ga, stavio iza antene i rezultati su zadovoljavajuci
460 kb/s je sasvim fino,ovaj wlan što ja imam (kradem) ima samo 100/40... budi sretan =D
ma ne jednostavno covjek ima vip homebox kojem je brzina ovak i onak tak mala.... bez brige macane imam ja 22 decibela antenu =D
ah neznam nekako mi se neda ovih dana, pada snjeg vani, neda mi se smrzavat i drkat po krovu da ju uzmem