Trebam par savjeta oko novog monitora

poruka: 6
|
čitano: 1.087
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav. Kupujem novi monitor, 22'' - 24'' do nekih 1800kn najviše. Pročitao sam par dobrih recenzija Samsunga P2370 koji je u ADM-u malo ispod 1800kn. Za LG modele ne znam baš, pa ako netko ima dobro iskustvo neka ga podijeli. U početku sam više naginjao prema Samsung T220, ali P2370 je ipak FullHD i 1920*1080. Mišljenja? Monitor je za kućnu upotrebu, gaming, gledanje filmova itd.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Potpuno isti slucaj je mene , kupujen monitor za istu cijenu...Najvise mi se dopada Samsung t220...

KIša je padala cijeli dan tri dana
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li itko kakvo mišljenje? Kakva su vam iskustva sa FullHD 1920*1080 rezolucijama u odnosu na npr. 1680*1050? Ima li neko možda ove gorespomenute monitore?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Radije uzmi samsung.. Ja ih imam vec godinama i nisam pozalio.. Nedavno sam kupio 2333SW i jako sam zadovoljan s njim.. U svakom slucaju dajem prednos samsungu! Smijeh

Nisam ništa reko!

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Realno, za te pare ne mozete dobiti kvalitetan monitor (od TN matrice trenutno nema gore), pa slobodno mozete kao koka da ubodete...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.11.2009 1:42 (Mrgud Veliki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Trebam par savjeta oko novog monitora
Mrgud Veliki kaže...

Realno, za te pare ne mozete dobiti kvalitetan monitor (od TN matrice trenutno nema gore), pa slobodno mozete kao koka da ubodete...

Ma kontam ja sve to, ali tko si može priuštiti išta skuplje ovih dana? Većina nas se ipak mora zadovoljiti s TN matricama i sl. Ja još uvijek koristim Samsung SyncMaster 710N 17'' pa ću vjerojatno osjetiti prijelaz na 22'' i više inča. Ima li još tko reći nešto u vezi mojih prethodnih pitanja?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice