http://www.sancta-domenica.hr/monitor-samsung-lu28d590ds.aspx
Kupiti ili ne?
Večinom za office korištenje i home korištenje, sa malo cad programa za posao.
Hvala na odgovoru.
Na tvom mjestu bi gledao 21:9 format jer ce to biti buducnost ekrana uskoro samo da veca 34" dijagonala pojeftini, a i produktivnost je bolja po meni side by side prozori, vise tabova itd...

jer od jeftinog IPS monitora ne moš očekivat ono kaj nudi okvirno pet puta skuplji profi IPS monitor.Eto ti dolnji link pa vidi, koje su bitne razlike između IPS i AMVA monitora gledano iz kuta normalnog korisnika.
koji ima TN LCD panel nikako ne može bit odličan nego samo vrlo neisplativ.Nisi ga trebal uopče kupit, ali eto tak to ispadne kad ti niko nije objasnil kakav je to monitor.Ja nisam sam na internetu, i uz to nemrem stalno buljit u ovu temu i gledat kaj ko misli kupit.Trebal si pričekat još koje mišljenje(nema žurbe), a ne ovak okvirno na brzaka kupit monitor za 4000kn.
jer 300eura za 24/1080p monitor sa 144hz/TN LCD panelom to je teško probavljivi čušpajz.
...I stvarno je, kako rekoh - med. Ne znam jesi probao i vidio 144hz kako izgleda... Ali ovo ću reć - kad prebacim na 60hz pa vratim na 144hz...razliku će primjetit svatko, neusporedivo. Makar obično pomicanje miša, a da ne spominjem brze igre. 60Hz me je služilo odlično, al reko sebi j**eš sve idemo probat - nisam požalio. Tako da ako se kolega gore voli igrati i nije neki dizajner te mu ne igra neku ulogu savršen prikaz boja - 144hz je odlična stvar. Premda, ja ne bih išao na Asus, ima jeftinijih.