Novi monitor 22"+

poruka: 41
|
čitano: 10.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Novi monitor 22"+
Saryne kaže...

Mislim da ovaj 24 incni LG zadovoljava tvoje uvjete i čini mi se na papiru kao super ponuda, ali kako se ponaša u praksi nemam pojma, ali općenito gledajući lg-evi monitori su u zadnje vrijeme vrlo dobri.

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_192&products_id=7590

P.S. Jedini je nedostatak izostanak DVI priključka, ali zato je i cijena takva...

Samo da pitam, ima li kakva razlika između običnog DVI-a ili konvertiranog DVI-a(VGA-DVI konverter)..Mislim, je li ista kvaliteta slike itd.?

Filip
16 godina
Novi monitor 22"+

Slika nije ista, taj DVI to VGA priključak ti služi samo kako bi mogao ukopčati vga kabel, znači taj priključak ti ne može poboljšati sliku i stoga je puno bolje kupit monitor koji ima ugrađen dvi zato jer je slika bolja (pogotovo na toliko velikoj rezoluciji).

Ako red bull daje krila, onda rakija daje WARP

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Slika nije ista, taj DVI to VGA priključak ti služi samo kako bi mogao ukopčati vga kabel, znači taj priključak ti ne može poboljšati sliku i stoga je puno bolje kupit monitor koji ima ugrađen dvi zato jer je slika bolja (pogotovo na toliko velikoj rezoluciji).

Hvala!! To me oduvijek kopkalo.. Namigiva

Filip
16 godina
Novi monitor 22"+

Samsung 2433BW ti je dobar monitor, ovisno o trgovini dođe oko 2000-2100 kn, slika mu je dobra, samo mi se čini da ima dosta veliko pozadinsko probijanje svjetla i to posebno u donjem dijelu ekrana. To je naravno moguće primjetiti samo kad je ekran full crn tako ako ti to ne smeta mogao bi s njim biti zadovoljan. Općenito ti je bolji izbor monitora u 23" klasi nego u 24", npr. LG w2361v-pf kojeg ja možda uzmem ti je po mom best buy u 23" klasi monitora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 22:18 (Saryne).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Samsung 2433BW ti je dobar monitor, ovisno o trgovini dođe oko 2000-2100 kn, slika mu je dobra, samo mi se čini da ima dosta veliko pozadinsko probijanje svjetla i to posebno u donjem dijelu ekrana. To je naravno moguće primjetiti samo kad je ekran full crn tako ako ti to ne smeta mogao bi s njim biti zadovoljan. Općenito ti je bolji izbor monitora u 23" klasi nego u 24", npr. LG w2361v-pf kojeg ja možda uzmem ti je po mom best buy u 23" klasi monitora.

Hvala!

Filip
16 godina

@ Saryne

to su gluposti, da su kameru s kojom snimaju postavili malo niže nebi bilo pomjeranja kontrasta. Noobs.

50k:1 kontrast kod tog samsunga je do jaja Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 22:48 (bik).
15 godina
odjavljen
Novi monitor 22"+

Meni je ok monitor, dela kak spada.

Našao sam jedan problem sa profile-om (driver),  predzadnji post negdje. link

Na windows-u 7 problem sam jednostavno riješio iz device managera > monitor > automatic online driver update.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2009 17:48 (Profesor Jakov).

0 0 hvala 0
16 godina
Novi monitor 22"+

Ej ljudi imam dilemu. Neznam da li je bolje uzeti Samsung P2350 ili LG W2361v-pf. Cijena im je oboma oko 1500 kn, LG-ev model ima puuno bolji dizajn ali mi dizajn i nije toliko bitan, glavno da je slika što bolja. Uostalom čuo sam da LG dosta loše stoji sa backlight bleedom, pa me zanima da li ima netko iskustva s nekim od ovih monitora. Što mislite kojeg je bolje uzet?

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Saryne kaže...

Ej ljudi imam dilemu. Neznam da li je bolje uzeti Samsung P2350 ili LG W2361v-pf. Cijena im je oboma oko 1500 kn, LG-ev model ima puuno bolji dizajn ali mi dizajn i nije toliko bitan, glavno da je slika što bolja. Uostalom čuo sam da LG dosta loše stoji sa backlight bleedom, pa me zanima da li ima netko iskustva s nekim od ovih monitora. Što mislite kojeg je bolje uzet?

P2350 ima problema sa probijanjem pozadinskog osvjetljenja a kvaliteta prikaza mu je solidna,ali dobar je za igre i filmove
16 godina
Novi monitor 22"+

Da gledao sam malo po netu i može se primjetiti probijanje osvjetljenja kod p2350 posebno po donjoj strani ekrana. Neznam kakav se pokazao lg w2361v u praksi ali na papiru nudi jako mnogo. Da li možda netko ima iskustva s dotičnim modelom lg-a?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Saryne kaže...

Da gledao sam malo po netu i može se primjetiti probijanje osvjetljenja kod p2350 posebno po donjoj strani ekrana. Neznam kakav se pokazao lg w2361v u praksi ali na papiru nudi jako mnogo. Da li možda netko ima iskustva s dotičnim modelom lg-a?

Evo i mene ovo isto zanima, jel je netko isprobao ovaj lg w2361v?

Ja bi ga koristio najviše za crtanje u autocadu, a priključio bi ga na laptop (max rez 1680x1050). Laptop mi ima dva izlaza D-SUB i HDMI, na koji izlaz bi ga bilo najbolje spojiti?

Da li bi bilo moguće da mi ja taj monitor sa jednim ulazom bude spojen na Desktop PC a sa drugim ulazom na HDMI, naravno nikada ne bi oba računala radila u isto vrijeme?

Molim vas za savjete, žuri mi se. pozdrav

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice