Hardverski firewalle

poruka: 7
|
čitano: 1.035
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Hardverski firewalle

Nabavio sam hardverski firewalle, točnije radi se o modelu Firebox Edge X5. Još nisam koristio ovakve uređaje pa ako mi može netko objasniti svoje iskustvo sa ovakvim hardverom.  

0 0 hvala 0
17 godina
Hardverski firewalle

Firewall k'o firewall. Nije hardverski, u njemu se isto vrti nekakav softver koji provjerava promet.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Hardverski firewalle

cestitam na bačenom novcu

17 godina
sopranoMK kaže...

Nabavio sam hardverski firewalle, točnije radi se o modelu Firebox Edge X5. Još nisam koristio ovakve uređaje pa ako mi može netko objasniti svoje iskustvo sa ovakvim hardverom.  

Si to nabavio za firmu ili za sebe doma?

I'm going woo woo
14 godina
neaktivan
Hardverski firewalle

Nabavio sam polovan uređaj i više nego povoljno. To mi je u kući i na internetu imam spojena četiri računala. 

0 0 hvala 0
17 godina
sopranoMK kaže...

Nabavio sam polovan uređaj i više nego povoljno. To mi je u kući i na internetu imam spojena četiri računala. 

Nemas za tim potrebe.

Prvo - iza NAT-a si.

Drugo - bilo koji sw firewall je i vise nego dovoljan (pa i onaj od M$)

I'm going woo woo
15 godina
neaktivan
Hardverski firewalle

Mislim da nema potrebe za ovakvim stvarima.

Prvi i najbitniji firewall ti je onaj u ruteru, a drugi, kao dodatna zaštita, može poslužiti i Windows firewall.

Bilo koji da imaš, uvijek si ti taj koji mora znati kojem procesu želi omogućiti ulaz/izlaz na net tako da ne važi nijedna oprema, ako sam ne znaš što trebaš radit. :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice