Problem s monitorom

poruka: 8
|
čitano: 2.216
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Problem s monitorom

Ovako imam mali problemćić, prije sam imao laptop i još spojen 19' Acer al sad kad spojim(s onim plavim kabelom, neznam kako se zove ispričavam se {#}) i upalim bude zeleno i nakon par sekunda piše "No Signal" i onda dođe žuto svijetlo, sječam se da bi prije aktiviro nekom  tipkom na laptopu al sam zaboravio ipak je to bilo davno pa ako bi mi mogli pomoč hitno mi je :)

Hvala !

Poštenje!
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 18:52 (Frle1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Problem s monitorom

Evo uspio sam, iako mi je na laptopu slika preko pola a na monitoru preko cijelog :s...sad bi htjeo iskljucit laptop screen a ostavit monitor pa ako mi itko može pomoc

Poštenje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem s monitorom
Frle1 kaže...

Evo uspio sam, iako mi je na laptopu slika preko pola a na monitoru preko cijelog :s...sad bi htjeo iskljucit laptop screen a ostavit monitor pa ako mi itko može pomoc

Pošto je laptop ACER onda pritisni tipku Fn+F6 dakle s laptopa isključiš monitor a vanjski monitor ostaje upaljen dakle tom tipkom fn+F6 pali i gasiš. Plavi kabel to ti je VGA kabel kojim se spaja na stolno računalo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.9.2011 19:07 (Nello).
15 godina
protjeran
Nello kaže...
Frle1 kaže...

Pošto je laptop ACER onda pritisni tipku Fn+F6 dakle s laptopa isključiš monitor a vanjski monitor ostaje upaljen dakle tom tipkom fn+F6 pali i gasiš. Plavi kabel to ti je VGA kabel kojim se spaja na stolno računalo.

Nello hvala puno, a znaš možda dal je ikako moguce np da na ovom vecem monitoru igram CoD,BFBC2 a na ovom drugom sam na forumu

Poštenje!
15 godina
neaktivan
Frle1 kaže...
Nello kaže...
Frle1 kaže...

Nello hvala puno, a znaš možda dal je ikako moguce np da na ovom vecem monitoru igram CoD,BFBC2 a na ovom drugom sam na forumu

Želiš reči da na stolno monitor imat veču rezoluciju? Postoji s laptopa na desktop klikneš razlučivost zaslona i baci pogled ako se javlja u popisu stolnog monitora pa tam podesiš veću rezoluciju i to je to.

15 godina
protjeran
Nello kaže...
Frle1 kaže...
Nello kaže...
Frle1 kaže...

Želiš reči da na stolno monitor imat veču rezoluciju? Postoji s laptopa na desktop klikneš razlučivost zaslona i baci pogled ako se javlja u popisu stolnog monitora pa tam podesiš veću rezoluciju i to je to.

Hm nemogu nac :s

Poštenje!
15 godina
neaktivan
Frle1 kaže...

Hm nemogu nac :s

Pogledaj na slici .

slika 1 slika 1
slika2 slika2
slika3 slika3
14 godina
neaktivan
Problem s monitorom

ljudi imam 2 problema ovak imam Dell P221H monitor i prije doka sam na kompu imo Win7 ultimate imo sam Widsreen rezolucije one neke 13**×neš i one 14**×neš a sad imam sam  1920×1080 1776×1000 1280×1024 1280×960... uopće više nemam tih rezolucija koje su još između. A drugi problem je taj što imam 2 USB utora na monitoru al ni jedan ne radi neznam zašto moj brat ima isti monitor i sve radi. MOLIM VAs POMOZITE!!!

FrankY
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice