Gsm antena

poruka: 5
|
čitano: 3.201
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Gsm antena

mislim da ova tema više pripada tu nego u mobitele pa evo....problem je sljedeći...imam vrlo slab mobilni signal (tele2) pa me zanima el mogu recimo neku antenu stavit negdje na tavan gdje je signal bolji pa da ga odašilje bar u krugu kuće. i naravno gdje tog ima za kupit... 

i am the night rider im a fuel injected suicide machine
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Gsm antena
Zeppelin kaže...

mislim da ova tema više pripada tu nego u mobitele pa evo....problem je sljedeći...imam vrlo slab mobilni signal (tele2) pa me zanima el mogu recimo neku antenu stavit negdje na tavan gdje je signal bolji pa da ga odašilje bar u krugu kuće. i naravno gdje tog ima za kupit...

Gsm antena?! nisam baš čuo da netko to koristi, čisto sumljam da to ima negdje za kupiti...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
moderator
Gsm antena

koliko vidim tebi bi zapravo trebao repetitor

evo jedan na brzinu

http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/pojacalo-repetitor-gsm-signala-zapakirano-oglas-409651

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
xxx man mislim da je to prava stvar koja mi treba
i am the night rider im a fuel injected suicide machine
15 godina
moderator

ma to je to sigurno...potraži još malo dal ima jeftinije, ali to ti treba

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice