Puknut ekran; pomoc

poruka: 12
|
čitano: 5.719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Puknut ekran; pomoc

Ovako, trebala bih pomoc; puknuo mi je ekran i iskreno nemam pojma gdje kupiti novi, koliko bi otprilike bila cijena, niti ista drugo...

Acer Aspire 5520

crystalbrite lcd 15.4'' WXGA

pa ako itko ima nekakav savjet bila bih veoma zahvalna

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Puknut ekran; pomoc

koju graficku imaš?

Do kolko kuna smije koštat?

C2Q Q9550@3825mhz@H2O,Asus P5Q Deluxe,Mushkin Redline 2x2gb@1000mhz 5-5-5-15 Gainward radeon HD 4870,WD320gb+WD640gb-AAKS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Puknut ekran; pomoc

I ja sam se nedavno našao u istoj situaciji. Prijenosnik marke Toshiba, zamjena ekrana, u ovlaštenom servisu procjena - 3000 do 5000 kn. Radi se o originalnom rezervnom dijelu, a u jednom servisu sam našao zamjenski (lošije kvalitete, made in China) za 2000 kn.

Uglavnom u takvim slučajevima ispada u potpunosti neisplativo, obzirom da je cijena zamjene skoro pa jednaka cijeni samog računala. Osim ako se radi o jako skupom prijenosniku.

17 godina
neaktivan
Puknut ekran; pomoc

Frendu puknula samo plastika na MSI-u, traže 2000kn... Raspitaj se kod ovlaštenog servisera.

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Puknut ekran; pomoc

nvidia geforce 7000M

joj, ma i bojala sam se tako necega..da bi cijena bila ravna kupljenom laptopu. ne znam dal da placem ili da se smijem..

nadala sam se da mogu da racunam na oko 2000 kn, jer ak bude vise morat cu trazit pomoc svojih..

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Puknut ekran; pomoc

ma hocu, odma sutra ujutro, samo eto htjela sam se raspitati da znam na cemu sam. jer sam totalno zelena na tom podrucju. ma, jos se ne mogu pomiriti sa time da mi se to desilo,

hvala svima

0 0 hvala 0
17 godina
Puknut ekran; pomoc

http://www.screentekinc.com/search-lcd-screen.shtml?lcds_product=Acer+Aspire+5520

Dođe 295$ ili oko 1600 kuna + 40$ (215 kuna) troškovi slanja u Hrvatsku + carina i PDV + troškovi zamjene.

Najjeftinija varijanta bi bila da nađeš nekoga tko takav laptop prodaje za dijelove, a ekran mu je ispravan.

Ako ti laptop stalno stoji na stolu, ne nosiš ga nigdje, onda možeš kupiti vanjski monitor i tipkovnicu za normalan PC.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Puknut ekran; pomoc

Na stranici servisa koju sam napisao postoji cjenik za Acer rezervne dijelove. U njemu nije naveden tvoj model, ali primjerice za model Aspire 3500 cijene LCD panela kreću se od 1520 kn do 4793 kn (BEZ PDV-a). Cijena se odnosi samo na rezervne dijelove, dakle ne uključuje rad.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Puknut ekran; pomoc

Inače, mislim da za 2500-3000kn možeš naći rabljeni laptop istog ranga.

Ja bih prije kupio rabljeni laptop nego davao tolku lovu za servis. A dijelove starog možeš prodat...

A mi smo ti ljudi tako obični, koji u životu bore se za svaki drugi dan ! Ne prodajemo tijela svoja nikome i još se uvijek čovjek zovem ja JA SAM SLOBODAN !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Puknut ekran; pomoc

Posto je dizajn acer-a u zadnje vrijeme skori jednak pogledaj jel ima kakvih pokvarenih ili jeftinih acera samo da ima istu dijagonalu monitora i isti dizajn naravno,mislim da ti vijci i sve ostalo pase..

Ako ne...Šutim

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Puknut ekran; pomoc
kompotko kaže...

Inače, mislim da za 2500-3000kn možeš naći rabljeni laptop istog ranga.

Ja bih prije kupio rabljeni laptop nego davao tolku lovu za servis. A dijelove starog možeš prodat...

Eto upravo to sto je kompotko reko, ne isplati se davat te pare za popravak laptopa. Ja sam imao srece sto mi se neko ponudio da ga popravimo u njegovoj firmi, a pisalo se da se popravljo njegovo sluzbeni laptop. Inace imao sam i srecu da sam naso po oglasnicima ljude koji su prodavali ekrane sa laptopa gdje je riknulo nekaj drugo, mozes uvjek to pokusat, ja sam imo 2 ponude u to vrijeme za svoj laptop u rangu 500-700kn za ekran pa vidi po oglasnicima sto se nudi - ti ljudi obicno znaju otvorit ekran (plastiku) pa ti odma i zamijene i isprobas, ako si zadovoljna platis i mirna Bosna
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice